English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 11 aprilie 2011

StrawberryNET had me at Hello! :)

Am citit saptamana trecuta pe blogul Cameliei despre promotia StrawberryNET pentru bloggerite si nu mica mi-a fost surpriza cand am primit si eu codul promotional in Inbox! Promotia include un discount foarte generos de 50% iar acest discount este valabil o singura data pentru comenzi de pana la 100USD. Cei 100USD se iau in considerare ca pret final, dupa ce s-a introdus codul promotional.
Cu alte cuvinte, o super oferta careia mi-a fost imposibil sa-i rezist!!

Site-ul il cunosteam prea bine, insa nu comandasem pana acum... Cred ca v-am spus deja ca sunt putin mai reticenta atunci cand fac shopping online, iar experienta extrem de neplacuta pe care am avut-o cu lookfantastic m-a cam debusolat.

Insa comunicarea placuta pe care am avut-o cu reprezentantii StrawberryNET, modul profesionist in care au raspuns intrebarilor mele si sprijinul din partea lor m-au convins sa imi inving temerile - poate vi se va parea exagerat, dar deja devenise o teama pentru ca cei de la lookfantastic mi-au copiat datele cardului, au incasat banii si nu au expediat comanda. Motiv pentru care banca a blocat cardul timp de 2 saptamani din motive de securitate.
Comunicarea cu ei era imposibila, aveam un singur contact - o adresa de e-mail - iar de acolo primeam numai reply-uri automate cu acelasi text standard. Dupa ce am incercat sa ii contactez timp de 10 saptamani, am renuntat la paleta Naked comandata de la ei si la cele 20 si ceva de lire. Insa Sweet Crazy Lollipop a fost ceva mai temerara decat mine, cititi aici ce solutie a gasit ea atunci cand au incercat sa o pacaleasca  :)

Dar sa revenim la lucruri mai placute... eu am trimis azi comanda si am pus in cos un produs StriVectin pentru zona ochilor (anul acesta implinesc 27 de ani, e cazul sa incep sa acord atentie sporita ridurilor :) ), un corector Bobbi Brown la care ma gandesc de mult timp, un blush si un Multiple DUO ambele NARS pentru ca m-am indragostit de produsele lor, si un kit de corectoare Pixi.
Livrarea este gratuita si am putut sa-mi aleg si un mic cadou pentru ca sunt client nou. Acum astept cumintica pachetul! :)

Voi ati comandat deja pe Strawberry? Cum vi s-a parut?

20 de comentarii:

Adina spunea...

Am dat si eu comanda aseara, sper sa fie totul ok. Abia astept sa primesc coletul :D

fashion doctor spunea...

am comandat si afost ok.asteptam review-uri la produse comandate.o zi frumoasa!

DeliasBeautyBlog spunea...

Super super!
Cei de la strawberrynet sunt ft seriosi.Am comandat de peste 10 ori de la ei si de fiecare data totul a fost perfect(comanda,informatii,timp de livrare,autenticitate produse etc).
Sunt o norocoasa ptr ca am primit si eu codul si azi dau comanda,ptr ca nu pot rezista tentatiei.
M-am gandit la niste produse Laura Mercier.Nu am testat niciodata pana acum si am auzit numai lucruri bune.
Imi recomanzi ceva?
Pupici! :)

Chocolate spunea...

Eu am comandat de 2 ori.
Produsele sunt impachetate bine, nu exista riscul sa se sparga, si sunt invelite in hartie de cadou. Comanda ajunge in maxim 10 zile la posta vamala.

Anca Buzea spunea...

@ Sweet Crazy Lollipop: Prima recomandare Laura Mercier este CATEGORIC pudra translucida! Este superba, imi place extrem de mult! Apoi, pentru vara iti va fi foarte bun un tinted moisturizer :) Cam astea sunt primele produse la care ma gandesc de fiecare data cand aud Laura Mercier :)

Anca Buzea spunea...

@ Chocolate: ce veste buna, abia astept!

Chocolate spunea...

Si eu recomand pudra translucida LM. A fost prima comanda pe capsunica.net, Camelia a fost de vina. :)) Eu mi-am luat varianta mini, de 9 grame. Credeam ca o sa termine repede, dar mai am o cutie neinceputa si una pe jumatate.


Geamano, de strawbeery sigur nu vei fi dezamagita. :)

PS: Acus e ziua noastra. :D

Chocolate spunea...

Mi-am amintit ce am avut la a doua comanda ... Primerul LM.
Inca nu stiu ce sa zic despre el. E ca o crema cu textura usoara. Eu eram obisnuita cu primerul siliconat de la Sephora.
Am renuntat la el de cand am primit BB Cream, dar o sa-l folosesc mai des daca tot mi-am amintit ca-l am.

DeliasBeautyBlog spunea...

O intrebare :D
Care e diferenta intre Loose setting powder translucent si Pressed setting powder translucent?
Ma refer la calitate,diferenta pe care o are asupra machiajului.
Ma tenteaza mai mult cea compacta ptr ca o pot lua in poseta ptr touch-ups si ptr ca nu e atat de messy,dar produsul in sine e acelasi? :D

Jules spunea...

:((( vreau si eu codul, vai ce ma oftic, discriminare :(

Anca Buzea spunea...

@ Chocolate: mai e foarte putin, de azi in fix 2 luni e ziua mea :D yeeeyy!! :)

@ Sweet Crazy: eu am folosit numai Loose Powder, asa ca nu ma pot exprima. Am cautat review-uri pe net si parerile sunt impartite, ca de obicei :)

Anca Buzea spunea...

@ Jules: poate vei avea si tu o surpriza in Inbox soon :) fingers crossed!!

Irina spunea...

Si eu am comandat de la ei si au venit produsele in fix 10 zile lucratoare, chiar nu ma asteptam sa fie asa promti si seriosi, tare mi-era frica sa nu iau plasa...

DeliasBeautyBlog spunea...

Gata!Am dat si eu comanda,am facut si postarea cu produsele.

Ms ft mult ptr sugestii.Mi-ai fost de ft mare ajutor.
Pupici!

Anonim spunea...

Cred ca o sa'ti placa tare mult Bobbi Brown corrector :) eu sunt foarte multumita de el si nu mai am nevoie de concealer!

Camelcutza spunea...

Eu am facut mai multe comenzi la ei, mereu am fost multumita de comunicarea cu ei si de produse. Le-am scris si supervisorilor de la customer care sa ii felicit pentru profesionalism. Tare urat cu lookfantastic, mi-e si rusine, ca am recomandat site-ul, dar eu am comandat de la ei de 2 ori fara vreo problema:(

Anca Buzea spunea...

Camelcutza, am auzit si de la alte persoane ca au avut experiente ok cu loofantastic, insa am auzit si feedback similar cu al meu. Vorba unora... "e ca o loterie la ei" :)

Stilistele spunea...

jo chiero el codo! urjento! :))

Unknown spunea...

Si eu am comandat de la ei mai de mult un cadou pentru bunica mea si m-a impresionat intr-un mod foarte placut faptul ca am avut optiunea de a preciza ca este cadou :) si astfel, am putut adauga la comanda o felicitare cu text personalizat.

Abia astept sa primesti comanda si felicitari pentru discount.

Pupici,
LittleD.

Ela spunea...

Suna tentant!