English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 19 octombrie 2011

Campanie Nuntasic.ro si L'Oreal Paris - bridal make-up

Experienta avuta cu miresele anul acesta mi-a confirmat faptul ca romancele iubesc machiajul smokey eyes. Atat intensitatea culorilor, cat si nuantele alese au fost altele pentru fiecare mireasa in parte, insa majoritatea femeilor au dorit, in ziua nuntii, un machiaj care sa evidentieze privirea, iar pentru buze si obraji un strop de culoare.

In momentul in care am acceptat provocarea Nuntasic.ro si L'Oreal Paris, am stiut ce machiaj vreau sa va arat, si anume machiajul cel mai cerut de mirese anul acesta.






Totul este foarte simplu de realizat: am pornit de la linia genelor superioare cu nuanta cea mai inchisa din kit si am mers catre pliul ochiului aplicand nuantele mai deschise pentru a forma efectul de smokey. Pentru a defini si mai bine privirea, am trasat o linie subtire cu eyeliner negru.

Blush-ul este aplicat usor pe pometi estompand nuanta catre tample in timp ce rujul completeaza perfect nuanta blush-ului si ne aduce putina caldura, amintind de nuanta de coral pe care am folosit-o toata vara.


Produsele folosite - toate L'Oreal Paris:

- fond de ten Accord Parfait D5 Golden Beige
- Color Appeal Trio Pro for Blue Eyes - 407 Grey Obsession
- Volumissime Mascara Black
- blush True Match - Rosewood
- Color Riche Lipstick - 379 Sensual Rose





 La final, v-am promis ca va spun care este produsul meu preferat L'Oreal Paris: in mod categoric, aceste este blush-ul si, in mod special, nuanta folosita aici - Rosewood! De ce? Pentru ca nuanta piersicie de intensitate medie din cutiuta se aplica extrem de placut si uniform, iar culoarea avantajeaza atat machiajele in culori reci, cat si pe cele in culori calde! Va recomand din tot sufletul sa-l incercati, sunt sigura ca o sa va placa!

11 comentarii:

Mademoiselle spunea...

super dragut :) eu mi-am facut singura machiajul in ziua nuntii (luna trecuta ) http://makeupmademoiselle.blogspot.com/2011/10/machiajul-meu-din-ziua-nuntii-24.html :*:*

Special Koko spunea...

Beautiful look ♥

Stilistele spunea...

este superb machiajul, mie imi vin mai bine culorile mate, insa pentru cele carora li se potriveste, este superb! astept sa epuizez blushul Pupa pe care il am de 2 ani si inca nu da semne de epuizare- il folosesc in fiecare zi!!!- si apoi atac si eu un lóreal, astept cu nerabdare ;)

Anda Zelenca spunea...

Superb! Iti scoate ochii foarte frumos in evidenta!:*

cara's beauty toys spunea...

imi place mult machiajul!!!

Camy spunea...

e foarte dragut machiajul :)

Ela spunea...

Machiajul smokey este o abordare un pic diferita decat ceea ce isi inchipuie de obicei toata lumea cand se gandeste la machiajul de mireasa.Insa mie imi place,ba chiar as alege o varianta chiar mai indrazneata,mai intensa!

Unknown spunea...

E foarte frumos machiajul, iar pentru persoanele care iubesc culorile metalice, e perfect :D

Lucia Iacob spunea...

My kind of makeup! Love it! :*

liana spunea...

produse de calitate si efectul e garantat!

Alexandra. spunea...

Imi plaace! (m-am indragostit de blush!!!)