English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 15 decembrie 2011

Holiday Make-Up Series: Cute & Pinkish

Iata a doua propunere pentru Sarbatori, una mai cuminte comparativ cu rujul rosu propus zilele trecute.


Daca la masa de Craciun veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu parintii iubitului, atunci poate acest machiaj va fi mai potrivit :)

Dar sa incepem de la inceput, adica baza: pentru ca fondul de ten folosit zilele trecute nu m-a avantajat deloc, atat prin textura pudrata si matifianta, cat si prin nuanta ceva mai deschisa decat a tenului meu, astazi am ales sa folosesc un fond de ten foarte fluid, mult mai lejer - M.A.C. Face & Body - C3. Concealer-ul este Kryolan iar pudra Deborah Newskin - 03.
Pentru machiajul ochilor, am mers pe gama de movuri in diverse tonalitati.

Primer-ul este Urban Decay Primer Potion - Eden, imi place foarte mult, intensifica foarte frumos nuanta fardurilor si le face sa reziste extrem de bine. Iata care sunt pasii urmatori:

- intensificarea pliului cu un fard mov mat - M.A.C. Blackberry

- aplicarea unui fard roz-somon pe pleoapa mobila - M.A.C. Free To Be

- definirea liniei genelor cu un fard maro inchis, tot mat - Make Up For Ever Espresso

- mascara neagra L'Oreal Volumissime absolut perfecta :)


- creion kohl negru pe waterline si acelasi fard maro si sub genele inferioare.


Iar micul secret pe care vi l-am promis - ca sa nu aratam palide in perioada iernii - este blush-ul portocaliu :) Aplicat cu moderatie chiar pe pometi, dar si usor pe tample, blush-ul portocaliu face o diferenta majora intre machiajul anterior si cel de astazi, nu-i asa? :)




Pentru buze, am ales Sleek Pout Paints despre care am scris aici. Mai exact, am combinat 3 nuante - Minx, Cloud 9 si Port. N-am avut nevoie de contur de buze de data asta, a rezistat perfect. Si timp de 4 ore a aratat impecabil, desi am baut apa. S-a luat putin din culoare pe pahar, insa pe buze a ramas la fel de intens.
V-am zis cat de mult imi plac aceste Pout Paints? :)

13 comentarii:

Camy spunea...

E foarte frumos machiajul! ♥♥♥

Sheila spunea...

Imi place la nebunie!! Dar sigur ai aplicat MAC Cranberry prima oara? Pentru ca stiu ca este rosiatic, nu mov :D Nu e Sketch cumva? Te pup!

EyeGraffiti spunea...

gorgeous look! I especially liked your lips!

Anca Buzea spunea...

@ Sheila: ce ma bucur ca ai remarcat, in felul asta vad si eu ca lumea chiar citeste ce scriu, desi nu prea lasa comentarii :)) Intr-adevar, am gresit, este Blackberry, nu Cranberry, am incurcat berry-urile :)) Si eu care ma gandeam sa renunt la blog pentru ca nu mai intereseaza pe nimeni..

Anca Buzea spunea...

@ EyeGraffiti & Camy: thank you! :)

Unknown spunea...

Am vazut postarea pe mobil si am revizitat acum... Mi s-a parut mie ca initial a fost Cranberry :))Imi place machiajul! Ce blush ai folosit?

Special Koko spunea...

Hmm, m-ai convins cu paint pots, must get one :)) U look gorgeous :X

Anca Buzea spunea...

@ Diana: blush-ul e MAC editie limitata, colectia de sarbatori de anul trecut, de asta nu l-am mentionat. Orice blush portocaliu e bun, important e sa fie aplicat foarte usor.

Anca Buzea spunea...

@ Koko: sunt superbe!!! you must get some!! ;)

Sheila spunea...

Sa nu faci asa ceva eveeer! :)) Sincer iti spun, blog-ul tau este my favorite :D Si nu spun asta tuturor :)) Crede-ma, multe fete citesc postarile dar pentru ca nu lasa comentarii nu inseamna ca nu sunt interesati. Eu iti citeam blog-ul de jumatate de an pana sa imi fac curaj sa iti dau un comentariu :D Te pup

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Imi place foarte, foarte, foarte mult acest machiaj!Iti sta foarte bine cu el si vreau sa il incerc si eu:)
Tine-o tot asa!esti super buna!
http://darlyst.wordpress.com/

Anca Buzea spunea...

Multumesc frumos, Sheila, ma bucur sa aud asta. Iti dai seama ca e ciudat sa scrii in gol, iar daca nu primesti feedback ajungi la concluzia ca nu prezinta interes. Si atunci, normal, te gandesti sa te opresti. Am si avut o perioada in care n-am prea avut timp pentru blog, ce-i drept.

Anca Buzea spunea...

@DarLyst: merci frumos :)