English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 23 septembrie 2011

Voi ce faceti maine?

Poate ati auzit deja de proiectul Let's Do It, Romania! dar daca nu stiti de el, este vorba de munca de voluntariat in intreaga tara pentru a curata gunoaiele in cursul unei singure zile.

Ei bine, acest proiect a fost initiat anul trecut de sora mea, Liana Buzea, presedintele Eco Assist, de care sunt foarte mandra :) Apoi, ea a mers mai departe si a pornit alt proiect, intitulat Plantam fapte bune in Romania, in timp ce echipa LDIR continua si anul acesta curatenia generala.

Pentru inscrieri la voluntariat, mergeti aici la pagina oficiala LDIR!Iar la final, mergem putin behind the scenes pentru ca am avut placerea sa ma ocup de partea de make-up asa ca va pot arata cateva poze :)Voi ce planuri aveti pentru maine?

6 comentarii:

Sheila spunea...

Oau, ce frumos ca sora ta a organizeaza Let's do it Romania! Eu voi participa in statiunea Olimp, abia astept :D Imi place foarte mult initiativa si anul trecut nu am avut ocazia, dar profit de anul asta :D

Pinkie spunea...

Eu si Pixie merge langa Balotest sa facem curatenie, tu? :*

1234 spunea...

merg de dimineata la kangoo jumps, apoi dorm un pic si seara merg la servici ca lucrez si in ture de noapte. in orasul meu n-am auzit sa se faca si voluntariat :)

Madutza spunea...

Eu cu sora mea am participat azi, la Priseaca, in judetul Dambovita! Ma bucur ca am putut ajuta si sunt mandra! :D
Felicitari pentru minunata initiativa! :*

Anca Buzea spunea...

@ Pinkie: eu am fost la Braila zilele astea :)

Andreea spunea...

Super initiativa! Yay ai fost in Braila :P Nu cred ca ti a placut orasul anyaway,mai ales ca in ultima vreme parca e santier de constructii tot orasul in sine de cand incearca astia sa tot asfalteze.Pup!