English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 10 mai 2011

Comanda StrawberryNET - produse + swatches

ANUNT: La cererea voastra, am prelungit perioada de inscriere la concursul de make-up. Data limita este 22 mai 2011 inclusiv. 

Revenind la subiectul postarii, am scris despre promotia StrawberryNET pentru bloggerite in care ofereau 50% discount pentru produsele cumparate, iar eu am fost norocoasa sa ma aflu printre persoanele alese. Asa cum v-am promis, revin astazi cu detalii despre comanda.

Am primit destul de tarziu pachetul, iar acest lucru s-a datorat atat Postei Romane care nu a trimis aviz de instiintare acasa pentru ridicarea coletului, cat si mie care nu am mai ridicat colete de la Posta Vamala pana acum si nu m-am dus sa intreb mai devreme. Intr-un final, m-am desteptat si am mers sa intreb asa ca mi-am luat si produsele acasa :)

Cu toate acestea, sunt extrem de multumita de serviciile StrawberryNET.com, coletul a fost expediat imediat si a ajuns in tara in 3 zile. Produsele au fost ambalate extrem de atent si protejate de posibile accidente, iar la mine au ajuns intacte. Calitatea produselor este foarte buna dupa cum veti vedea si in imaginile ce urmeaza.

Am ales 2 produse NARS: un blush pudra - nuanta Dolce Vita si un Multiple Duo - Maui/Palm Beach, Bobbi Brown Creamy Concealer Kit - Warm Beige, Pixi Neutralizing Kit si StriVectin - SD.

Blush-urile NARS sunt extrem de laudate, le tot vedeam in tutoriale pe YouTube si imi placeau foarte mult culorile si ambalajul. Aveam deja nuanta Orgasm (un roz discret cu particule aurii), iar acum am si Dolce Vita, o nuanta mai inchisa de piersica, cu o usoara tenta maronie. Finish-ul este perfect mat, produsul nu are particule sidefate in compozitie.




Al doilea produs NARS este Multiple Duo - Maui, Palm Beach. NARS Multiple este un produs cremos destinat folosirii pe fata, buze, pleoape, decolteu. Varianta originala este sub forma de stick, insa Duo-urile mi se par mai avantajoase pentru ca au ambalajul mai usor de transportat, contine 2 culori in loc de una iar cantitatea de produs este mai mult decat suficienta pentru sezonul de primavara-vara. Fiind un produs cremos, daca este folosit in timpul anotimpului rece, cel mai probabil voi simti nevoia sa fixez cu produse de tip pudra.





Comanda include si mult asteptatul si doritul Bobbi Brown Creamy Concealer - nuanta Warm Beige. Acesta este un mini-duo pentru ca, pe langa corectorul cremos, contine si o pudra extrem de lejera ce are ca scop fixarea produsului cremos. Nuanta pudrei este Pale Yellow si completeaza perfect anti-cearcanul in acoperirea si luminarea zonei problematice. Vine impreuna cu un buretel extrem de fin cu ajutorul caruia aplic pudra la final. L-am testat deja si sunt extrem de fericita, ii voi face un review separat.





Din aceeasi categorie de corectoare, am comandat si Pixi Neutralizing Kit - am o obsesie pentru acest tip de produse, stiu, insa partea mea preferata a oricarui machiaj este obtinerea tenului perfect. Asa ca am vrut sa incerc si setul de corectoare-crema Pixi, care contine corector verde pentru pete rosii, corector portocaliu pentru cearcane mov-albastrii, corector roz pentru pete maronii, corector alb precum si 3 nuante diferite de concealer si o pudra compacta.




Ultimul produs al acestei comenzi, dar nu si cel din urma, este un tratament pentru zona ochilor - StriVectin SD.
Probabil ca ati citit deja postarile in care spuneam ca am cearcane destul de pronuntate, este genetic si ma lupt cu treaba asta, iar daca am perioade in care nu dorm bine cearcanele se accentueaza. Rezultatul consta in zona ochilor destul de inchisa la culoare comparativ cu restul fetei. Asa ca am incercat tot felul de produse de acest gen, insa va pot confirma ca nu prea functioneaza.
Tin minte ca exista acum 4-5 ani in magazinele Sephora un gel pentru ochi cu un nume foarte ciudat (ceva cu multe consoane, imposibil de pronuntat :) ) care costa 3 milioane de lei pe vremea aceea, adica scumput. Acela a fost singurul produs pe care l-am folosit si care a avut rezultate insa nu l-au mai adus. Daca mai este cineva care il folosea sau macar stie cum se numeste, va rog lasati un comentariu mai jos :)
Revenind la StriVectin SD, am auzit de efectele lui miraculoase pe YouTube si am decis sa-l incerc. Am pozat zona ochilor inainte de inceperea tratamentului si va voi tine la curent cu procesul pe masura ce trece timpul.




