English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 15 octombrie 2010

The One - Coaching cu Alex Abagiu

 
Ieri am participat la un eveniment organizat de revista The One impreuna cu L'Oreal si Alex Abagiu. Este vorba de o sesiune de coaching in materie de beauty - make-up si par - organizat la salonul Beauty District, adica acolo unde are Alex Abagiu salonul de make-up - Powder Room - si Sorin Stratulat coaforul - Ponytail.

Acest eveniment a marcat inceputul unei sesiuni de evenimente - se va continua cu un coaching pe partea de fashion si, inainte de sarbatori, unul pe cooking etc. :)

Dar sa va povestesc de la inceput :) Eu am aflat de acest eveniment de la o colega de-a mea, care ne-a inscris si pe noi, am mers 4 fete. Numarul total de participante a fost de 20. Durata: 4ore. Despre ce s-a discutat? Andreea Esca a avut un mic speech de inceput (de fiecare data ma cucereste prin naturalete si zambet :) ), Alex a continuat cu o prezentare a trendurilor de beauty pentru sezonul de toamna 2010, in care a inclus influentele, trendurile principale de make-up, coafura, unghii, a vorbit inclusiv despre atitudinea gresita a romancelor de a exagera cu machiajul si cu tinutele mai multe dezbracate decat imbracate si asa mai departe.

Dupa aceea, noi, cele 20 de fete (o mica armata, as spune :) ), am intrat la machiaj sau la coafat, dupa caz, pentru ca am mers prin rotatie. Machiajele nu au fost facute de Alex pentru ca noi 20, el unul singur, 4 ore in total = misiune imposibila! Insa, ne-au machiat fetele din echipa lui, in timp ce el trecea pe la fiecare persoana in parte si discuta despre ce ne interesa pe noi si ne dadea sfaturi.

Eu mi-am ales tipa care am vrut sa ma machieze bazandu-ma, ca de obicei, pe un feeling. Mi-a atras atentia o tipa, complet nemachiata, parul usor dezordonat, tinuta all black si cu un aer mai funky :) Sunt constienta ca astea nu sunt criterii pe care s-ar baza un om sanatos la cap, dar eu asta am simtit :) Plus ca purta o bluza pe care o am si eu in dressing, asa ca sigur exista un punct comun intre stiluri. Si nu am fost dezamagita, mi-a sugerat un machiaj usor intens, desi eram in miezul zilei, pentru ca asta a considerat ca s-ar potrivi fizionomiei mele. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure pentru ca abia asteptam sa vina toamna sa ma pot juca si cu machiajele de zi, nu numai cu cele de seara. Singura obiectie, daca ii pot spune asa, este ca mie-mi place sa-mi definesc putin mai tare sprancenele, in timp ce ea mi-a sugerat un look mai natural... Nu este primul make-up artist care imi spune asta, insa treaba asta tine de gusturi si de stilul personal.

Machiajul a fost realizat cu produse L'Oreal, evident, fiind un eveniment organizat de ei :) Mi s-a facut un machiaj cu nuante de negru si maro la ochi, blenduite extrem de atent, astfel incat sa para un machiaj de zi usor intensificat, nu neaparat un smokey eye. Apoi, am beneficiat de un mic contouring (pentru a scoate pometi de unde nu sunt :P ) si un gloss nude. Imediat ce voi primi pozele, va voi arata :) Mi-a placut machiajul, nu prea diferit de machiajele pe care mi le fac singurica, dar a fost interesant sa fiu eu in scaunul de machiaj de data aceasta. :)

Apoi, am mers la coafat. Eu mi-as fi dorit niste cosite impletite, nu stilul clasic de o coada lunga si impletita, ci mai multe codite impletite si prinse in jurul capului, insa mi s-a spus ca am parul suficient de lung :D asa ca m-am resemnat si mi-au facut o coafura usor ondulata, cu mult volum :) E ok si asa, arata foarte frumos, dar dupa cateva ore s-au ondulat buclele si mai tare si deja eram cam Sandy Bell :D Asta in conditiile in care eu de obicei imi aranjez parul pe drept. Dar nu ma plang, it was nice si m-am bucurat cand mi-a zis ca am parul foarte des :D Stiti deja, poate ati citit postul recent in care povesteam experienta neplacuta cu parul. Mi-au recomandat si un tratament pentru regenerare, despre care voi scrie dupa ce il voi incerca :) Va tin la curent, promit!

