English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 7 martie 2011

Nebunia de vara aceasta de la Illamasqua

Illamasqua este inca un brand de cosmetice pe care nu il vom gasi in Romania prea curand, dar ma atrage prin indrazneala culorilor si prin creativitatea colectiilor lor. Colectia pentru primavara-vara '11 se numeste Toxic Nature, ceea ce este redat si in imaginile de mai jos. Ca si natura, aceasta colectie nu se concentreaza numai pe lucrurile frumoase si inocente. Imi plac nuantele de verde-menta, maro-gri murdar precum ciupercile, mov-pruna, portocaliu si roz sunt distorsionate in texturi bogate, iar accentele de culori-neon te atrag in aceasta lume a viselor ciudate. 

Desi nu posed, inca, nici un produs Illamasqua, visez la ele si sper ca intr-o zi, cat mai curand, sa-mi satisfac aceasta curiozitate. Va las cu pozele mai mult decat interesante :) 


Colectia include pigmenti sub forma de crema (17 lire sterline/bucata), rujuri (15,50 lire), lipgloss (13 lire), oja (13,50 lire) si eyeliner (17 lire).

Intre timp, nu uitati de concurs, am intrat pe ultima suta de metri! ;)

12 comentarii:

Adelina Eneșca spunea...

Deosebite produsele lor. Le gasesc oarecum asemanatoare cu MAC ca mod de promovare si paleta de culori. Nu am avut niciodata dar fetele care folosesc sunt foarte multumite.

Iulia spunea...

woooooooow o nebunie de culori..
ff frumoase pozele :D

Anonim spunea...

Arata foarte bine colectia! Pozele sunt dragute, jucause!
Si eu visez la produse Illamasqua...ehee!

Pixie spunea...

doamne cat de talentati au fost make-up artistii vai deci modelele sunt supreme...desi sigur sunt si multe urme de photoshop ascunse bine

Lili spunea...

Love, love, love! Imi plac mult produsele Illamasqua (din ce-am vazut pe net, ca nu am nici eu inca) si, cum ai zis si tu, culorile si texturile lor super artistice si indraznete. Pe scurt, teatrale :)

Alina Barbu spunea...

foarte tare ! DAR Deocamdata raman doar cu visele 8->

Andreea spunea...

Cat de yuumy arata! Si eu visez macar la un produs Illamasqua... Pupici!

Amalia spunea...

Am adorat colectia asta de cand am auzit prima data de ea.Sper sa o aduca pe Asos si sa lase shipping si spre Romania pentru ea:)

Anca spunea...

Pare interesanta acesta gama, ai idee unde s-ar gasi??

Ema, Brasov spunea...

La multi ani!
:*

Anca Buzea spunea...

Anca, le gasesti pe unele site-uri, dar nu stiu ce sa-ti recomand pentru ca ma feresc de shoppingul online. Au si site propriu, dar nu stiu daca livreaza in Ro.

Ema, la multi ani! :)

Anonim spunea...

Sunt foarte pigmentate culorile si destul de mari produsele chiar daca sunt scumpe. Eu am 2 blush'uri si sunt foarte multumita :)