English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 11 mai 2011

LOTD: NARS Dolce Vita Powder Blush


Ieri v-am aratat produsele pe care le-am comandat pe StrawberryNET.com, iar astazi am incercat blush-ul NARS - Dolce Vita.

Lumina nu este deloc buna zilele astea, dar sper ca va puteti face o idee despre cum arata blush-ul.

Pentru restul machiajului, am folosit Bourjois Healthy Mix Serum - 53 Light Beige, Bobbi Brown Creamy Concealer - Warm Beige, Sleek Make-up Luminous Pressed Powder - 01, M.A.C Paint Pot - Bare Study, M.A.C Eyeshadow - Carbon, Urban Decay Naked Palette - Buck si Virgin, Maybelline The Colossal Mascara - Black, M.A.C Tinted Lip Conditioner - Petting Pink.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Imi place tare mult! Machiajul este superb! :)

Chocolate spunea...

Frumos machiajul!

Federova spunea...

Anca, ce folosesti pentru sprancene?

Aetana spunea...

Mmmmmmmmm,obrajori rumeni, arata foarte frumos sa-l folosesti cu placere

Anca Buzea spunea...

@ Choco: :) thank you!

Anca Buzea spunea...

@ Shopperita: merci frumos :*

Anca Buzea spunea...

@ Aetana: abia astept zile mai putin innorate in care sa fac poze si sa se vada mai bine de atat, culoarea este intr-adevar foarte frumoasa!

Anca Buzea spunea...

@ federova: gasesti aici intreg procesul ;) http://www.ancabuzeamakeup.ro/2010/09/definirea-sprancenelor.html

Afrodita spunea...

tu da wishlist ;))

Simona Tucu spunea...

...foarte frumos machiajul. Ma gandem la o descriere asa mai amanuntita despre cum se aplica in mod corect blush-ul pentru a crea iluzia de ridicare a pometilor,mie nu imi reuseste intotdeauna, undeva cred ca gresesc... Ce zici?
pupici!! :)

Anca Buzea spunea...

Simona, pentru a obtine pometi sculptati, ridicati, un aspect general mai frumos, iti recomand Contouring, gasesti aici mai multe informatii http://www.ancabuzeamakeup.ro/2010/11/relax-its-only-blush.html
Rolul blush-ului este de a inviora trasaturile, de a aduce un strop de culoare si prospetime machiajului. Gasesti aici un articol despre aplicarea blushului in functie de forma fetei http://www.ancabuzeamakeup.ro/2010/11/relax-its-only-blush.html

Simona Tucu spunea...

Merci, am prins ideea, o sa incerc sa aplic sfaturile tale, chiar mi-am cumparat o pudra bronzanta mata si e perfecta pentru ceea ce vreau eu, odata cu varsta linia pometilor coboara din pacate si un singur "puf" in obraji nu mai este de ajuns...
Te pup, o zi buna in continuare! :)

Anca Buzea spunea...

Se pare ca, din cauza problemelor celor de la Blogger, am pierdut comentariile trimise de voi in ultimele 24 de ore.... :(

Unknown spunea...

You look so beautiful
Freesia

Stilistele spunea...

superb machiaj, din nou!!!

Anonim spunea...

Pare foarte fain blush-ul!! :D

Denisa L spunea...

arata foarte bine!

ps: o sa revina comentariile:)

Rox spunea...

de fiecare data privesc cu admiratie machiajele pe care le faci. chiar daca nu ma machiez mai deloc. exprimi mult bun gust si pricepere.
intrucat ai multe postari cu diverse sfaturi si diferite tipuri de machiaj, sugestia mea ar fi sa organizezi blogul pe categorii, in asa fel incat daca o utilizatoare cauta ceva anume, sa gaseasca mai usor.

Anca Buzea spunea...

Rox, ideea ta este foarte buna, chiar am vrut sa fac treaba asta inca de vara trecuta, insa platforma Blogger nu permite crearea mai multor pagini in cadrul aceluiasi blog.

Sau, daca este cineva care a gasit deja o solutie pentru aceasta "problema", poate vrea sa lase un mesaj aici, as aprecia foarte tare orice ajutor :)

Anca Buzea spunea...

@nookie: la mine n-au mai revenit comentariile.... :(