English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 27 iunie 2011

Sexy Summer Make-Up w/ Urban Decay Naked Palette

Gickr helps you to pimp your myspace
Make your own animation

Multe dintre voi aveti deja paleta Naked de la Urban Decay asa ca vreau sa va propun un machiaj realizat cu acele nuante. Plus ca a trecut ceva timp de la ultimul tutorial :)

Pentru ca este cald si soarele straluceste puternic, poate veti dori sa purtati un machiaj de genul acesta seara, insa eu am decis sa incalc regulile si l-am purtat atat dupa-amiaza cat si seara. Pur si simplu asa am simtit, ca vreau sa ma rasfat dupa o perioada in care n-am prea avut timp de machiaje elaborate, optand mereu pentru ceva extrem de basic.

Nu as recomanda nimanui sa foloseasca gene false ziua, nici eu nu o fac, insa aceasta a fost exceptia care intareste regula :)

Am inceput prin a aseza baza - fondul de ten este Bourjois Healty Mix 53 Beige Clair, iar anti-cearcanul este Bobbi Brown Creamy Concealer - Warm Beige fixat cu pudra aferenta. Am folosit pudra Sleek Luminous Face Powder - 01 strict pe zona T, aplicata in cantitati aproape inobservabile.

Pentru fata, am ales sa conturez pometii, nasul, tamplele si maxilarul cu pudra autobronzanta mata Benefit - Hoola si atat. Fara blush, fara iluminator deasupra pometilor sau sub sprancene. Absolut nimic care sa incarce cromatic.

Machiajul ochilor in 4 pasi simpli:

- este recomandat sa folosim mereu o baza pe pleoape, fie ca este vorba de un primer sau de un fard cremos. Ajuta la rezistenta fardurilor si sporeste intensitatea culorilor, lucru de care avem nevoie, in special vara, nu-i asa? :)
Eu am folosit M.A.C Paint Pot - Bare Study pe toata pleoapa. Apoi, am aplicat nuanta Naked din paleta cu acelasi nume in pliul ochiului.


-  pentru ca am vrut un machiaj luminos, am ales nuanta Virgin pentru pleoapa mobila si am "adancit" pliul cu nuanta Hustle. Hustle este un mov foarte pigmentat asa ca am folosit o pensula foarte fluffy pentru a obtine un efect fumee si am estompat cu atentie.


- mi-am dorit un machiaj luminos, insa, in acelasi timp, am vrut si un contur evident al ochiului asa ca am liniat genele inferioare si pe cele superioare cu nuanta Darkhorse. Apoi, am estompat numai linia genelor inferioare folosind putin Hustle. Pe waterline am folosit creion kohl negru, M.A.C - Smolder.


- am rimelat genele cu Maybelline The Colossal si am aplicat unul din modelele mele preferate de gene false Ardell - Naomi. Genele false sunt optionale, insa eu zic ca efectul este fabulos daca le folositi :)


Iata cum arata machiajul la final (la primele 2 poze, soarele intrase in nori, in timp ce la ultimele doua stralucea din toate puterile - de aici diferenta de lumina) :





Pentru buze, am folosit strict un balsam nuantat - M.A.C Lip Conditioner SPF 15, nuanta Petting Pink.

Cum vi se pare, e prea mult pentru vara? Va inspira sa-l incercati? :)

22 de comentarii:

Unknown spunea...

Super! Îmi place mult ceea ce faci.. de câte ori văd că postezi fug repede să văd ce minuni mai faci! Ține-o tot așa! :* pupici

Anonim spunea...

Foarte frumos, arati superb, dar animatia m-a speriat groaznic, nu ma asteptam si e destul de freaky cand ochii dintr-o poza se uita brusc la tine..gen Dorian Gray. :))

fashion doctor spunea...

absolutely beautiful! aplici si baza inainte de fdt? Anca , tu unde lucrezi? as vrea sa ma inveti sa ma machiez.pup

DanaMakeup spunea...

I love it :) ... categoric o as il incerc.
Puuup

ABeautyTale spunea...

imi place foarte foarte mult machiajul asta si chiar maine o sa incerc sa-l copiez :D

Anda Zelenca spunea...

I'm so loving this looks!

Anonim spunea...

Uuh, ce frumos!

Anca Buzea spunea...

@ Stella: Sunt freelancer asa ca ne putem intalni oricand doresti, in functie si de programul tau :)
Referitor la intrebarea legata de baza, singurul pas inainte de make-up pe care l-am respectat in ultimele zile este format din apa termala si tratament pentru zona ochilor pentru ca am pielea foarte afectata de lipsa de somn, deshidratare si mancat aiurea... dupa cum se si vede in pozele de close-up pentru machiajul ochilor.

Anca Buzea spunea...

@ Toppy: Dorian Gray mi-a marcat adolescenta asa ca nu pot decat sa ma bucur de asemanare :D

Anca Buzea spunea...

@ Almi & Anda: multumesc :*:*

@ Dana & Andreea: sunt tare curioasa sa vad rezultatul :) daca vreti, imi puteti trimite poze pe mail. ma gandesc sa inaugurez o noua rubrica cu machiaje trimise de cititoarele blogului inspirate de postarile mele, ce parere aveti?

WhisperOfSecret spunea...

Este foarte frumos si te prinde tare bine!
Eu sunt pro pentru rubrica cu machiaje de la cititoare :D

AlexantzA spunea...

E absolut superb machiajul, dar tu esti superba oricum! Imi plc mult pozele. Genule sunt foarte frumoase!

Stilistele spunea...

foarte frumos machiajul, e greu, dar in acelasi timp, curat ;) si genele false iti vin de minune: cred ca conteaza mult si ce fel de machiaj le asociezi, pentru ca nu sunt mega vizibile. ai si ochi frumosi pe care sa lucrezi, ce-i drept ;)

Andreea♥ spunea...

Foarte frumos machiajul! Ador forma sprancenelor tale! Ce bine iti sta parul! Kisses

fashion doctor spunea...

multumesc pentru raspuns!

Simona Tucu spunea...

...foarte frumos machiajul tau, tie iti sta atat de bine cu gene false, din cauza ochilor mari, parca niciodata la tine, ele nu dau impresia de prea mult, fie ca le pui la machiaj de zi, fie de seara...esti o frumoasa!!! Asteptam noua rubrica. :)

Anca Buzea spunea...

Simona, sunt ultima persoana despre care poti spune ca are ochii mari, crede-ma pe cuvant :) insa machiajul ajuta mult la marirea lor, iar genele false sunt de vis.
Micul secret sta in faptul ca am mult spatiu de lucru de la linia genelor pana la sprancene :) si atunci pot umple zona si dau impresia de ochi mai mari ;)

Georgiana spunea...

Nu m-as fi gandit ca un fard gri ar arata atat de bine la ochi caprui :D E foarte frumos, imi place la nebunie, nu mi se pare prea mult pt. zi :)

Anca Buzea spunea...

Asta pentru ca nu am folosit deloc gri :)

xoxo spunea...

Foarte sexy si misto ideea cu gif-ul de la inceput. Pupici!



www.iuliabadita.ro

Dariaa spunea...

Superb :D

Lady Butterfly spunea...

Cu siguranta ma tenteaza! Esti foarte frumoasa, semeni cu Madalina Manole :)N-am putut sa nu zic asta ;))