English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 21 septembrie 2010

M.A.C. Fabulous Felines - Leopard Luxe Look





Cea mai recenta colectie a celor de la M.A.C. se numeste Fabulous Felines si include 3 directii cu 3 variante diferite de culori: Burmese Beauty - verde, galben pal, maro-roscat, Leopard Luxe - camel, portocaliu ars, auriu, maro si negru cald, si Palace Pedigreed - gri-lila, mov intens, roz pal.

Pe mine m-a atras quad-ul Leopard Luxe pentru nuanta de camel pe care nu am mai intalnit-o pana acum la un eyeshadow. Camel este una dintre nuantele-vedeta in moda pentru toamna 2010, asa ca eu am vrut sa o am pentru ochi :)
Quad-ul are si un portocaliu ars extrem de interesant, dar si nuante de maro si negru care imi plac foarte mult.

Numele nuantelor sunt extrem de haioase si foarte pisicesti :)


de la stg la dr, primul rand: Wild by Nature, Notoriety
al doilea rand: Style Predator, Furiously Fabulous


Iata cum am realizat look-ul.

Pentru inceput, am folosit Sephora Concealer Palette pentru a masca unele zone cu roseata, corectorul verde este perfect pentru asa ceva, iar apoi am aplicat fondul de ten Vichy AeraTeint Pure crema - 23 Ivory. Sub ochi, am folosit MAC Select Cover-Up - NW15 pentru a ilumina, dar si pentru a ascunde putin cearcanele.
Imi place mult acest fond de ten Vichy, mai multe despre el intr-un post viitor.

Apoi, am trecut direct la sprancene - am umplut forma lor cu MAC Espresso pentru o definire perfecta. Daca ai ratat postul despre definirea sprancenelor, click aici.

Pasul 1: am aplicat nuanta camel in coltul interior al ochiului, apoi am continuat cu portocaliu pe toata pleoapa mobila. Am mers pana la pliul ochiului, umplandu-l si pe acesta.


Pasul 2: am aplicat fardul negru putin deasupra pliului.


Pasul 3: blending.


Pasul 4: eyeliner negru la baza genelor superioare, un fard alb-vanilie sub sprancene pentru a ilumina machiajul si creion kohl negru pe marginile interioare ale ochilor.





Ca eyeliner, am folosit M.A.C. Paint Pot - Blackground peste care am aplicat fardul negru din set. Creionul kohl este Bourjois Waterproof Clubbing Contour - Black Party. Mascara este Maybelline The Colossal - Glam Black.

TIP: orice eyeliner rezista mai mult timp daca folositi un strop de fard negru deasupra. Intotdeauna produsul pulbere fixeaza produsul cremos, fie ca este vorba de ochi, fata sau buze.

Benefit Hoola, sau orice pudra bronzanta pe care o aveti, dar intr-o nuanta mai deschisa, se aplica pe tample, pometi, nas, barbie si maxilar.

Obrajii au fost inviorati cu ajutorul unui blush bej-auriu - nuanta Garb de la M.A.C., iar pometii iluminati cu Bobbi Brown Shimmer Brick - Beige.
Rezultatul? Un look fresh si usor inghetat datorita stralucirii pometilor.

Pe buze, am folosit gloss-ul Bourjois Rose Exclusif despre care am vorbit aici ca sa vedeti cum arata integrat intr-un machiaj. Odata ce accesati linkul de mai sus, veti vedea ca am updatat postul cu poze.

Pentru unghii, astazi am ales Bourjois So Laque! - Noir de Chine, pe care o port chiar in acest moment. Imi place pentru ca s-a uscat repede, iar culoarea este intensa.





Album foto

P.S.: Am updatat si postul despre machiajul in degrade, intra aici pentru a vedea efectele secundare ale fardului KIKO folosit.

9 comentarii:

micky m. spunea...

Super machiajul! Sper sa nu ma insel, dar imi pare diferit de tot ce ai facut pana acum.

Silvia spunea...

f frumos ;) si paleta e superba ;) imi place si nuanta lacului de unghii ;)

Iulia spunea...

M-am indragostit de Bourjois So Laque! - Noir de Chine :)

ChrissMakeup spunea...

Nu ne poti spune te rog de unde iti cumperi produsele MAC? :)

Anonim spunea...

foarte frumos! in ultima vreme am citit numai comentarii pozitive in legatura cu fondul de ten vichy. abia astept sa citesc si postul tau legat de el

Anca Buzea spunea...

@ Silvia si Iulia: da, si mie imi place mult, arata foarte bine pe unghii ;)

@ Chriss: le cumpar cand plec in vacanta sau mi le aduc prietenele mele cand calatoresc

Anca Buzea spunea...

@ A.M.: very soon! ;)

Anonim spunea...

ai niste sprancene perfecte

andra spunea...

superb make`up iar sprancenele sunt nemaipomenite!