English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 1 martie 2011

Preferatele mele la Premiile Oscar 2011

Cred ca pana acum stie toata lumea cine a castigat ce premiu, cine a purtat ce rochie, ce machiaje si coafuri au fost alese de catre vedetele lor preferate, asa ca nu vreau sa va povestesc despre intreaga decernare a premiilor si nici nu vreau sa enumar aparitiile pe covorul rosu, ci as vrea sa va prezint preferatele mele din acea seara.

In topul preferintelor mele, se afla de ceva timp Cate Blanchett iar tinuta de la Oscaruri este absolut superba. Rochia este Givenchy Couture, bijuteriile sunt Van Cleef & Arpels, machiajul este foarte natural si discret, iar ea este extrem de eleganta.





Mi-a placut extrem de mult si Mila Kunis in seara Oscarurilor, desi pana la Black Swan nu eram neaparat o fana a ei. Rochia este Elie Saab Haute Couture (unul din designerii mei preferati pentru rochii de seara), bijuteriile sunt Neil Lane iar geanta-plic este Bottega Veneta. Imi place foarte mult felul in care a ales sa poarte un machiaj de tip smokey eyes la aceasta rochie delicata.





Mi-a placut si de Gwyneth Paltrow, rochia aurie Clavin Klein este extrem de frumoasa si, in combinatie cu parul ei blond, lung si drept, atragea imediat atentia. Machiajul ei este, ca de obicei, cu buze nude si ochi in nuante metalice.
As fi ales ceva mai viu colorat, tinand cont si de faptul ca are pielea foarte deschisa la culoare, insa in aceste alegeri intervine si stilul personal, iar ea a optat de atatea ori pentru acest tip de machiaj incat sunt convinsa ca asa se simte confortabil.



Ati vazut Oscarurile? V-a placut cineva in mod aparte? A fost cineva care v-ati fi dorit sa castige si nu s-a intamplat dupa cum ati sperat? Asa s-a intamplat in cazul meu pentru Helena Bonham Carter, i-as fi dat ei Oscarul pentru rolul din The King's Speech!

25 de comentarii:

Alexandra spunea...

Superbe, si mie mi-a placut mult rochia lui Gwyneth, dar si cea a lui Kate!
Pup!
___________________
http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

Amalia spunea...

Si mie mi-a placut tinuta lui Cate Blanchett dar am inteles ca nu a fost atat de apreciata de critici.
Gwyneth Paltrow si-a ales o rochie care ii pune perfect in evidenta silueta.Cred ca oricare femeie cu 2 kilograme in plus fata de ea ar fi aratat groaznic in rochia respectiva.
Mie mi-a mai placut si rochia lui Jennifer Hudson, foarte trendy:)

Lauren spunea...

Mi-a placut foarte mult Mila Kunis, dar preferata mea a fost Michelle Williams, mi s-a parut atat de finuta si naturala si se potrivea intreg ansamblul :)

Cat despre premii, ma bucur ca au castigat Black Swan, King's Speech si Inception :) Nu prea am inteles alegerile pentru Social Network, nu mi s-a parut un film "de Oscar" but so be it :D

Stilistele spunea...

wow, ce mult ne seamana topurile! ;))) si la mine troneaza Kate :**

MooNy spunea...

Din pacate people's choice (rochia lui Kate Blanchett) mi s-a parut groaznica (mamaie-like), forma nu mi se apre ca o avantajeaza iar detaliul din fata mi se pare o combinatie intre o oglinda decorata si un medalion victorian. Iar in spate acel galben imi pare ca arata ca si cum un copil ar fi avut un accident in timp ce era tinut in brate de Cate.
In schimb Reese Witherspoon mi s-a parut superba, un aspect Barbie-Pinup minunat.Iar rochia Sandrei Bullock era superba (minus detaliul de la spate). Deasemenea, Hellen Mirren si-a etalat o silueta clepsidra impresionanta pentru varsta ei si si-a portivit perfect tinul auriu al rochiei cu tonul alb-auriu al parului. O alegere foarte inspirata si un machiaj potrivit.

LittleD. spunea...

Mila Kunis si Cate Blanchett sunt si printre preferatele mele :D, la care as mai adauga Halle Berry & Anne Hathaway.

Pupici

P.S. - cu ocazia zilei de 1 Martie, am inceput un tag :D si ti l-am oferit si tie. Sper sa iti placa!

Anonim spunea...

Si mie mi-au palcut rochiile alese de tine. Pana sa vad un close-up cu detaliile de pe rochia lui Cate Blanchett am crezut ca acele perlute erau tot din material textil si cred ca mi-ar fi placut mai mult sa fie asa. Rochia lui Cate Blanchett arata bine in miscare (asta si pentru ca C. B. are o eleganta innascuta).
Uitandu-ma la poza cu Mila Kunis in miscare, parca nu-mi place asa mult cum vine rochia.

