English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 8 aprilie 2011

Bridal Make-Up: Ellegant

Al doilea look din mini-seria de machiaj de mireasa este unul putin mai intens, dar elegant. L-as vedea mai potrivit pentru o mireasa de vara, atunci cand si pielea este usor bronzata, si cred ca l-as asorta unei rochii cu o trena luuuuuunga :)




Cateva cuvinte care descriu machiajul: din nou, tenul este foarte important. Am pus accent pe luminozitate, in combinatie cu un blush coral care intensifica bronzul. De data aceasta, am folosit si pudra iluminatoare intr-o nuanta metalica, o combinatie intre auriu si cupru. Blush-ul coral este completat de un ruj coral, care incalzeste fata si lumineaza bronzul.

Pentru ochi, am realizat un cut-crease folosind mai multe nuante de maro si am iluminat cu un fard alb-sidefat. Eu am ales sa nu folosesc gene false pentru ca aveam deja cateva elemente ce ies in evidenta si nu am vrut sa incarc mai mult. Aici depinde de gusturile fiecareia dintre noi.

Mie mi se pare ca ii vine excelent acest machiaj, insa poate sunt subiectiva pentru ca e prietena mea. Voi ce parere aveti? :)

12 comentarii:

Unknown spunea...

Superb machiajul!
Poti sa-mi spui te rog ce blush ai folosit?

Anca Buzea spunea...

Sleek Blush - Coral.

Unknown spunea...

Multumesc mult Anca.
Cum sunt blush-urile Sleek? Ma gandeam sa comand si as vrea sa stiu daca merita.

Anca Buzea spunea...

Adriana, ti le recomand cu tot dragul, sunt foarte incantata de ele!

Stella, multumesc :)

Stilistele spunea...

foarte frumos machiajul, la fel si fata :*

1shoppingul pasiunea mea spunea...

superb...acum am descoperit blogul si nu ma mai satur de citit.Esti foarte talentata si frumoasa,multa bafta in continuare:)) i'll be watching you.

Mina spunea...

stau si ma tot gandesc cum vreau sa ma fiu machiata la nunta mea. basically i do the same thing to my eyes for 8 years or so which is use liquid eyeliner. if i don have it on my wedding day i might feel naked.
xoxo
mina

Anonim spunea...

Imi plac la nebunie machiajele curate ,frumos lucrate ! Asa sunt toate machiajele tale ,superbe:x Iar acesta de mireasa este exact ce mi`as dori pentru mine la nunta mea...asa ar trebui sa arate orce mireasa cu aliura asta de rafinament si feminitate!Inca o data FELICITARI!

Anda Zelenca spunea...

Superb!:X

Anca Buzea spunea...

@ Stilistele: multumim frumos, atat eu cat so modelul :)

@ shoppingul pasiunea mea: ma bucur ca ai descoperit blogul, sper sa-ti placa in continuare :)

Anca Buzea spunea...

Mina, you don't have to pass up your favourite liquid eyeliner, it can be easily integrated into this look. This way, you will be a glamorous bride wearing something old AND something new ;) I'm sure you'll look absolutely lovely!

Anca Buzea spunea...

@ Ancuu & Anda: multumesc din suflet :) :*