English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 24 mai 2010

Caleidoscope Look



Look-ul de azi este unul foarte vesel si colorat, pe care il recomand daca mergeti la o petrecere/aniversare/nunta/botez in mijlocul verii. Aceste evenimente au loc, de obicei, in spatii deschise sau gradini, iar culorile folosite se vor potrivi foarte bine cu locatiile de acest gen.

Machiajul se va potrivi indiferent daca alegeti sa purtati o rochie colorata sau intr-o culoare metalizata (auriu, argintiu). Ca inspiratie, am folosit prima imagine de mai jos, dintr-un caleidoscop. Celelalte doua sunt pentru delectarea voastra :)




Pentru inceput, la orice look la care folosesc culori puternice, secretul este sa fie realizat pe un ten perfect corectat. De ex, daca am pete rosii pe fata, folosesc un corector-verde pentru a masca acele zone, iar daca am cearcane inchise la culoare, folosesc un corector portocaliu. Dupa ce am terminat acest pas, am aplicat fondul de ten si o pudra translucida pe toata fata.
Am conturat sprancenele si am aplicat primer pe toata suprafata pleoapei, de la gene pana la sprancene.

Apoi am luat un mov-albastrui deschis si l-am asezat cu atentie pe pleoapa mobila, depasind pliul ochiului. Am mers pana sub ochi, exagerand putin forma ochiului. Pe pleoapa mobila am aplicat un albastru electric. In pliul ochiului am pus un negru mat, dandu-i o forma de arc de cerc in coltul exterior al ochiului. Atentie: aplicam negrul pe 3/4 din lungimea pliului ochiului, in partea exterioara. Nu ne apropiem cu negru de coltul interior.

In coltul interior, am desenat un triunghi cu un fard verde-praz. Imediat sub sprancene am folosit un alb-perlat pentru a lumina machiajul. Fiind lun look extrem de colorat, prefer sa folosesc alb perlat in locul unui alb mat pentru a evidentia foarte bine zona.

La baza genelor, am aplicat un eyeliner gel negru. Am preferat sa nu folosesc un eyeliner lichid pentru ca mi se pare ca da un rezultat prea agresiv. Mai mult de atat, peste eyeliner-ul gel am aplicat si putin fard negru mat, pentru a "indulci" si mai tare rezultatul.




Pe pleoapa inferioara, am folosit albastrul electric imediat sub gene, terminand cu negru in coltul exterior. Coltul interior este colorat cu verde-praz. 3-4 straturi de mascara pe genele superioare si unul pe cele inferioare, pentru a le defini cat mai bine.




Ca sa va puteti da seama cum va arata machiajul in poze, prima imagine este facuta cu blitz, in timp ce a doua este fara blitz.

Avand culori puternice la ochi, am ales un blush roz pe care l-am aplicat foarte usor pe varful pometilor. Mi-am dorit sa aiba un efect de usoara imbujorare, am vrut ceva foarte discret.

Buzele le-am colorat cu un ruj roz nude peste care am aplicat un strat de gloss baby pink.

Acesta este un machiaj ceva mai complex, asa ca cel mai probabil veti avea nevoie de mai mult timp decat de obicei, aproximativ 45-60 minute. Iar daca vreti sa il purtati la un eveniment, ar fi o idee buna sa faceti o proba inainte de ziua evenimentului.

Imaginile din caleidoscop ii apartin Andreei Amariei, de la
http://ideiamare.wordpress.com
care ne-a permis sa le publicam aici :) Pentru mai multe poze din caleidoscop, mergeti aici
http://ideiamare.wordpress.com/2009/05/14/lumea-prin-caleidoscop

Sunt foarte curioasa sa-mi spuneti ce parere aveti despre acest look, daca l-ati purta asa cum este prezentat sau daca ati alege o varianta mai cuminte :) Astept comentariile voastre!

Un comentariu:

Ela spunea...

Wow!Un look intr-adevar foarte distractiv de realizat.Imi place ca ati ales culori vesele.