English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 28 octombrie 2010

Cel mai usor de realizat machiaj de Halloween EVER - Madame Zorro!


In ultima vreme, am primit mai multe request-uri pentru machiaje de Halloween simple. Mesajele suna cam asa: ceva mai usor de realizat, ceva accesibil tuturor, indiferent de nivelul de experienta sau indemanare. M-am gandit putin la treaba asta si mi se pare un request decent si justificabil, pana la urma. Iar solutia gasita s-ar putea numi Madame Zorro :)




Pe langa faptul ca este o discriminare sexuala ca Zorro sa fie barbat :D, m-am tot gandit de ceva vreme la o masca facuta din dantela neagra. Iata ca am gasit si momentul potrivit pentru a rezolva ambele probleme :)

Veti avea nevoie de o bucata de dantela neagra (eu am sacrificat o esarfa pe care nu o purtam oricum), fondul de ten pe care il foositi de obicei, concealer, pudra pentru fixare, mascara neagra, creion dermatograf negru si putin fard negru. Practic, folosim produse de baza, pe care le are toata lumea in trusa. Nimic fancy pana acum, nu?

Am aplicat fondul de ten si concealer-ul ca in orice alta zi, am fixat cu putina pudra translucida, am aplicat mascara neagra si am liniat marginele ochilor cu creionul negru.Am conturat buzele cu acelasi creion negru si am umplut conturul acoperind fiecare particica de piele. Am luat putin fard negru cu varful degetului si am tapotat pe buze pana am acoperit uniform creionul negru. Acesta este tot machiajul! :)




Am luat bucata de dantela, am masurat cat vreau din ea, am taiat un dreptunghi si apoi am facut doua gauri pentru ochi. Puteti lega la spate "masca de dantela" daca doriti, Zorro asa facea. Eu am ales sa o lipesc de fata :)

Am folosit un lipici normal, sub forma de stick, pe care il gasiti la orice librarie. Mare atentie ca lipiciul pe care il cumparati sa poata fi dat jos cu apa - scrie pe produs treaba asta! Am aplicat lipiciul la colturile "mastii" si am aplicat pe fata. Lipiciul este mov insa, dupa uscare, devine transparent. Pentru a scoate masca, am umezit zonele respective cu apa si gata!

Este destul de simplu si de efect, nu-i asa?

10 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare!! :D Credeam ca ti-ai cumparat ruj negru. :P

Anda Zelenca spunea...

Da! Chiar e foarte tare!:D Lovin' it.

Andreea's blog spunea...

Foarte ingenioasa idee si foarte simplu de realizat :)

Lili spunea...

Foarte bună idee, aveam şi eu în minte aşa ceva :P haha.. Mai ales după ce am văzut pictorialele şi tema generală a ediţiei aniversare Vogue :D Foarte sexy şi uşor ;)

Rotsin spunea...

Foarte ingenioasa treaba :)
Felicitari, chiar ca e usor de realizat si nici nu iti trebuiesc multe produse :*

Anca Buzea spunea...

@ Shopperita: combinatia creion-fard s-a dovedit a fi chiar mult mai rezistenta decat un ruj negru. Iar avantajul cel mai mare consta in accesibilitate - nu cred ca exista femeie care sa nu aiba un creion negru si un fard negru in trusa ei :)

Anca Buzea spunea...

@ Anda & Andreea: merci :*:*

Anca Buzea spunea...

@ Lili: eu am ratat fix acel numar :(

Anca Buzea spunea...

@ Rotsin: merci frumos :)

Fashion spunea...

In cazul buzelor subtiri, negrul acela nu ar face decat sa subtieze si mai tare. Aceeasi chestiune cu rosu. Ce ai recomanda in schimb, fara a se pierde din dramatism?