English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 15 noiembrie 2011

Hair Trends Winter 2011-2012

Un subiect pe care nu l-am abordat pana acum pe blog, dar extrem de important. Ce inseamna un machiaj frumos fara coafura potrivita si invers.. Ca doua jumatati ale aceluiasi intreg, cele doua trebuie sa fie in armonie perfecta.

Pentru ca nu sunt un expert in domeniu, m-am uitat pe trend-urile de coafuri pentru sezonul rece 2011-2012 si am descoperit cateva care mi-au placut extrem de mult. Iar acum ca mi-a crescut putin parul, pot sa ma joc cu el si sa profit de tendinte. Voi incepe cu trend-ul meu preferat:


Cararea pe mijloc


Dupa atatia ani de zile in care am purtat cararea intr-o parte, stilul acesta a devenit rapid cel pe care il adopt zilnic si cu care ma simt cel mai bine. Mi se pare ca arata foarte fresh si senzual in acelasi timp.




Coada de cal


Alternativa ceva mai sport pentru zilele in care nu vrem sa purtam grija parului si prietena mea cea mai buna atatia ani de zile :) Mi-a placut foarte mult acel accesoriu metalic de par pe care l-am vazut in unele prezentari de moda si care strange coada intr-o maniera foarte eleganta. Sau puteti rasuci o suvita de par pentru a acoperi elasticul - very chic!





Cocuri


De la messy bun pana la ballerina bun, rasucit sau prins cu agrafe, cocul a fost vedeta coafurilor in ultimul an de zile si continua sa fie si in iarna aceasta. Ne ajuta sa scapam "cu fata curata" in zilele in care parul pur si simplu nu vrea sa stea cum ne-am dori noi :) De la casual la elegant, cocul poate fi asa cum vrem noi sa fie!



Impletituri

Ok, recunosc, ador trend-ul acesta si de mult imi doresc sa-l "testez", insa nu ma pricep absolut deloc sa impletesc parul. Pentru asta ma voi lasa pe mana specialistilor.
Am vazut modele de impletituri clasice, altele tip fishtail - care arata absolut superb, unele modele rock si altele mai boeme... imi plac toate!


Breton

Mi-as dori tare mult sa-mi stea bine cu breton drept, insa nu este cazul :) Voi lasa persoanele mai norocoase decat mine sa se bucure de acest trend, iar eu il voi admira din culise! Coafura mea preferata cu breton este exact ca cea din poza din dreapta, cu parul la lungimea umerilor si usor filat la varfuri.


Sursa foto: ourvanity.com

Dar am pastrat ce era mai bun pentru final! Dupa ce am vorbit despre trend-uri , v-am pregatit si o mica surpriza: lasand un comentariu mai jos, puteti castiga un voucher de 150 lei la Gett's Salons pentru a va improspata coafura si a intampina noul sezon asa cum trebuie! :)

In luna noiembrie, puteti beneficia de promotia Fudge Colour Conditioning pentru prelungirea culorii parului - blond, roscat sau brunet. Acest tratament este perfect pentru a reda profunzimea culorii intre vopsiri.
Sau puteti opta pentru promotia SP - pentru orice serviciu de colorare cu Wella Professionals, primiti cadou un balsam de la System Professional.

Sau puteti incerca revolutionarele culori INOA fara miros si fara amoniac! Pentru orice serviciu de colorare, primiti cadou unul dintre produsele pentru stralucire Lumino Contrast sau Liss Control + de la L'Oreal Professionnel



Conditii de participare:

1. Like la pagina de Facebook a Gett's Salons
2. Follow prin GFC acest blog.
3. Lasati un comentariu mai jos in care mentionati trend-ul vostru preferat pentru iarna 2011-2012.
4. Castigatoarea premiului este rugata sa trimita un mesaj in care sa povesteasca experienta din salonul Gett's, impreuna cu cateva poze cu noul look :)

Data limita de inscriere este 23 noiembrie 2011, ora 23:59.

Castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul random.org si anuntata pe blog pe 24 noiembrie 2011.

As vrea sa mentionez ca persoana care va castiga va trebui sa se deplaseze la unul din saloanele Gett's din Bucuresti asa ca luati in considerare lucrul acesta.


Multa bafta! :)

14 comentarii:

DanaMakeup spunea...

Anca ... cu un super giveaway ne incanti taman acum de sarbatori.
Cel mai mult imi plac COCURILE si ma bucur de ele atunci cand am parul lung, dar nici acum cand sunt tunsa scurt nu ma las mai prejos... imi prind 2-3 agrafe sui si gata "cocul"
GFC & FB: Gramu Daniela
Multumim tie si sponsorului pentru sansa.
Imbratisari dulci :)

Iosif Maria spunea...

Buna Anca
Gfc si Fb like : Iosif Maria
Trendul meu preferat este impletitura, favorita fiind fishtail.
Multumesc

LazyCat spunea...

Facebook:Gabriela Cioc
GFC:Gabriela
Mie imi plac foarte mult impletiturile,din pacate sunt antitalent la asta.nici cu bretonul nu mi-ar fi rusine,dar din pacate din nou nu ma ajuta parul,fiind ondulat.

Aetana spunea...

GFC:Aetana
FB:Aetana Smatjk
De departe preferatul meu este cocul. Sunt in perioada in care bretonul meu de lady gaga incearca sa creasca si imi este f usor sa il prind intr-o parte iar restul parului sa-l prind intr-un coc, care nu ma deranjeaza, nu-mi intra in ochi, nu-mi fac probleme daca are sau nu volum. E pur si simplu perfect

Adina Aruştei spunea...

Buna!
GFC: FromMegwithLove.blogspot.com
FB: Adina Meg
Mie imi plac impletiturile tare mult..

Sheila spunea...

FB: Sheila Memetcea
GFC: Sheila
Trend-ul meu preferat sunt impletiturile, ador stilul bohemian :D

Multumim ptr oportunitate!

dia spunea...

buna, Anca1 trendul meu preferat in materie de coafuri tine de impletituri, pe care mi le fac singura!
GFC & FB: dia.daria

Andra spunea...

Trendul meu preferat este bretonul, am mai avut si mi se potriveste cel mai bine :)
Sper sa castig!

Multumesc Anca:x

GFC: Andra Melinte

FB: Andra Beatrice Melinte

Cristinook spunea...

hey, eu le-as incerca pe toate :), dar cred ca bretonul este preferatul meu.
GFC:Cristinook
FB:Cristina Manolache

Second Love spunea...

Foarte frumoasa colaborarea, si binevenita :) multumim!
Trendul meu preferat este cel al cocului- pentru ca nu prea imi ies :D coada de cal fiind la ordinea zilei

FB& GFC: Corina Radu

Andreea spunea...

Hello!
Trendul meu preferat este bretonul.
GFC : Andreea
FB : Andreea Banu

Georgiana spunea...

Buna, Anca, eu iti urmaresc blogul cu numele YellowJade si am dat like pe FB cu Georgiana Popa.
Ador impletiturile si ma straduiesc sa capat indemanarea necesara sa realizez unele deosebite, desi timpul nu mi-o permite zilnic.
Mi se par tare deosebite si vad in jur doar fete cu parul prins in coada sau coc, ceea ce e pacat...

Sunshine Sarah spunea...

Trendul meu preferat sezonul acesta sunt impletiturile. Mi-a crescut de-a lungul verii in sfarsit parul roscat si il pot impleti cum imi doreste inimioara. :D

GFC: Sunshine Sarah.
Fb: Aleka Sarah Vladareanu.

Lots of love,
Sarah.

Anonim spunea...

Buna. Am dat like la Getts's Salons pe Facebook cu numele Cristina Dragnea. Te urmaresc cu numele cristinamar. De la o vreme imi place bretonul drept si restul parului pana la umeri, e adevarat ca am fata ingusta si fruntea destul de mare asa ca bretonul ma avantajeaza.