English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 1 iunie 2010

Veniti si pe Facebook! :)

Daca va place acest blog, atunci intrati si pe pagina de Facebook realizata pentru Anca Buzea Make-up. Acesta este link-ul
http://www.facebook.com/#!/pages/Anca-Buzea-Make-Up/122826347746713?ref=ts

Acolo gasiti atat albume foto cu look-urile realizate (contin mai multe poze decat blogul, nu vreau sa supraincarc textele cu imagini), cat si link-uri catre articole de beauty care mi-au atras atentia si pe care vreau sa le impartasesc cu voi. De asemenea, puteti participa la diferite subiecte de discutii, in sectia Discussions, sau puteti deschide chiar voi subiecte noi.

Un lucru foarte important, pe care va incurajez din tot sufletul sa il faceti, este sa uploadati imagini pe Wall cu machiaje care v-au placut (de pe net, scanate din reviste, oriunde le gasiti) si eu le voi reconstrui pentru voi. Ma ajuta foarte tare sa stiu ce stiluri de machiaj ati vrea sa va prezint in viitor, pentru a modela blogul dupa preferintele voastre! :)
Poate aveti o culoare preferata pe care vreti sa o vedeti intr-un look sau poate urmeaza o ocazie speciala in viata voastra si ati vrea o idee de machiaj adecvat situatiei si tinutei, nu trebuie decat sa imi spuneti!

Mai mult decat atat, va plac mai mult posturile practice, cele care prezinta look-uri, sau va intereseaza mai multa teorie, cum au fost posturile despre pensule, machiaje in functie de forma si culoarea ochilor, forma sprancenelor..? Simtiti nevoia de descrieri mai detaliate sau vi se pare ca va povestesc prea multe si devine greu de urmarit textul?

Si, nu in ultimul rand, sunt foarte curioasa sa va cunosc mai bine :) Stiu ca voi simtiti ca ma cunoasteti, pentru ca imi vedeti moaca aproape la fiecare postare, insa as vrea sa am ocazia sa va vad si sa va citesc si eu! :)

Asa ca, ne vedem si pe Facebook! ;) si, nu uitati, feedback-ul este foarte important pentru mine. Sau, cum ar spune Tom Cruise, "help me help you!" :)

Va pup!

Niciun comentariu: