English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 5 septembrie 2011

Stri-Vectin SD Eye Concentrate


Un alt produs care mi-a trezit curiozitatea si am zis ca trebuie sa-l incerc este aceasta crema pentru zona ochilor - Stri-Vectin SD.

Cu ce ma confrunt: cearcane mostenite genetic, adancituri in zona de sub ochi - asa ca indiferent cat de bine tratez cearcanele cu creme adanciturile tot raman vizibile, pielea subtire in zona de sub ochi, pungi. Pe scurt: not nice! :)

Cum s-a comportat Stri-Vectin SD: aplicata de 2 ori pe zi, crema are nevoie de minim 7 zile pentru a vedea progres.

In prima instanta, culoarea cearcanelor s-a estompat. Cu alte cuvinte, nu mai erau la fel de inchise la culoare (spre albastru-movuliu de obicei). Aplicata cu rigurozitate, am remarcat ca si adanciturile incepeau sa devina mai estompate inspre coltul exterior al ochiului. Altfel spus, erau tot acolo insa ceva mai scurte.

Nu mi-a rezolvat pe deplin aceasta problema, insa recunosc ca nici nu aveam aceasta pretentie. Mi se pare absurd sa cer unei creme sa imi modifice mostenirea genetica, indiferent cat de mult ma costa sau ce promite sa faca.

In ceea ce priveste pungile de sub ochi, nu mi se pare ca a rezolvat absolut nimic. Daca am perioade in care ma odihnesc bine, mananc sanatos, beau apa multa si nu ma stresez, nu am probleme cu pungile sub ochi. Dar nu putem trai ca in basme in mijlocul Bucurestiului :)
Din acest punct de vedere, crema a esuat in implinirea promisiunilor de pe cutie, cel putin in cazul meu. Recunosc, sunt un caz dificil in zona ochilor, orice tulburare ma afecteaza.

Referitor la ridurile fine din jurul ochilor, din nou, nici un rezultat. Absolut nici o diferenta, nu a estompat nici un ridulet, nu a ameliorat pielea din jurul ochilor din acest punct de vedere.

Concluzie: daca ceea ce cautati este o crema care sa diminueze cearcanele, cel mai probabil ca Stri-Vectin SD va va ajuta. In schimb, daca aveti nevoie de o crema pentru a rezolva riduri sau pungi in zona ochilor, poate ar fi mai bine sa va indreptati catre altceva. Inainte de a cumpara orice produs cosmetic, cititi cu atentie lista ingredientelor si verificati sa nu aveti alergie la unul din componente.

Eu am cumparat produsul de pe http://www.strawberrynet.com. Recomand site-ul pentru promptitudinea in expedierea comenzilor si pentru departamentul de Client Service. Nu am nimic de castigat facand aceasta recomandare, insa am experienta neplacuta cu lookfantastic.com si as vrea sa nu mai fie si alte persoane care sa treaca prin ce am trecut eu. Daca vreti produse de calitate si nu aveti timp sa va certati cu reprezentantii site-ului pentru a primi produsele pe care le-ati platit, recomand strawberry.

4 comentarii:

coco spunea...

multumim , chiar ma interesa !

Lavi spunea...

Anca, din pacate cremele de ochi sunt doar miscari de marketing, nu face nimic mai mult o crema de ochi decat face o crema de fata, costa si mai mult , e si cantitate mai mica, sunt bani aruncati pe fereastra. In ceea ce priveste cearcanele, mult somn :D, greu stiu dar e cam singurul lucru care ajuta si hrana sanatoasa ca si completare. Imi pare rau sa te dezamagesc dar cam acesta este adevarul, inca nu s-a inventat niciun produs minune, doar produse care ne pot ajuta in rest suntem direct responsabili de modul in care ne ingrijim sanatatea si asta se vede si pe tenul nostru. te pup

dia spunea...

de acord cu Lavi...si eu am testat un catralion de creme pt ochi...si rezultatu? nimic notabil!...sau poate n-am gasit eu formula fericirii?!?

Ionela spunea...

Am avut si eu crema asta si chiar am vazut o diferenta.Dar,ai dreptate,DOAR pt cearcane!Acum am Estee Lauder advanced night repair pt ochi( de fapt e un tester,dar e intr-un borcanel care imi va ajunge cel putin o luna)si imi place si acesta...pur si simplu cand ma trezesc imi vad zona de sub ochi asa,mai luminata,de parca as fi dormit muuul timp! La Estee Lauder am observat si o diminuare a ridurilor fine,dar vreau sa vad daca se mentine efectul si dupa ce nu o mai folosesc.Te-am pupat!