English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 27 aprilie 2010

Pink&Purple Smokey Eyes



Iata o varianta de machiaj de seara de tipul smokey eyes care este putin mai blanda. Nu am mers pe varianta clasica de negru sau griuri, ci am ales sa evidentiez culoarea ochilor verzi ai Silviei (modelul nostru :) ) folosind nuante de mov si roz.
Pentru inceput, trebuie sa pregatim "suprafata de lucru" cu un fond de ten si o pudra translucida. Aplicati putin corector sub ochi, daca simtiti nevoia. Este bine ca acesta sa fie urmat de un strat subtire de pudra pentru a nu se "strange" in coltul intern al ochiului.
Pentru ochi, aplicati pe pleoapa superioara un strat subtire de primer - este acea baza cremoasa care va face machiajul sa reziste ore in sir. Incepeti sa aplicati pe pleoapa mobila pana la linia genelor si apoi urcati putin peste pliul ochiului. Apoi, cu o pensula de dimensiuni medii, luati putin fard mov si aplicati pe toata pleoapa mobila. In pliul ochiului vom aplica un fard roz cu miscari repetate pentru a uni cele doua culori, fara a lasa o linie clara intre cele doua. Acesta este momentul in care putem combina oricat de multe nuante de mov si roz vrem pentru a ajunge la combinatia dorita. Important este ca nuantele sa inceapa de la cea mai inchisa, la baza genelor, urcand treptat catre o nuanta cat mai apropiata de cea a tenului fiecareia dintre noi. Adica am inceput cu mov, mergem usor spre roz pentru ca imediat sub spranceana sa venim cu un bej usor sidefat sau un alb care sa dea luminozitatea privirii. Completam cu rimel negru si am obtinut smokey eyes.
Pentru obraji, este indicat sa ramanem in aceeasi gama de culori. Un blush roz este cel mai potrivit, insa trebuie aplicat discret pentru ca vrem ca atentia sa ramana asupra ochilor. Putina pudra stralucitoare ne ajuta sa evidentiem pometii si sa stralucim intr-un mod discret :)
La fel si pentru buze, alegem o nuanta discreta de roz. In functie de preferinte, alegem un gloss sau un ruj mat si gata. Suntem gata de party! :)

Un comentariu:

Silvia Cepi spunea...

...si uite asa m-am simtit eu ca o printi:))merci muuult