English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 13 decembrie 2011

Holiday Make-Up Series: Warm Glam for Christmas Dinner


In sfarsit, am revenit cu un tutorial de make-up dupa atata timp.
V-am povestit ca principalul motiv pentru absenta mea de pe blog a fost un curs destul de intensiv, ei bine, l-am terminat si va voi povesti cum a fost pentru ca sunt extrem de incantata de ce am invatat acolo. In acest rastimp, am schimbat radical tehnica de aplicare a machiajului, pensulele cu care lucrez, am investit in multe produse noi asa ca vor fi destul de multe de aratat in perioada ce urmeaza.

Pentru inceput, voi face o serie de machiaje pentru sarbatorile ce se apropie cu repeziciune. Abia astazi mi-am dat seama ca mai sunt 12 zile pana la Craciun si eu nu m-am ocupat deloc de asta. Insa voi recupera, saptamana aceasta vreau sa va arat cat mai multe variante de machiaje ca sa fiti pregatite pentru orice ocazie ;)

Primul machiaj este unul 2 in 1 pentru masa de Craciun in familie sau cu prietenii apropiati. Am ales 2 variante pentru versatilitate maxima - una cu ruj rosu, mai eleganta pentru cele care iubiti culoarea, si una cu buze foarte palide, pentru cele care preferati contrastul puternic.

Am inceput cu tenul - fond de ten Bourjois Flower Perfection - Light Beige, concealer Kryolan si pudra Deborah Newskin nuanta 03.

Am definit sprancenele folosind nuanta cea mai deschisa din kit-ul Anastasia prezentat aici.
Pentru pleoape, am folosit Urban Decay Primer Potion - Eden ca baza de machiaj. Apoi, am definit pliul cu un fard maro mat - Make Up For Ever 17 Espresso.


Pe pleoapa mobila, am ales o nuanta metalizata de maro cu reflexe verzi-albastre - M.A.C Pigment Blue Brown.


Am conturat ochiul cu acelasi fard maro mat si sub genele inferioare, am folosit un creion kohl maro pe waterline si am rimelat genele cu Maybelline The Colossal Volum' Express - Black.

Am facut conturul fetei cum am prezentat aici folosind Benefit Hoola ca bronzer si M.A.C. Cream Color Base - Shell ca iluminator. Fiind ocazie festiva, am ales un iluminator sidefat, insa l-am folosit destul de discret.

Pentru buze, am ales sa va arat 2 variante diferite: prima - cea extrem de in ton cu Craciunul, cu ruj rosu, care este si varianta pe care as alege-o eu, si a doua, cea cu buze foarte pale, pentru un plus de contrast intre machiajul ochilor si cel al buzelor.

Prima varianta include un creion rosu de buze si un ruj rosu vibrant - am folosit M.A.C Lip Pencil - Cherry si M.A.C. Lipstick - Kanga Rouge. Rujul face parte din colectia de iarna si este intr-un set cu oja asortata (adica rosu intens) si gloss-ul folosit pentru a doua varianta a acestui machiaj. Gasiti aici poza cu acest set pentru a vedea nuantele.





A doua varianta a machiajului este cea cu buze foarte palide - am acoperit buzele cu fond de ten si am aplicat gloss-ul M.A.C Lipglass - Golden Blanket.





Daca vi se pare ca arat extrem de palida in poze, este din cauza luminii din ce in ce mai slabe din timpul zilei :) Insa ce ar trebui sa invatam din pozele astea este cata nevoie avem de ruj rosu in perioada iernii, sau orice culoare mai vie in machiaj.

Lumina rece si slaba nu avantajeaza pe nimeni asa ca putem trisa putin cu ajutorul machiajului Va voi arata cum in urmatorul tutorial, insa am vrut sa vedeti cu ochii vostri ce inseamna buze pale in aceasta perioada a anului.

Daca va place machiajul, nu uitati sa va inscrieti la concursul de pe pagina de Facebook pentru a beneficia de un make-up cadou pentru noaptea de Revelion.

15 comentarii:

Catallina spunea...

Uraa!!Ma bucur mult sa aud ca ti-a placut la curs si asteptam sa ne impartasesti mici trucuri:D!!Eu nu ma machiez asa...profesional:(. Imi place la nebunie nuanta metalizata de maro cu reflexe verzi-albastre - M.A.C Pigment Blue Brown! Pupicei!! Tind mai mult spre buzele rosii:D.

Unknown spunea...

Superb machiajul ♥♥♥

Anatta spunea...

E superba culoare de pe pleoape! E perfecta pentru frumosii tai ochi caprui. Sunt foarte curioasa: cum ti se pare Flower Perfection? Eu as vrea sa mi-l iau si de o saptamana tot incerc sa adun pareri de pe bloguri. Sa ne asteptam la un review in curand?

Ralluca spunea...

Abia astept sa postezi despre lucrurile noi pe care le-ai invatat.Poti face te rog si un tutorial pentru ochii cu pliul pleoapei ascuns? Ms mult

Stilistele spunea...

totally love it; cat de bine arata rujul acela rosu!!

Anda Zelenca spunea...

Chiar e perfect pentru Craciun in prima varianta!:X

Anca Buzea spunea...

@ Catallina: rujul rosu este si alegerea mea, iar nuanta asta am purtat-o des in ultima perioada. ;)

Anca Buzea spunea...

@Almi: merci :*

Anca Buzea spunea...

@Anatta: depinde ce tip de ten ai, mi s-a parut ca incarca putin cam mult, desi in prima instanta arata frumos dupa aplicare si acopera foarte bine. In cazul meu, insa, acopera prea mult, nu mi se potriveste clar. Eu am tenul usor mixt, desi in ultima perioada a fost mai uscat decat de obicei.

Anca Buzea spunea...

@Raluca: te referi la ochii cu pleoapa cazuta?

Anca Buzea spunea...

@Stilistele: te-as vedea cu nuanta asta de rosu, ti-ar veni tare bine ;)

Anca Buzea spunea...

@Anda: merci,te pup!

Special Beauty spunea...

Cat e de puternic rujul rosu:X arata minunat, sunt foarte frumoase ambele variante.

Camy spunea...

Abia astept sa citesc despre curs :)

Imi place mai mult varianta cu rujul rosu :)

Unknown spunea...

Mie imi plac ambele variante!