English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 4 august 2010

Timisoara

Am lipsit cateva zile pentru ca am mers pana la Timisoara, unde am facut machiajul pentru shooting-ul colectiei SS 2011 al Dianei Bobar. A fost extrem de interesant pentru ca am avut placerea sa intalnesc oameni foarte talentati! Colectia este foarte frumoasa, fluida, senzuala, iar accesoriile realizate de Florina sunt superbe!!!

Imediat ce voi primi pozele, voi incerca sa va arat si voua machiajul. Pentru partea cu hainutele voi pune un link imediat ce primesc aprobarea Dianei, petru ca asa mi se pare normal. Este munca ei si ea decide ce si cum.

Pana atunci, insa, iata cateva imagini cu frumosul oras. A fost prima mea vizita la Timisoara si sunt sigura ca vor urma si altele cat de curand pentru ca nu am apucat sa vad prea mult, am fost pe fuga.

Pozele sunt facute de prietenul meu ;)





























6 comentarii:

Anda Zelenca spunea...

vaaaai. ma bucur sa citesc despre timisoara si ma bucur ca ti-a placut orasul. :P:D (locuiesc in timisoara)
astept cu nerabdare si pozele cu machiajul.
pupici.

Anonim spunea...

Am fost si eu o data in Timisoara si am ramas impresionata de frumusetea acestui oras.
Foarte dragute sunt pozele! :)

Florina spunea...

Ne bucuram tare mult ca ai putut veni! Si ne-ar fi placut si mai mult sa poti ramane pana vineri ca sa vii la cocktail party :D:D

Andreea spunea...

Anca, si eu ajung la sfarsitul lunii in Timisoara. Scuze ca indraznesc sa te intreb, dar imi poti recomanda din experienta proprie un loc de cazare? Multumesc!

Anca Buzea spunea...

Florina, si mie mi-ar fi placut foarte mult... dar nu e nimic, data viitoare! ;)

Andreea, noi am stat la hotel Delpack (toate hotelurile erau pline pentru ca se desfasoara campionatul european de basket) si am fost multumiti. Camera dubla a fost 50euro/noapte, hotelul este foarte aproape de centrul orasului, arata bine, camerele sunt curate si dragute... nu am mancat la hotel, cu exceptia micului dejun (care a fost bun), asa ca nu stiu cum este restaurantul. Ah, un singur lucru: mentioneaza ca vrei camera cu vedere spre strada, nu spre cimitir :D Noi nu am avut luxul de a alege, dar cum am stat o singura noapte, nu ne-a deranjat prea tare.

Andreea spunea...

Oau, multumesc ca mi-ai spus, si de asemenea pentru toate sfaturile. Eu voi sta doua nopti. De abia astept sa vad pozele cu make-up.