Dupa coafat, am mers la pozat, evident! Cu celelalte fete, cu Alex, singura etc :) Am emotii referitor la felul in care vor iesi pozele pentru ca eu ma cam crispez cand vad atatia ochi atenti la mine si numai la mine, plus luminile pe care le-am aveam in fata, plus fotograful care incerca sa ma faca sa ma destind zicandu-mi "acum nu mai trebuie sa lucram decat la expresia fetei" :D Ei, nu zau! Pe bune?!?! Ca sa nu va mai zic ca una din fetele cu care am mers la acest coaching s-a asezat la poza si in 2 secunde aratase deja 2 expresii diferite, in unghiuri perfecte pentru pozat, privirea languroasa catre aparat si buzele usor intre deschise.... si nu va mai zic ca este si foarte frumoasa ca deja va enervez! :)

Concluzie: a fost fun sa vad 20 de femei agitate in acelasi spatiu, plus 5 fete care machiau, plus 5 baieti care coafau, plus o intreaga echipa redactionala, plus prajituri de la care nu m-am putut abtine (eclerele cu cafea sunt o mare slabiciune de-a mea!) asa ca eu m-am distrat si vreau sa merg si la cele ce urmeaza. Ma simt atat de indrazneata incat m-as inscrie si la cel de cooking, desi sunt putin cam paralela :D

Felicitari organizatorilor! Ideea a fost foarte draguta, punerea in practica a fost reusita, atmosfera foarte placuta si am stat si noi, cele 4 fete, la o barfa mica in miez de zi!

14 comentarii:

Camelia spunea...

Suna tare misto! :)

Dia spunea...

Abia astept sa vad cum te-au aranjat! :D

Mirela Niculai spunea...

daca la astfel de evenimente se poate inscrie oricine, sa ne zici si noua (pe viitor)

Andreea's blog spunea...

Abia astept sa vad pozele! :D

Anca Buzea spunea...

Da, si eu astept cu nerabdare acelasi lucru si sper sa fie ok... fingers crossed! :D

Anca Buzea spunea...

Mirela, cu cea mai mare placere voi anunta, numai sa stiu si eu din timp :)

Katyna spunea...

Romanul tot roman: dar produse v-au facut sau nu cadou?
De abia astept sa vad poze de la eveniment!

Beibiii' love spunea...

Suna foarte bine :X

p.s ne zici si noua ce a castigat norocoasa dp facebook? sunt tare curioasa :))

Anca Buzea spunea...

@ Katyna: ca la orice eveniment de acest gen, a existat un gift onorific. Eu sunt de parere ca e mai interesanta experienta decat produsul :)

Anca Buzea spunea...

@ Beibiii love: a fost acelasi premiu ca si pe blog, o sedinta de make-up gratuita. Am anuntat acest lucru odata cu anuntul concursului. Sedinta a avut loc deja, poze very soon ;)

Anonim spunea...

abia astept sa vad poze :D

Beibiii' love spunea...

aa scuze n-am vazut :)) abia' astept sa vad poze :X

Anca Buzea spunea...

Credeti-ma, si eu abia astept, dar mai mult cu emotii decat cu entuziasm :D

Ada.A. spunea...

Suna tare bine ce povestesti mai sus.:) Si eu sunt tare curioasa de cum au iesit pozele. :) Sa ne tii la curent, pls.