English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 18 mai 2010

Machiajul in functie de culoarea ochilor - partea a 3-a

Ochii caprui

Pentru scoaterea in evidenta a ochilor caprui, albastrul este culoarea cea mai indicata.
Insa, daca sunteti de aceeasi parere cu mine, si anume ca fardul albastru este very 80's, cititi mai departe cum puteti trisa :)

Ca si in cazurile precedente, vom alege culori care au in componenta culoarea recomandata.
In cazul nostru, mergem spre bleumarin, albastru-violet, tonuri de indigo si mov.
De asemenea, tonurile de maro, de la cel mai deschis catre cel mai inchis, completeaza foarte bine ochii caprui. Alte culori care merg foarte bine sunt tonurile de gri, roz, verde inchis, negru.




Tineti minte un pas foarte important: ochii caprui inchis vor fi pusi in evidenta cel mai bine de tonurile deschise ale culorile prezentate mai sus, in timp ce ochii caprui deschis arata foarte bine langa tonurile inchise ale acelorasi culori.

Pentru blondele cu ochi caprui vom alege nuante deschise de gri, bej, maro, auriu in timpul zilei. De asemenea, puteti da accente bleu machiajului vostru conturand pleoapa inferioara cu aceasta culoare. Seara, puteti alege tonuri de albastru mediu si inchis, albastru electric, roz, mov intens, pruna, indigo. Evitati verdele, este o culoare prea puternica pentru voi si riscati sa pareti vulgare.




Roscatele cu ochi caprui arata foarte bine cu orice nuanta de maro in timpul zilei, de la crem si bej pana la maro-ciocolatiu si aramiu. Seara vor straluci cu ajutorul nuantelor de mov, pruna si violet sau verde. Evitati galben si portocaliu.



Pentru cele dintre voi cu parul castaniu si ochii caprui, puteti alege dintre crem, bej, maro, caramiziu, bronz, bleumarin, mov, indigo, violet, pruna, verde mediu si inchis, negru. Evitati verdele deschis, bleu, lila, griul.




Brunetele cu ochi caprui pot opta pentru un machiaj de zi in tonuri neutre din gama maronurilor. Seara, puteti opta pentru negru, gri, bleumarin, albastru electric, verde inchis, mov, violet, pruna, roz.




Ochii negri

Persoanele cu acest iris se pot considera foarte norocoase :) Practic, orice culoare este ok! De la tonurile neutre la negru, de la galben lamaie la verde praz, de la albastru electric la mov intens si roz-bomboana, orice este posibil :)





Daca va place foarte mult o culoare, dar nu se afla printre cele recomandate culorii ochilor vostri, combinati-o cu una sau chiar mai multe din cele recomandate. Nu renuntati la ceea ce va place, ci mai degraba gasiti o modalitate in care sa o purtati.

Si nu uitati ca, in realizarea unui machiaj, nu trebuie sa va limitati la o singura culoare. Indrazniti sa combinati 2, 3 sau chiar 4 culori!
Fiti creative si jucati-va cu machiajul pana gasiti o formula care sa vi se potriveasca si care sa va faca sa va simtiti bine!

Spor la joaca! :)

Niciun comentariu: