English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 25 august 2011

Tom Ford Make-Up si dependenta de frumos

"Numele meu este Anca Buzea si sunt dependenta de contouring.Asa ar suna inceputul discursului meu intr-o intalnire de ajutorare a persoanelor cu dependente. Numai ca eu nu caut izbavirea, leacul acestei boli nu este pentru mine.

"Ador aspectul sculptat al pometilor, crearea unei simetrii perfecte cu ajutorul umbrelor si al luminilor, increderea pe care acest tip de machiaj o da unei femei, facand-o infinit mai senzuala si mai atragatoare" ar fi continuarea discursului. Acestuia ii asociez cu mare placere un machiaj al ochilor in stil banana, fie ea inchisa sau deschisa. Cu alte cuvinte, un contur al ochilor ce ridica, migdaleaza si sculpteaza forma ochilor.
Si nu o data mi-a fost confirmata aceasta viziune fiind martora la transformarea, atat fizica, cat si psihologica, a doamnelor si domnisoarelor pe care am avut placerea sa le machiez.

Nu toata lumea poate intelege aceasta obsesie - unii o pot cataloga drept "nesiguranta", altii drept "supra-incarcare a fetei". Celor din urma le spun ca nu stapanesc suficient de bine tehnica, in timp ce primilor le voi rade in fata. Iar ambelor categorii le voi spune: "Gasiti-va alt blog de citit!"

Pentru ceilalti, acei cativa din tagma "iubitorilor de forme frumoase ale obrajilor", bine ati venit! :)
Iar pentru a-mi hrani dependenta de frumos, exclusivist si senzual, am admirat noua colectie de make-up semnata de Tom Ford.
Cu fiecare prezentare de moda, Tom a abordat acest stil de machiaj pentru ca, in 2009, sa-l duca la rang de arta in filmul A Single Man.


In aceasta toamna, Tom Ford prezinta o linie de produse elegante in culori seducatoare, carora le ataseaza preturi astronomice!
Un quad pentru ochi - 75 euro, blush-ul - 55 euro, setul de contouring numit Shade and Illuminate - 65 euro.

Cu toate acestea, nu am nici un dubiu ca aceasta colectie va fi sold out din primele momente in care va ajunge pe rafturile magazinelor norocoase. Printre ele, se numara Harrods, Selfridges si Harvey Nichols din Londra, unde produsele vor fi disponibile in avanpremiera incepand cu 3 septembrie.






















6 comentarii:

unika spunea...

o, Doamne...ros-ul cel de pe unghii e superb .... iar intreaga colectie se vede ca e de un rafinament si calitatea superioara.

Stilistele spunea...

cel mai misto e designul sticlutelor, rujurilor, fardurilor...so stylish. o

WhisperOfSecret spunea...

Buna,Anca,vreau sa iti cer si eu un sfat. CUm sa imi conturez fata,pometii tinand cont de faptul ca e foarte ovala si barbia proeminenta? Am incercat de cateva ori dar parca am tras prea mult de trasaturi...Trebuie sa pun ceva umbre si pe barbie?:-? Pretty,please,da-mi un sfat:D

Anca Buzea spunea...

Pentru o fata foarte ovala, traseaza linia putin mai orizontala, nu oblica pentru ca aceasta lungeste.
Pentru barbia proeminenta, foloseste-te de umbre pentru a o "masca", insa discret, nu exagera cu bronzerul in zona aceea.
Foloseste blush-ul pentru a distrage atentia si aplica-l in forma circulara pe pometi - asta va "indulci" trasaturile ;)

Katyna spunea...

Arata bine ambalajele, nu zic nu, insa prea mi se par un mix intre cele de la Chanel, forma patratoasa de la Dior si auriul in exces de la Estee Lauder...

Mda, ce diferenta poate face un machiaj bine realizat, mai ales cand esti dependent de contouring...:P

WhisperOfSecret spunea...

Multumesc mult pentru sfaturi!
Abia astept sa incerc :D