English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 9 martie 2011

Castigatoarea cartii Bobbi Brown

Am stiut de la bun inceput ca imi va fi greu sa aleg o singura castigatoare fara random.org. Au fost multe raspunsuri care ar fi meritat premiul, dar, asa cum am zis de la inceput, am cautat acel factor care sa-mi spuna ceva aparte, sa ma inspire, sa ma ajute sa iau decizia.

Vreau sa le multumesc tuturor participantelor, in total peste 80, un numar impresionant. Fiecare dintre voi ati pus o parte din voi atunci cand ati raspuns la intrebare si vreau sa va spun cat de mult apreciez acest lucru. Mi-as dori sa va pot oferi ceva fiecareia dintre voi pentru ca meritati... Inca de ieri, de la inchiderea concursului, m-am straduit sa ajung la o concluzie, sa aleg o singura persoana, iar acest proces nu a fost deloc usor. Iata care este decizia mea si, mai ales, ce a influentat aceasta decizie.

Am ales sa-i daruiesc cartea Andreei pentru ca mesajul lasat de ea m-a impresionat cel mai tare.

"Anca, eu te urmaresc cu adresa mea andreeaplutis@gmail.com. Iti multumesc pentru aceasta oportunitate pentru ca inseamna foarte mult pentru mine. Imi doresc aceasta carte pentru ca m-a fascinat de cand ai pomenit tu prima oara de ea, acum cu ceva timp in urma si pana acum nu am apucat sa mi-o comand pentru ca au existat tot felul de alte prioritati. M-am interesat insa de ea, si am constatat ca este specificata de foarte multi make up artisti ca si carte de capatai. Mi-o doresc pentru ca TU o recomanzi si pentru ca ai invatat din ea. Eu inca sunt in proces de perfectionare a tehnicii de machiaj si imi place la nebunie sa fac asta. Imi doresc o carte care sa ma faca sa ma privesc independent de mine atunci cand ma machiez - asta este fata pe care trebuie sa aplic make up acum. In felul acesta voi invata tehnici de a le machia si pe prietenele mele care imi cer asta, fiind incantate de felul in care ma machiez eu, insa nu am fost niciodata multumita de ceea ce mi-a iesit pe alta persoana pe care am machiat-o, asa cum sunt multumita de ce imi iese pe fata mea. Si chiar si mai concret de atat - inca nu stiu sa aplic corect concelear-ul, ce-i drept nu prea folosesc pentru ca nu am nevoie, vreau sa invat mai multe despre contouring si despre combinarea culorilor."

Apoi, a venit cu o completare, care a contat extrem de mult atunci cand am ales-o:

"Anca, eu am mai raspuns la acest giveaway. As vrea daca se poate sa revin cu o completare, nu as vrea sa il consideri ca pe un nou raspuns, insa daca contravine regulilor, atunci te rog ignora-l.
Este insa ceva care a aparut intre timp, peste noapte as putea spune. De cateva zile ma trezesc in fiecare dimineata cu ochii super umflati, iar pielea in jurul lor s-a decojit si uscat foarte rau si arata cam ca o arsura...probabil este conjunctivita, dar din pacate nu am reusit sa imi fac programare la medic decat peste cateva zile...Am citit insa pe net (de, medicina de net) ca exista o forma de conjunctivita cu simptome cam ca ale mele, care se va face frecvent, nu se poate scapa pe deplin de ea si printre altele se recomanda sa nu se mai utilizeze make-up, decat la nunta gen...Inutil sa iti descriu ca mi s-au muiat picioarele si am zis ca mai bine mor...Adica cum imi voi mai exercita eu pasiunea, daca nu, cel mai bine pe mine insami. M-am gandit insa intens si am ajuns la concluzia ca daca as pati intr-adevar asta, nu o sa mai fiu atat de egoista si va trebui sa am mai multa disponibilitate pentru a-mi machia prietenele si cunostintele, decat oricand am avut pana acum...E cumplit de trist, si inca stau ca pe ghimpi, dar oricum ar fi sunt decisa sa invat chiar de la zero, ce inseamna un machiaj "ca la carte", chiar daca nu imi va mai reveni numai mie rezultatul studiului..."

Experienta descrisa de ea in randurile de mai sus mi se pare extrem de dificila si nu stiu, sincer, cum as reactiona daca as fi in locul ei. Sa te vezi pus intr-o astfel de situatie, sa nu mai ai posibilitatea sa faci lucrul care iti place cel mai tare, sa fii incapabil sa controlezi lucrurile... este o experienta traumatizanta si sper din tot sufletul ca aceasta carte iti va fi de ajutor, Andreea, sper ca te va face sa treci peste acest moment, sa devii cel mai bun make-up artist din lume si, cand vei fi intrebata cum ai reusit, sa spui ca totul se datoreaza felului in care ai depasit acest moment! :)

Pe Andreea o stiti deja, sunt convinsa, pentru ca si ea are un blog de beauty, asa ca va puteti imagina cat de puternic o afecteaza aceasta situatie, fiind o mare iubitoare de beauty&make-up.

Andreea, astept un e-mail cu datele tale de contact pentru a-ti trimite cartea sau, daca preferi, ne putem intalni personal sa ti-o inmanez. Mi-ar face o deosebita placere!

Pe restul participantelor, va astept cu noi surprize cat de curand! ;)

12 comentarii:

yoana spunea...

felicitari castigatoarei..pupici si tie..

Madlen spunea...

Felicitari castigatoarei!

morphine spunea...

uf,stim ceva noutati despre ea?

Adelina Eneșca spunea...

Felicitari Andreea!

Andreea spunea...

Felicitari Andreei! Mi-a placut mult raspunsul ei,multa sanatate!
Pupici!

Unknown spunea...

felicitari andreei! sa o foloseasca cu placere :) si sper ca aceasta conjunctivita sa nu fie asa de grava ...

Chocolate spunea...

Felicitari, Andreea! :)

Alics spunea...

Felicitari Andreea !

Ego spunea...

Felicitari!

Denisa spunea...

felicitari andreea! si pe mine m'a convins raspunsul tau :)):*

Federova spunea...

Yay, te bucuri de "cartea cartilor" acum, felicitari Andreea!

ariela_a spunea...

Felicitari castigatiarei! vroiam sa-ti spun ca azi mi-a ajuns si mie cartea care am comandat-o tot la recomandarea ta si e super super. Presimt ca pana maine termin de citit:D:D...chiar iti da o gramada de informatii.
Multumesc de recomandare:)