English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 2 noiembrie 2010

Review Clarins Creme Eclat du Jour/ Daily Energizer Cream

Am mentionat aceasta crema la produsele lunii octombrie si v-am promis un review. O folosesc in fiecare zi de 6 saptamani deja si cred ca este o perioada suficient de lunga pentru a-mi forma o parere.


De ce am cumparat-o: dupa sezonul de vara, soare si mare, tenul devenise brusc mult mai uscat, mai aspru la atingere si parca striga dupa ajutor. Tenul meu este normal, in timpul verii are o tendinta de normal catre mixt, adica zona T devine putin mai lucioasa din cauza caldurii, in timp ce iarna are o tendinta de normal catre uscat. Din acest motiv, in luna septembrie imi schimb de obicei crema, trecand la una putin mai hidratanta decat de obicei.
Am folosit timp indelungat Clarins Beauty Flash Balm si mi-a placut extrem de mult, asa ca am vrut sa incerc un alt produs Clarins. Citind descrierea produsului, am remarcat ca ofera exact ceea ce cautam.

Ce spune producatorul: 
"Elle assure à votre peau une hydratation équilibrée tout au long de la journée et contribue à réduire les petites imperfections. Votre peau est souple et douce sans brillance. Sans effet gras, c'est aussi une excellente base de maquillage. Votre peau étant parfaitement hydratée, votre teint apparaît unifié, clarifié, éclatant de fraîcheur."
Cu alte cuvinte, aceasta crema asigura tenului o hidratare echilibrata pe toata durata zilei si ajuta la reducerea micilor imperfectiuni. Pielea devine mai supla si blanda fara a straluci. Fara a avea un rezultat lucios, este, de asemenea, o buna baza pentru machiaj. Pielea fiind perfect hidratata, tenul pare netezit, curatat si straluceste de prospetime.

Ce parere am dupa folosire:

 In cazul meu, aceasta crema si-a tinut fiecare promisiune in parte. O aplic dimineata, cu cateva minute inainte de machiaj. Simt si vad o diferenta clara intre momentele de inainte si dupa.
Inainte de aplicare, simt ca ma "tine" putin pielea, o vad usor "insetata" si lipsita de viata.
Dupa aplicare, tenul ramane hidratat, porii sunt aproape invizibili si nu incarca deloc, pielea nu devine lucioasa. Mai degraba, imi da o usoara imbujorare, lucru care nu este usor de obtinut pentru persoanele ce au tenul cu subtonuri galbene. Daca sunteti una dintre acele persoane, stiti despre ce vorbesc ;)
Am impresia ca m-a ajutat si la sporirea tonicitatii pielii, dar, pe de alta parte, eu nici nu am probleme majore cu tenul. Imi place faptul ca mentine pielea hidratata pana seara, efectul de prospetime nu se pierde dupa primele ore. Imi mai place faptul ca pregateste foarte bine tenul pentru machiaj si vad cat de bine se aseaza fondul de ten dupa ce folosesc aceasta crema.

Daca as mai cumpara-o si a 2-a oara: categoric, da! Si as vrea sa incerc si celelate produse din gama.

Pret: aprox 100 RON in Sephora. (nu am retinut pretul exact pentru ca am beneficiat de anumite reduceri prin cardul Sephora).

Produsul este disponibil si in varianta gel. Gama mai contine Daily Energizer Wake-Up Booster - o lotiune revigoranta pentru tenul tanar pe baza de extracte naturale de plante, Daily Energizer Cleansing Gel - un gel de curatare ce reda luminozitate tenuliu, Daily Energizer Lotion - lotiune tonica ce are SPF 15, tot din extracte naturale de plante.

2 comentarii:

Katyna spunea...

Ce bine ca ai scris despre ea!
Am impresia ca ea este cea care tot apare in reviste, si e puternic promovata in ultimul timp.
Eu eram curioasa daca scrie carui tip de ten i se adreseaza, daca i se adreseaza, ce miros are, si la ce gramaj o gasim :D

Anca Buzea spunea...

Este destinata tenului tanar si ajuta la reducerea imperfectiunilor. Are 30ml si miroase usor a citrice as zice... :)