English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 13 august 2010

Noutati...






Am o serie de noutati si ard de nerabdare sa le impartasesc cu voi!!! :) Sa le luam pe rand:

Prima ar fi ca nu voi fi aici timp de 2 saptamani, plec in vacanta in Sicilia (yey!!!!) asa ca este posibl sa raspund mai greu la comentarii. Nu va temeti, am pregatit cateva materiale pe care urmeaza sa le public in aceasta perioada asa ca nu veti ramane chiar de capul vostru :D Plus ca este foarte posibil sa avem si un guest blogger in curand, o prietena foarte buna a mea, care mi-a promis ca ne va onora cu prezenta :)

A doua, o veste destul de mare pentru mine, este ca incepand cu 1 septembrie voi fi make-up artist pentru Bourjois!! :) Azi am aflat noutatea. Nu ma asteptam, sincera sa fiu, dar ma bucur foarte tare pentru ca va fi o ocazie nemaipomenita de a intalni multe persoane noi, fizionomii diferite, situatii diverse... o provocare, ce mai! Iar eu ador provocarile!
Voi fi prezenta in mall-urile din Bucuresti la standurile Bourjois, inca nu stiu exact unde, mi s-a spus ca voi migra de la un mall la altul. Va voi tine la curent cu locatiile si, daca sunteti in Bucuresti, sper sa veniti sa va cunosc! Imi doresc foarte tare acest lucru! :)

A treia veste este ca mi-am gasit scoala de machiaj. Cum spunea Andreea, sunt oameni care sunt impresionati de diploma in sine, asa ca am decis sa fac acest pas impreuna cu cei de la Arcadia Am aflat de aceasta scoala de 2 zile si am descoperit, coincidenta!, ca o si cunosc pe doamna care o detine. Tocmai pentru ca o cunosc, stiu ca nu poate iesi ceva rau din mainile ei, asa ca in aproximativ 2 luni voi avea si foaia de hartie mult ravnita :)

Am mai primit cateva oferte de colaborare in ultimele 2 saptamani, dar inca nu va pot spune despre ce este vorba. Sunt planuri putin mai indepartate, iar pe masura ce se vor mai stabili detalii, va voi tine la curent :)

A patra veste este ca ma apropii vertiginos de 50 followers si voi organiza un concurs cu aceasta ocazie! Detalii in curand, inca ma gandesc la premii! :) Ce-ati zice de o sedinta de make-up pentru castigatoare? :) Desigur, daca este din Bucuresti. Daca nu, va trebui sa ma gandesc la un premiu in produse!

Acestea fiind zise, va las si ne revedem in curand. Ma duc in Italia sa Eat, Pray, Love ... and eat some more!! :)

17 comentarii:

Camelia spunea...

Sa ai o vacanta de vis si sa te intorci cu forte proaspete pentru toate provocarile viitoare!

Anonim spunea...

Felicitari pentru noul job! :) Poate dau si eu o tura pe la mall. :D
Ar fi tare frumos ca premiul sa fie un make up facut de tine si pentru fetele din provincie ar merge sa iti trimita o poza si sa faci un tutorial special pentru ele (ma gandesc si eu).
Vacanta placuta! :*

Adina spunea...

Distractie placuta si sa te intorci cu noi postari. Abia astepam concursul :D

Beibiii' love spunea...

Distractie placuta si felicitari !

Marrybells spunea...

ma bucur pt tinesi iti doresc mult succes...sper sa ne incanti cu niste poze din vacanta ta:)
sa ai parte de distractie:)

micky m. spunea...

Felicitari pentru toate vestile bune!!! Clar voi veni sa te vizitez!:D
Iti doresc numai bine si sa te distrezi la maxim!:)

Lucia Iacob spunea...

Felicitari si distractie maxima! :)

ade spunea...

Pacat ca nu sunt din Buc :( sincer as fi vrut sa te intalnesc si in realitate acum cu noul tau job( felicitari!)
Distractie placuta >:D<

Georgiana spunea...

Multa distractie! Mi-ar placea foarte mult sa te cunosc in realitate, iti urmaresc blogul de mult timp! Felicitari pt. job!

Andreea spunea...

Felicitari! De abia astept sa te intalnesc. Ma bucur ca ti-ai gasit si scoala si pana la urma depasesti motivul invocat de mine, acela de a avea ca unic scop diploma. Sa scri si sa impartasesti cu noi tot ceea ce inveti. Ti-am mai spus ca ador articolele tale de tips? Sunt geniale, foarte utile, bine documentate si bine scrise.
Sa ai o vacanta de vis!

Anca Buzea spunea...

Wow! Va multumesc mult!!! Nu ma asteptam la atatea mesaje de incurajare :) Abia astept sa va intalnesc, pe cat mai multe dintre voi!!! Va pup!

p.s.: Sicilia este superba, abia astept sa va arat pozele! :)

Anda Zelenca spunea...

Anca, ma bucur enorm pentru tine! Felicitari! Distractie placuta in Sicilia, abia asteptam pozele si noile tale posturi!
Pupici :-*

Anda Zelenca spunea...

Inca ceva, ai un blog award din partea mea! Check my blog when u can!:D

Unknown spunea...

felicitari si distractie placuta:) si ai un award pe blogul meu :)

Anonim spunea...

Ai primit un Blog Award de la mine. :)

Anca Buzea spunea...

@ Anda, Arriana si Shopperita: multumesc mult pentru blog award, ma simt ca si cum ar trebui ar trebui sa intocmesc o lista de persoane carora sa le multumesc oficial :P Nu stiu ce am facut sa merit aceste blog awards, mai ales ca blogul este unul relativ tanar, dar apreciez foarte tare gestul vostru si ma multumesc din suflet! :)

@maRyya: promit ca voi intra in curand, momentan timpul petrecut la laptop este destul de limitat :)

Anca Buzea spunea...

*va multumesc din suflet, vroiam sa zic :D:D