English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 5 decembrie 2011

Bridal Make-up - proiect Nuntasic.ro si Deborah Milano

Am acceptat, pentru a doua oara, provocata celor de la Nuntasic.ro de a realiza un machiaj de mireasa cu produsele Deborah oferite de ei. Am avut la dispozitie un fond de ten, un concealer, un blush, o mascara, un kit si un creion pentru ochi, un ruj si un gloss. Am decis sa merg pe varianta de mireasa moderna, insa romantica si fresh in acelasi timp.

Iata ce varianta de machiaj am ales pentru a obtine acest efect aparent contradictoriu:


Fondul de ten folosit este 24 ORE Perfect - 03 Caramel Beige, concealer-ul este Age Reset - 3 Beige, iar ca pudra am folosit Newskin Compact Foundation with Mineral Oligoelements - 03.
Daca aveti cearcane pronuntate, ca mine, acest concealer nu va fi suficient pentru a le acoperi, mi s-a parut mai bun pentru hidratarea zonei de sub ochi si camuflarea ridurilor fine.

Fondul de ten compact folosit ca pudra m-a impresionat intr-un mod foarte placut, are o textura foarte catifelata si o nuanta extrem de versatila. Rezista foarte bine de-a lungul zilei, insa, daca aveti o nunta zbuciumata, tine-ti-l la indemana pentru retusuri :) Oglinda incorporata va va simplifica treaba!



Pentru ochi, quad-ul 02 So Brown mi-a placut foarte mult, nuantele calde de maro, auriu si bej sunt exact pe gustul meu - am intensificat linia genelor si pliul cu maro-ul cel mai inchis si caramiziul metalic, auriul pe pleoapa mobila si nuanta cea mai deschisa sub sprancene.
Creionul kohl negru 24 ORE Waterproof pe waterline pentru a intensifica machiajul ochilor.
La final, mascara neagra LashCreator Volume&Care - sincer, imi place cum "imbraca" genele, insa nu-mi place ca se intinde dupa cateva ore de purtare.


Blush-ul Spicy este absolut perfect! O nuanta medie de piersica mata, mai degraba pamantie decat roz, pe care am purtat-o zile in sir si am folosit-o si la machiajul altor persoane. Arata la fel de bine pe un ten deschis ca si pe unul mai masliniu, in functie de intensitatea dorita. Aspectul este foarte discret, pare o imbujorare naturala.

TIP: Ca iluminator deasupra pometilor, am folosit nuanta cea mai deschisa din quad-ul pentru ochi!


Rujul Milano Red l-am folosit fara creion de buze pentru ca am vrut un aspect fresh, dar totusi intr-o nuanta intensa. Avand deja ochii conturati si nedorind buze palide, l-am aplicat mai mult ca un stain ceva mai atent la detalii. Mai exact, a iesit ceva intre un ruj foarte atent studiat si un stain neglijent.

In realitate, nuanta rujului este ceva mai rece, insa aparatul meu modifica usor culorile cu subton albastru, le face mai calde. Milano Red este un mov rozaliu rece, o nuanta frumoasa de berries.


Iata si cateva poze de produs, ca sa va faceti o idee cat mai clara:











Daca ar fi sa recomand ceva din cele de mai sus, categoric blush-ul si rujul intra pe lista! Nici quad-ul de ochi nu este de lasat mai prejos, insa mare atentie ce primer folositi ca sa reziste intregii nopti. De asemenea, puteti opta pentru un spray pentru fixarea machiajului pe toata fata, pentru a asigura durabilitatea fondului de ten.

Sa aveti o nunta perfecta!

19 comentarii:

ABeautyTale spunea...

foarte foarte mult imi place! rujul este superb :)

dia spunea...

am folosit si eu mai de mult produse Deborah...m-au incantat rezistenta rujului si textura fardurilor

Ella Gheorghiu spunea...

Superba!!!

Sheila spunea...

Foarte frumos look-ul! Rujul e minunat :D

Ralluca spunea...

Buna, iti urmaresc blogul cu placere in fiecare zi. Si eu sunt o iubitoare de tot ceea ce inseamna beauty. De aceea am de vanzare Makeup Manual a lui Bobbi Brown. Asa ca daca sunt persoane interesate, ma pot contacta pe mailul ralluca_2005@yahoo.com. Multumesc mult, va pup

Precious Deedee spunea...

foarte finut machiajul...rujul se vede foarte frumos pe buze

Anca Buzea spunea...

Ma bucur sa vad ca toata lumea este de acord cu mine in privinta rujului pentru ca este cu adevarat frumos! Si foarte cremos si placut la purtare ;)

Anca Buzea spunea...

Iar nuanta asta nu face decat sa-mi deschida apetitul sa incerc si mai multe rujuri Deborah!

Hanna spunea...

imi place ca iti conturezi sprancenele putin mai discret. si inainte erau dragute, dar acum sunt frumoase in sensul ca par reale. :) hugs!

Camy spunea...

ce frumoa e machiajul! :X

imi plac mult rujul si blush-ul :)

Anda Zelenca spunea...

Mi-au placut foarte mult toate produsele de la Deborah, chiar sunt calitative.

Este superba varianta ta!:X

Kisses!

Unknown spunea...

imi plac super mult machiajele tale si am observat ca numele tau a inceput sa apara incet, dar sigur pe la mai multe evenimente mondene...bravo! felicitari!

Anca Buzea spunea...

@larisa: iti multumesc :)

Anca Buzea spunea...

@ Anda: am intrat putin mai devreme pe blogul tau, am incercat de mai multe ori sa-ti las comentariu si imi da eroare.. sper sa citesti aici, imi place mult machiajul tau, e foarte discret si romantic, foarte elegant :*

Anca Buzea spunea...

@ Camy: multumesc. Ai dreptate, atat rujul cat si blush-ul sunt foarte frumoase ;)

Ela spunea...

Beautiful!

Blush-ul este wow!

Unknown spunea...

Ce dragut e blush-ul!

OANA spunea...

Superrrr!
am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta.... de unde pot achizitiona produse Deborah?mersi

Anca Buzea spunea...

Oana, am gasit 2 linkuri pt tine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94577&ARCHIVE=true&nm=De-unde-sa-iau-produse-Deborah

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/27267/Produe-Deborah.html

Sper sa te ajute!