English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 31 iulie 2011

Offtopic: Tu ce fapta buna ai facut azi?

Tot mai des intalnesc oameni meschini, egoisti, avari, prost-crescuti, oportunisti. Oameni care uita de unde au plecat. Oameni care profita de bunatatea altor oameni. Sa invatam de la niste animale cum sa fim oameni!

12 comentarii:

Lauren spunea...

L-am vazut si eu de mult filmuletul, really touching :( Desi il stiam, e imposibil sa nu mi se faca pielea de gaina de fiecare data cand il vad.. Asa e, animalele sunt cateodata mai umane decat oamenii in sine :(

eternarebela spunea...

Buna,
Pentru orice iubitor de animale aceste imagini aduc cel putin o lacrima in coltul ochilor. Sunt cu adevarat triste, iar eu personal care am la randu-mi un catel, nu pot sa nu ma gandesc de ce altii lasa fara aparare pe strazi niste biete sufletele. A trai printre oameni este cu adevarat periculos pentru animale! Cred ca reciproca nu este valabila!!!

dia spunea...

Anca, stii zicala aceea :"cu cat stau mai mult cu cainii, cu atat urasc mai mult oamenii"?
din pacate, uitandu-ma in jur, la societatea asta, am sentimentul ca oamenii s-au salbaticit, inrait, uratit sufleteste...si doare

DOPE Beauty spunea...

Saracul catel... oamenii dau peste ei si merg mai departe.......:(

Unknown spunea...

eu ma super intristez cand dau de oameni de genul, ma si inversunez si nu imi dau seama cum pot fi asa... Dar cred ca e important sa ramanem buni si sa nu ne lasam influentati de energiile negative ale unor oameni.

Let's make a diva spunea...

da ilvazusem si eu:(uneori cred ca oamenii sunt cele mai rele animale

Georgiana spunea...

Anca, intrucat primul meu catel a murit calcat de masina, astfel de imagini ma fac sa plang instant..
O imagine pe care n-am s-o pot uita niciodata : acum cativa ani, toamna, ploua, undeva intre Ploiesti si Bucuresti. Erau doi catei, unul mort langa trotuar si al doilea statea neputincios, in ploaie, langa el, asteptand... pur si simplu mi-a frant inima.
Nimic nu ma doare ca imaginea zecilor de caini calcati de pe strazile noastre, oriunde te-ai duce, la mare, la munte, ii vezi pe marginea soselei.

ABeautyTale spunea...

nici nu indraznesc sa ma uit la film ca nu vreau sa ma apuce groaza. insa in ceea ce priveste oamenii de rahat, asta e lumea in care traim. sunt insa si multi oameni minunati de care tre' sa avem grija si sa-i tinem cat mai aproape. eu evit la maxim oamenii care-mi induc sentimente negative si sunt catalogata ca fiind rea. prefer sa fiu asa ca sa evit situatiile neplacute. stiu ca suna egoist, dar asta-mi aduce liniste si confort.

Anca Buzea spunea...

Dar filmuletul de mai sus are final fericit. Cainele lovit de masina si salvat de alt caine a supravietuit :)

Eva Luna spunea...

Da, asa e, nu esti singura care are parte de asemenea specimene. Filmuletul il stiam de ceva vreme.
Deci ce am observat eu, daca vede cineva pe strada ca ii este rau cuiva, il ocoleste. Daca un animal vede un alt animal ranit -aka calcat cu brutalitate de o masina-, se duce in mijlocul traficului si il taraste pe margine sa il protejeze, daca se mai poate face ceva.
Trist, dar asta e "societatea civilizata" in care traim.
Cu stiinta avansata si gadget-uri de ultima ora, omenia au uitat-o undeva prin Recyle Bin.
Nu de alta, dar ti se face scarba cand vezi ca un animal de 40 cm are mai mult suflet si curaj decat un om "civilizat" din ziua de azi.
Have a nice day and good people around you!
As fi vrut ca primul meu comment spre tine sa il fi dat in alte imprejurari, mai vesele asa, dar asta e. You have a nice blog, keep up the good work!

Alexandra spunea...

it makes me cry :(

Unknown spunea...

Astfel de situatii imi provoaca exact aceeasi reactie.
Cu riscul de a suna penibila, pot spune ca mi-au dat lacrimile, dar ma bucur ca a supravietuit catelusul!
E atat de dureros ca oamenii, fiiente care teoretic sunt capabile sa gandeasca, de multe ori nu sunt in stare de astfel de gesturi sau sentimente.