English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 3 octombrie 2010

Reguli de bun simt!

Acest mesaj se adreseaza persoanelor care considera ca este in regula sa intre ca anonimi pe diferite bloguri pentru a lasa mesaje jignitoare: va rog frumos, gasiti-va alta ocupatie sau macar puneti mana pe un DEX pentru ca, pe acest blog, veti fi moderati pana veti invata sa vorbiti!

Observ ca postul despre Il Makiage atrage reactii diverse si s-a intrecut limita. Am lasat libertate maxima in comentarii gandindu-ma ca interactionez cu persoane civilizate, insa se pare ca m-am inselat.

Nu am nimic impotriva exprimarii libere, traim in democratie si, pe baza acestui lucru, am realizat aceasta postare in care am relatat ce s-a intamplat si am venit cu dovezi clare, adica imaginile postate. Machiajul nu este o stiinta exacta, motiv pentru care intotdeauna vor exista pareri si pareri, insa trebuie sa stim cand sa ne oprim.

Consider ca fiecare persoana are dreptul la o opinie si o voi respecta atata timp cat acea persoana stie sa se exprime decent si corect gramatical. Nu voi accepta injurii si refulari pe acest blog, iar, de acum incolo, anonimii nu vor mai putea lasa comentarii.

Pana una alta, acest blog este rezultatul unei mari pasiuni pentru acest domeniu, nu este o piata publica!

Un comentariu:

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Eu sunt de acord cu tine, nici mie nu mi-au placut fetele de acolo, insa cei care au alte pareri nu au dreptul sa se exprime aiurea...