English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 3 septembrie 2010

In cautarea mascarei perfecte - partea a 3-a

O alta companie cu produse bune la preturi accesibile este Maybelline. Am vazut multe persoane folosind The Falsies si The Colossal Volum’ Mascara asa ca am fost foarte curioasa sa le incerc si eu!

Primul a fost The Falsies, cu formula sa imbogatita cu pro-keratina. Promisiunea lui este de a crea efectul de gene false, cu volum si lungime ametitoare, fara spatii libere intre gene.

Peria are o forma ciudatica, de lingura :) dar tocmai aceasta este cea care promite efectul de gene fantastice, perfect aliniate. Cum zic ei in descrierea produsului, “gene pe care nici nu stiai ca le ai vor fi vizibil ingrosate”. Mai pe scurt, tot ce caut eu la o mascara. Evident ca l-am cumparat, mai aveati vreun dubiu? :)

Rezultatul a fost unul extrem de ciudat. Nu imi pot da seama cu exactitate cat de bun este produsul din cauza formei periei. M-am chinuit sa o folosesc mereu in acelasi unghi, pentru a aseza “fundul” lingurei pe lungimea genelor mele si nu mi-a iesit. Nu ma impac de nici o culoare cu astfel de restrictii, mie imi place sa invart putin peria atunci cand merg de la baza genelor catre varf. Evident ca in acest caz nu mergea! Si nici cand am folosit partea ingusta a periei nu a fost mai bine.

Din acest motiv, nu am fost prea incantata de lungimea genelor, nu aratau absolut deloc ca niste gene false. Dimpotriva, erau lipite intre ele si nu tocmai fericite! NOTA 7/10.



Trecand la The Colossal, care promite un volum nemaivazut, producatorul spunand ca ofera de 7 ori mai mult volum decat genele naturale. Nu prea am inteles eu niciodata cum calculeaza ei treaba asta cu x ori mai mult volum, 300% gene mai lungi etc dar in fine, chestie de marketing. Nu imi voi bate capul prea tare cu asta!

Cum mi s-a parut Maybelline The Colossal: lungeste frumos genele, le intensifica numai daca insist eu cu 3-4 straturi si le curbeaza usor. Pentru o curbare perfecta, prefer sa folosesc clestele de intors genele inainte de aplicarea mascarei! Nu confera chiar volumul la care ma asteptam, dar imi place. Ramane, totusi, o mascara de zi pentru mine. Pentru machiajul de seara, prefer in continuare Too Faced Lash Injection, YSL Singulier sau Effet Faux Cils.

Imi place peria de la Colossal ca forma, densitatea perilor mi se pare ok pentru separarea genelor si este un produs usor de manevrat.
L-as recomanda persoanelor care vor o mascara buna, foarte accesibila ca pret, usor de utilizat, dar nu va lasati pacalite de volumul promis. Nota 9/10.

Sper ca va sunt de folos aceste informatii, cu toate ca fiecare persoana poate reactiona diferit la fiecare produs in parte. Conteaza foarte mult ideea cu care pleci de acasa atunci cand cauti o mascara noua, asteptarile pe care le ai in legatura cu un produs sau o marca anume, felul in care aplici produsul si, bineinteles, daca este potrivit pentru tine sau nu.
Asa ca luati in seama acesti factori, sunt extrem de importanti!
Incercati sa va faceti o auto-analiza cat mai obiectiva inainte de a trage o concluzie pozitiva sau negativa despre produsul pe care l-ati incercat si evitati sa generalizati.

Va urez succes in cautarea mascarei perfecte, eu sigur nu ma voi opri aici si, in curand, voi avea si mai multe review-uri pentru voi! :)

7 comentarii:

Anda Zelenca spunea...

Si eu vreau sa le incerc pe amandoua. Si e doar un moft, stiu...nu ca as avea nevoie de ele, mai zac in sertar vreo 10 mascara.Dar nu ma pot abtine!:))

Katrina spunea...

Colossal il am si eu si imi place foarte mult.

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Si eu as fi tentata de Colossal. Bugetara fiind, "ieftin si bun" scrie pe fruntea mea de-acum!

andra spunea...

am si eu the falsies dar nu`mi place deloc,incarca genele foarte foarte rau,le lipeste,e groaznic,dar na...era nou pe piata si trebuia incercat:))

Pisik spunea...

Buna Anca,

Am vazut dintr-un comentariu al tau la articolul legat de inselatoria Optinova ca si tu porti lentile de contact de ceva ani - 10 parca.
Sunt aprox in aceeasi situatie - eu am lentile de 14 ani.
In ultimul an am tot facut iritatii de la produsele de machiaj si am ajuns sa pot folosi un rimel cam o luna - altfel sunt la doctor. Oricum mi s-au recomandat doar produse pt ochi sensibili, hipo-alergenice.
Vroiam sa te rog sa scrii un post in care sa detaliezi ce produse de machiaj recomanzi/folosesti tu in calitate de purtatoare de lentile de contact.

Anca Buzea spunea...

Buna, Gabriela.
Asa este, port de mult timp lentile de contact. Este o idee buna, voi scrie un post despre asta. Chiar daca nu sunt tocmai un etalon al machiajelor in tandem cu purtatul lentilelor de contact, dar am remarcat anumite lucruri si am trecut prin niste experiente mai mult sau mai putin usturatoare :)

Ela spunea...

Folosesc The Falsies de vreo doua saptamani si sunt multumita.Probabil ca depinde si de tipul de gene apropos de rezultatul obtinut dupa folosirea unui rimel.