English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 12 iunie 2010

Ellegant Smokey Eyes


Pentru ocaziile speciale, am creat aceasta varianta de smokey eyes. Se potriveste foarte bine tinutelor elegante, clasicei LBD (Little Black Dress) si bijuteriilor pretioase. Pentru ca nu este la fel de “greu” si intens ca un smokey eye clasic, poate fi purtat la petrecerile de vara, la evenimente corporate sau in orice moment doriti sa fiti elegante intr-un stil putin mai clasic.

Timp de realizare:30 minute.

Grad de dificultate: mediu.

Am inceput prin a corecta tenul cu ajutorul MAC Studio Finish Concealer, nuanta NW25, pe care l-am aplicat sub ochi. Apoi am aplicat fondul de ten cu ajutorul unei pensule, pentru a obtine un efect air-brushed, si am folosit Bourjois Healthy Mix Foundation, nuanta Beige Clair 53.

Imi place sa iluminez zona de sub ochi cu ajutorul MAC Select Cover-Up, in nuanta NW15. In cazul unui smokey eye, iluminarea acestei zone va da un aspect mai fresh si mai elegant in acelasi timp.
Sprancenele se contureaza cu un fard mat sau cu un creion de sprancene intr-o culoare adecvata parului vostru. Eu am optat pentru MAC Matte Eyeshadow - Espresso.

Sa trecem la ochi! Am inceput prin a linia marginea ochiului cu ajutorul unui creion kohl negru, atat pe marginea interioara cat si printre gene. Am folosit Bourjois Contour Clubbing Waterproof – Black Party. Nu am liniat deasupra genelor pentru ca incarca prea mult machiajul, vrem ceva mai discret de data aceasta :)

Apoi, am ales un fard negru sidefat cu reflexe albastre - am folosit Bourjois Pastel Paupieres, nuanta Noir Cobalt. Am aplicat aceasta culoare in pliul ochiului, in forma de arc de cerc. Am mers din coltul interior al ochiului pana in marginea exterioara, pe linia pliului.


Pe pleoapa mobila, am folosit un crem-auriu, alegand tot un fard mono de la Bourjois - Ambre Nude. Am iluminat coltul interior al ochiului si zona de sub sprancene cu un alt fard mono Bourjois - Rose Peau.

Aplicati mascara in 3 straturi pe genele superioare si un singur strat pe cele inferioare. Eu am ales Bourjois Volume Glamour Ultra Curl si am fost multumita de rezultat!


Obrajii au fost conturati usor cu un blush maroniu-roscat. Am folosit Blush Bourjois Pastel Joues, nuanta Sienne. Zambiti si aplicati blush numai pe varful pometilor. Nu uitati sa estompati blush-ul pentru a evita liniile dure pe obraji. Iluminati zona de deasupra pometilor cu ajutorul unei pudre iluminatoare. Eu am ales sa folosesc Bobbi Brown Shimmer Brick in nuanta Beige.

Buzele vor ramane pe plan secund, un gloss usor sidefat este suficient pentru a completa machiajul. Am folosit glossul Bourjois Effet 3D, nuanta 1. Este un crem-auriu care se potriveste de minune cu nuanta blush-ului.

Mai multe poze gasiti aici http://www.facebook.com/album.php?aid=17499&id=122826347746713

Have fun! :)

7 comentarii:

Anonim spunea...

Gorgeous :) (si in plus imi place ca folosesti si produse care se gasesc si la noi in magazine)

Unknown spunea...

Am testat niste produse Bourjois in ideea de a crea un look accesibil tuturor :) fardurile de pleoape nu sunt cele mai rezistente, insa gloss-urile si blush-urile sunt foarte bune!

micky m. spunea...

Mie imi plac creioanele si blush-urile de la Bourjois. Insa, de cand am incercat si oja, n-am mai vrut sa mai arunc banii pe nimic de la Bourjois.:) Dar gloss-ul pe care l-ai folosit tu, e bestial!:D

Unknown spunea...

Ai dreptate, nu exceleaza la capitolul oja :) dar lucrul asta este valabil la multe companii, trebuie sa stii ce sa alegi ;)

Anonim spunea...

Olla
Te urmaresc de ceva timp si imi place la maxim ce vad.Look'urile sunt reusite si mereu ma lasi gura casca prin rafinament si simplitate.Stii cand sa te opresti ,niciodata nu ai exagerat..apreciez lucrul asta
Mai trebuie sa-ti amintesc ca esti foarte frumoasa? Deja stii asta...ai trasaturi finute si ochi expresivi.
As vrea sa vad tutoriale in imagini,am observat ca tu povestesti pasii dar nu e tocmai ok...
Sper ca vei lua in serios sfatul si abia astept sa postezi pasii fiecarui machiaj de azi inainte..hehe
Spor si imaginatie...ca talent ai

Anca Buzea spunea...

Te referi la tutoriale - clipuri video, nu-i asa? Imi doresc sa fac asta, te asigur.

Pentru inceput mi-a fost mai usor sa folosesc poze si text. In felul acesta, pot posta mai des. Bineinteles ca ar fi mai ok sa se vada exact miscarile si instrumentele folosite in aplicarea machiajului, iti promit ca se va si intampla, insa nu promit ca se va intampla chiar de maine.
Acest lucru implica o pregatire din partea mea, atat tehnica cat si psihologica :)

Ma tem ca, nefiind experta in prelucrare video, numarul postarilor va fi mai mic... insa voi incerca sa gasesc o solutie.

Anonim spunea...

am zis tutoriale in imagini...adica pozezi pasii parcursi