English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 19 iulie 2011

Blush-uri preferate vara 2011 + tehnici de aplicare

Pentru ca vara machiajul ochilor trece adesea pe plan secund, favorizand obrajii sau buzele, am vrut sa va arat nuantele de blush pe care le-am folosit in ultimele 2 luni. Aceste nuante vor arata cel mai bine pe tenul bronzat, evidentiind nuanta caramel sau aramie obtinuta in urma expunerii la soare.

Sleek Blush - Sunrise



Sleek Blush - Coral



M.A.C Sunbasque



M.A.C My Paradise 



Pensule pentru blush

In functie de intensitatea pe care o doresc, aplic blush-ul cu diferite pensule. Acestea 3 sunt cele pe care le folosesc cel mai des: de la stanga la dreapta, Crown UK IB 105 Tapered Blush, M.A.C 129 si Sigma Tapered Face Brush SS138.


Pentru o aplicare mai intensa si mai precisa, folosesc prima pensula, cea Crown. Are perii putin mai rigizi si o forma mai mica, mai compacta, care ma ajuta sa controlez foarte bine aplicarea produsului.

Pentru o aplicare mai estompata, folosesc a doua pensula, cea M.A.C. Perii mai moi si dimensiunile ceva mai mari ma ajuta sa estompez nuanta, obtinand un efect fume.

Pentru o aplicare ce evidentiaza conturul obrajilor intr-un stil mai lejer, folosesc pensula Sigma. Pentru  tips&tricks de contur, mergeti aici.

Pensulele din imagine au ca scop sa va ajute si sa va indrume in alegerea unei pensule pentru blush, nu inseamna ca trebuie sa folositi exact aceleasi modele. Retineti ideea de baza: cu cat pensula este mai mare, cu atat aplicarea este mai putin precisa, iar blush-ul va fi mai estompat.
 

3 comentarii:

Madlen spunea...

ce blushuri frumoase ai:X.si a3a pensula e pe lista de mea de cumparaturi.someday...

ABeautyTale spunea...

My Paradise e super frumos!

Anda Zelenca spunea...

Another lovely post! MAC my Paradise arata geniaaal!:X