Special Koko spunea...

Mie mi-a placut de Jennifer Hudson, a slabit atat de mult..si arata atat de bine portocaliul ala cu tenul ei :x

Cate chiar a aratat super :x

Adelina Eneșca spunea...

Rochia Milei Kunis imi place cel mai mult din cele alese de dine. E asa feminina sai fluida rochia ei. Mi-a mai placut mult si Angelina Jolie, foarte distinsa prezenta ei. Si Scarlet Johanson a fost frumoasa si pe Natalie Portman sarcina pur si simplu a luminat-o sarcina!

Georgiana spunea...

Si mie mi-a placut tare, tare mult Gwyneth!:) Iar Halle Berry a fost superba, ca de obicei..

Make-up by Dina spunea...

Buna!! Mi-am cumparat revista Avantaje pentru agenda draguta ce se vinde cu revista . Fiind putin racita de la vremea asta m-am pus sa o savurez la un ceai cald , si ca sa vezi!!! Ai aparut in revista !! Cu toate ca nu au scris foarte mult despre tine , e de apreciat ca esti cunoscuta si multa lume apreciaza ceea ce faci pentru noi , cele incepatoare si nu numai . Eu te admir foarte mult si citesc ceea ce scri de mult timp insa timpul nu-mi permite sa las comentarii prea des . Felicitari inca o data si la cat mai multe publicatii in reviste!
O primavara frumoasa alaturi de cei dragi!!

Anca Buzea spunea...

Moony, mie tocmai acele detalii mi-au placut foarte mult, e chestie de gusturi pana la urma :)

Anca Buzea spunea...

Little D, multumesc pentru tag. Vei gasi cat de curand pe blog un machiaj primavaratic :)

Anca Buzea spunea...

Adelina, a fost Angelina Jolie la premii? Am vazut intreaga transmisie si nu am vazut=o nicaieri...

Anca Buzea spunea...

Dina, multumesc frumos, am vazut si eu si am fost placut surprinsa pentru ca nu stiam nimic de asta :) Sa speram ca este doar inceputul! Sa te faci bine cat mai repede!

Chocolate spunea...

Te pup!
Sa ai parte de cel mai frumos martisor!

Lili spunea...

Hey, la multi ani de 1 martie! O primavara minunata!
Pai pe mine m-a impresionat cel mai mult Helen Mirren, pentru ca a aratat pur si simplu bestial... la virsta ei (65) - vioaie, zimbitoare si eleganta. De fapt imi place mereu prezenta ei pe covorul rosu sau oriunde :)
Mi-a placut mult partea de hair&make-up a lui Cate Blanchett, rochia - not so much. Nici cea a lui Mila Kunis.. culoarea foarte frumoasa, dar nu stiu... consider ca decolteul e cam mult pentru asa o ocazie eleganta si sofisticata.
Mi-a placut mult rochia lui Halle Berry, look-ul lui Michelle Williams si Natalie Portman.

Hanna spunea...

Foarte draguta e Gwyneth! Cel mai mult mi-au placut cerceii ei! Divini :X:X:X!
Si Jennifer Hudson arata ge-ni-al! Good for her ca a avut vointa sa slabeasca si sa arate atat de frumos. :)

Totusi, nu am inteles-o never ever pe Helena Bonham Carter. Nu pricep de ce "costumeaza" asa pentru evenimentele importante. Ma sperie :(.
Happy martzel day!

Hugs,
Ana

Anda Zelenca spunea...

Mila Kunis e superba!

O primavara frumoasa iti doresc, Anca!:*:*:*

Anca Buzea spunea...

Anda, o primavara frumoasa iti urez si tie :*:*

Anca Buzea spunea...

Ana Maria, mie imi place mult Helena Bonham Carter si, desi nu este o persoana trendy, are un stil personal pe care nu se teme sa il arate in fel si chip. Imi place ca e mai traznita si o consider o actrita foarte buna!
Si tie happy martisor, i guess :)

Adelina Eneșca spunea...

Anca am gasit poza cu Angelina pe un site si spuneau ca e de la Oscarurile de anul acesta. Cred ca era o greseala, am cautat dupa aceea si am vazut ca anul acesta a lipsit. Silly me :))
Din pacate nu am reusit sa vad premiile Oscar si la tv.

morphine spunea...

si natalie portman arata bine:P

Alice in vintageland spunea...

Cate si Mila au fost si preferatele mele. Cate arata senzational, machiajul mi s-a parut genial, radia toata si rochia ei este una dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata.Gwyneth nu mi-a placut in mod special, a fost insa ok. I also loved Mandy Moore!:)

Andreea spunea...

Mie imi place mult rochia Milei Kunis!