Pentru ca a fost prima comanda pe StrawberryNET, am avut posibilitatea de a alege un cadou - Vincent Logo Lipstick - nuanta Coast.



Cam asta este istoricul comenzii pe strawberrynet.com, concluzia mea este ca voi repeta experienta pentru ca au o multime de produse interesante, preturi foarte bune si livrare rapida. Iar de acum voi sti sa nu mai astept avizul de la posta si sa merg mai repede sa-mi ridic produsele ;)

19 comentarii:

ABeautyTale spunea...

sunt tare curioasa cum iti va merge cu strivectin. in curand, intentionez sa-mi iau o crema si sunt indecisa intre asta si una de la SK-II si m-ar ajuta foarte mult parera ta.

Chocolate spunea...

Culoarea rujului imi place la nebunie!

Gabriela spunea...

sa le porti cu placere, draguto!! Pup

Amalia spunea...

Arata super produsele Nars:)
Eu tot astept sa aduca mai multe nuante deschise la rujuri si gloss-uri ca as vrea mai multe.

Anonim spunea...

Ce produse frumoase!! Sa le folosesti cu placere! :D
Abia astept sa vad cum arata Dolce Vita pe pometi! :D

Denisa spunea...

pfff, da cate ingrediente mai are gelul ala pentru ochi! mie m'ar fi frica sa il folosesc:-s

A.M. spunea...

sa le folosesti cu placere! cel mai mult mi-au atras atentia Neutralizing Ki-ul si Concealer-ul.

Blonde Kitten spunea...

Abia astept un review despre concealer! SUnt sigura ca e bun..dar vreau sa stiu parerea ta :)

Georgiana spunea...

Imi plac la nebunie nuantele produselor Nars. Sa le folosesti cu mare drag!
Pup

mariana spunea...

Mie imi place mult trusa aceasta este asa de finuta si de dulce!

Ela spunea...

Numai produse bune!

Delia spunea...

Sa le folosesti cu placere! Asteptam review pentrul creamy concealer-ul BB :) as vrea si eu sa mi-l comand, insa sper ca fie potrivit pentru tenul uscat.

Anda Zelenca spunea...

Uhh, ce bine arata Pixi Neutralizing Kit. :X:X:X

Anca Buzea spunea...

@ A Beauty Tale: voi face updates periodic referitor la tratament. si eu sunt destul de nerabdatoare sa vad rezultatele :)

Anca Buzea spunea...

@ Delia: si eu am tenul destul de uscat in zona ochilor, de aici si tendinta catre riduri fine. Iti pot spune de pe acum ca functioneaza de minune concealer-ul ;)

fashion doctor spunea...

am folosit strivectin ,nimic spectaculos,apa de ploaie.am nars blush nuanta cred ca se numeste super orgasm sau ceva de genul,mai sclipicios,dar arata super.mersi.pup

Unknown spunea...

Sa le folosesti cu placere!
Abia astept review-ul la Bobbi Brown Creamy Concealer :D.

Pupici

Q88 spunea...

Am si eu nevoie de o mana de ajutor din partea ta, bineinteles daca se poate.
Eu am efectuat o comanda pe site-ul strawberry.net pe 10 decembrie si nici pana acum nu mi-a ajuns comanda. Le-am scris si mi-au zis ca tb sa astept 20 de zile lucratoare. Problema e ca am intrat pe site-ul postei romane ca sa verific cu numarul de urmarire pe care mi l-au dat si acolo mi se spune ca acest numar nu exista.
Pentru mine e socant cum ai avut norocul sa primesti comanda in 3 zile. Ce ma sfatuiesti sa fac? Eu deja am senzatia ca si-au batut joc de banii mei si ca am luat teapa.

Anca Buzea spunea...

Daca nu exista tracking number-ul, inseamna ca nu a intrat inca in tara, in sistemul de inregistare al Postei Romane. Pot sa te intreb ce anume ai comandat? Pentru ca acele comenzi care includ parfumuri ajung la un oficiu postal diferit de comenzile care includ produse de make-up.
Camelcutza a scris foarte detaliat despre comenzile pe strawberry, vezi aici http://www.the-beauty-addict.com/2010/08/strawberrynet-cateva-lamuriri.html

Eu cred ca intarzierea se datoreaza perioadei foarte aglomerate de Sarbatori, dar este intotdeauna bine sa verifici, desigur.

Sunt sigura ca daca nu ajunge pachetul in cele 20 de zile lucratoare, reprezentantii lor te vor ajuta. Nu am nici un dubiu ca nu este deloc o inselatorie, chiar sunt foarte ok.