English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 15 mai 2011

Machiaj pentru ochii albastri

Recent, am primit mai multe cereri pe pagina de Facebook de a realiza un machiaj pentru ochi albastri. Am scris despre machiajul in functie de culoarea ochilor aici. Conform acestor mini-reguli, iata un machiaj extrem de frumos si elegant pentru norocoasele dintre voi cu aceasta nuanta de ochi :)






Pe primul loc intre preferintele mele de make-up pentru ochii albastri se afla auriul, mai exact combinatia de auriu cu maro sau cu negru, in functie de ocazie, moment al zilei si, bineinteles, trasaturile modelului.

Pentru acest machiaj am folosit NARS-Etrusque (auriu) pe pleoapa mobila, Make Up For Ever Matte Eye Shadow - 162 True Brown in coltul exterior al ochiului, o combinatie intre MUFE 000 White si 101 Lemon Shimmer in coltul interior al ochiului, iar pentru a ilumina zona de sub sprancene Bobbi Brown Metallic Eye Shadow - 2 Champagne Quartz. Mascara folosita este Maybelline The Colossal - Black iar pe waterline creion kohl MAC Smolder.

Pentru restul fetei, am ales un blush roz-bomboana Sleek Make-Up - Pixie Pink si am conturat discret fata cu Benefit Hoola.

Buzele au fost conturate cu Bourjois Levres Contour 24 Glam Sage, iar apoi am folosit un gloss destul de opac, roz cu subtonuri albastre - MAC Kissable Lipcolour - Vanity Fair.

La final, va las cu poza mea preferata :)

18 comentarii:

Dei-dei spunea...

Doamne, cat de frumoasa e!! Super!

Chatte's World of Colours spunea...

Cat de superb e si modelul si machiajul! ♥
Iar cutulache e adorabiil!! ♥
Maybe I'll try it someday, since I have blue eyes. :D

Unknown spunea...

Super simpatica ultima poza, reusit machiaj! Auriul imi aduce intotdeauna de vara, mare, plaja...de multe ori imi lace sa sfidez vremea ploioasa si sa folosesc auriu :)

dalyda spunea...

superb!

Anonim spunea...

Mie sincer nu imi place deloc cum ai machiat-o nu stiu de ce dar nu mi se pare ca o avantajeaza deloc si plus ca fata parca ii colorata ca un curcubeu ...nu stiu parca e prea mult!!!Nu incerc sa fiu rea mie chiar imi plac enorm machiajele tale dar asta pur si simplu nu imi place deloc!!!Nu cred ca a fost o alegere inteleapta PAREREA MEA !!!Nu pot sa spun ca imi place doar de dragul de a face o remarca !!!Spor in toate !

AlexantzA spunea...

Imi place mult machiajul, daca tot vine vara o sa incep sa folosesc si eu auriul, chiar da bine la ochii albastri. Inainte nu-mi placeau nuantele degenul asta: auriu, maro-auriu sau marourile de orice fel, dar de cateva luni doar maro-auriu folosesc!:))

DanaMakeup spunea...

Imi place la nebunie stilul tau... curat si in linii elegante. Pup

Stilistele spunea...

intr-adevar, pune ochii albastri in valoare....este superb machiajul. si si fata ;)

Unknown spunea...

modelul si machiajul sunt minunate!
Auriul, bronzul vin manusa ochilor albastri:X imi aduce aminte de perioada cand am purtat lentile albastre.:)

Ela spunea...

Da,si eu am machiat pe cineva care are ochii albastri tot in nuante de auriu(si un pic de portocaliu) si i-a scos atat de bine in evidenta.

Frumos machiaj si superb model ati avut!

Cutinelul este tare dragalas!

ADELINA spunea...

Arata superb. Anca, iti urmaresc blogul de ceva vreme si as vrea sa te rog sau poate mai ai cereri pentru un machiaj pentru roscate cu ochi caprui :-D Te pup

Anca Buzea spunea...

Adelina, modelele roscate sunt cel mai greu de gasit :)

Din ce am scris deja pe blog, vei gasi cateva infos la urmatoarele linkuri:
http://www.ancabuzeamakeup.ro/2010/05/machiajul-in-functie-de-culoarea_18.html si
http://www.ancabuzeamakeup.ro/2010/10/stand-de-vorba-cu-fashezine.html

Sper sa iti fie de ajutor. Daca ai intrebari, te rog scrie-mi.

Anda Zelenca spunea...

I se potriveste ca o manusa! Imi place la nebunie!:X:X

ADELINA spunea...

Da, stiu.... :-( . Mersi frumos.

mariana spunea...

Anca,machiajul acesta iti vine asa de bine de parca ai fi DIVA care tocmai ar pasi pe covorul rosu.Totul este la superlativ

Anca Buzea spunea...

Mariana, iti multumesc, sunt de acord cu tine ca machiajul este de covorul rosu :) insa nu sunt eu in aceste poze. Roxana este o fata foarte frumoasa si extrem de fotogenica, ea este cea pe care o admiri in aceasta postare ;)

wundrschon spunea...

mie personal imi place machiajul asta.. si toate pe care le-ai facut pana acum iti urmaresc blogul cu mare interes si te admir ca faci ceea ce iti place :) .. am si eu o intrebare pentru tine Anca daca ma poti ajuta...eu am ochii mici si unul dintrei ei e putin mai mult deschis decat celalalt...cum pot masca aceasta imperfectiune?? Daca vrei iti trimit o poza sa iti faci o idee. :)

Anca Buzea spunea...

@ wundrschon: Trimite-mi o poza :)