English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 8 iulie 2010

Summer Coral Make-Up



Astazi vreau sa va arat unul dintre machiajele mele preferate pentru zilele de vara. Este un machiaj urban, care ma duce cu gandul la plaja, usor de realizat si pentru care folosesc putine produse. Il pot purta la orice tinuta de vara, fie ca aleg pantaloni scurti cu un tricou alb si o vesta, o rochie maxi cu sandalute aurii sau o pereche de jeans cu un tricou in dungi. Este extrem de versatil si merge la majoritatea ocaziilor, atat la birou cat si in timpul liber.

Timp de realizare: 25 minute.

Grad de dificultate: usor.

Incepem cu fondul de ten usor matifiant, cel mai potrivit zilelor de vara, pentru ca ne ajuta sa prevenim luciul inestetic pe intreaga fata. Am folosit fondul de ten lichid M.A.C. Studio Fix – NC37. Un strop de corector portocaliu, de care nu ma despart niciodata pentru ca am cearcane din nastere :) - M.A.C. Studio Finish Concealer – NW 25. Pentru ca avem fondul de ten matifiant, nu va fi nevoie de pudra.
Fiind un machiaj light, imi place sa am sprancenele bine conturate - pentru aceasta, folosesc intotdeauna un fard mat, maro-ciocolatiu, cum este Espresso de la M.A.C.


Pentru ochi, veti avea nevoie de un creion dermatograf negru, de preferinta waterproof, eyeliner si mascara neagra.

Primul pas: am liniat marginea interioara a pleoapei superioare cu creionul negru – M.A.C. nuanta Smoulder.

Al doilea pas: am folosit putin eyeliner pentru a trasa linia deasupra genelor superioare – mai subtire in coltul interior al ochiului, iar pe masura ce m-am apropiat de coltul exterior, am ingrosat usor. Am terminat cu o codita usor ascendenta. Ce produs am folosit? M.A.C Fluidline – Blactrack, un tus gel pentru care veti avea nevoie de o pensula unghiulara (eu folosesc M.A.C 266 dar puteti gasi ceva similar la Sephora) sau una extrem de subtire si dreapta.




Optional: puteti folosi un creion kohl alb pentru a linia marginea interioara a pleoapei inferioare. Veti obtine o privire mai luminoasa, iar ochii vor parea mai mari.

Al treilea pas: 3 straturi de mascara pe genele superioare, si doar o atingere usoara pe cele inferioare, in coltul exterior al ochiului pentru a crea efectul de ochi migdalati. Mie imi place foarte mult YSL – Effet Faux Cils pe care l-am si folosit.


Pentru fata, am folosit putin bronzer pe tample, nas, barbie si usor pe obraji. Am ales Too Faced California in A Compact – nuanta Beach Bunny. Zambiti si aplicati putin blush coral pe varful pometilor. Faceti blending spre tample si usor in jos, spre mijlocul obrazului, pentru a nu lasa linii dure. Am folosit Sephora Blush Me! – Corail Frisson no.5.

Un ruj sau un gloss coral vor completa perfect acest machiaj. Eu am facut o combinatie intre cele doua produse, dar puteti la fel de bine sa folositi ori unul, ori altul, in functie de preferinte. Am aplicat intai rujul Korres, nuanta Coral, peste care am aplicat gloss-ul The Body Shop – Pink Coral si gata, machiajul este complet.

Daca alegeti o nuanta de coral si pe unghii, veti avea un look varatic si senzual in mod garantat ;) Va recomand O.P.I. – Hot&Spicy, eu am folosit-o incontinuu in ultima luna de zile si nu m-am saturat :)


Mai multe poze cu machiajul gasiti aiciAlbum foto

5 comentarii:

Alexandra spunea...

Ce codita frumoasa iti faci.. :X

Fashion is undead spunea...

stilul asta de machiaj imi place cel mai mult

Make-up by Dina spunea...

Te prinde foarte bine codita !!
Si eu iubesc tusul ,in ciuda faptului ca imi e cam greu de manevrat uneori , defapt , tot ce reusesc sa fac cu el este sa fac doar o linie , fiindca codita nu-mi iese . Apropo, ai sprancene foarte frumoase , sunt vopsite?

Anca Buzea spunea...

Buna, Dina.
Sprancenele nu sunt vopsite. In majoritatea machiajelor folosesc un fard mat de pleoape, maro-ciocolatiu, pe care il aplic cu ajutorul unei pensule unghiulare. Fardul este MAC - Espresso.

Anca Buzea spunea...

Alexandra, multumesc :)