English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 8 februarie 2011

Review Revlon PhotoReady Foundation


Am inclus Revlon PhotoReady in topul fondurilor de ten preferate si, de atunci, am primit multe cereri pentru un review.

Descrierea companiei, conform site-ului oficial: "Revlon PhotoReady™ Makeup - For poreless, airbrushed skin in any light." Sincer, chiar asta si face! :)

Eu l-am cumparat strict pentru machiajele pe care le postez pe blog, auzind ca face tenul sa para incarcat in lumina naturala, motiv pentru care l-am evitat in machiajele de zi. Se aplica foarte rapid, este foarte usor de manevrat, modalitatea mea preferata fiind cu pensula, atat cea clasica pentru fond de ten, cat si pensula duo-fibre. In ambele cazuri, rezultatul este uniform, minimalizeaza porii, acopera micile imperfectiuni si, ce mi-a placut cel mai tare, acopera bine si cearcanele. Si cred ca deja stim cu totii ca am nevoie de putin ajutor pe partea asta ;)

In poze, arata extrem de natural, rezultatul final nefiind unul mat, ci da un glow foarte frumos tenului.
Daca aveti tenul uscat sau normal, cel mai probabil nu veti avea nevoie de pudra, desi un strop de pudra translucida este intotdeauna recomandata pentru a fixa baza. Cele dintre voi care aveti tenul mixt, cu siguranta veti folosi pudra daca alegeti acest fond de ten. Inca nu l-am testat pe ten gras, dar tind sa cred ca ar accentua sebumul daca este folosit zilnic.

In lumina naturala, atata timp cat nu se foloseste extrem de mult produs, arata foarte frumos, contrar asteptarilor mele. Este adevarat ca are un grad de acoperire putin mai mare decat produsele pe care le folosesc de obicei pentru zi, insa intotdeauna am preferat PhotoReady in zilele in care tenul meu avea mici "nemultumiri" din diferite motive :) Am simtit ca mascheaza fara sa arate incarcat.
Arata superb atunci cand este folosit pentru un machiaj de seara!

Gradul de rezistenta mi se pare bun, l-am aplicat dimineata si pana seara nu am avut probleme cu el.
Iar pentru pretul sau accesibil, in jur de 55-60 lei daca tin bine minte, cantitatea - 30 ml - este mai mult decat suficienta pentru o buna perioada de timp. Faptul ca are pompita ajuta la utilizarea economica!

Insa, cum nu exista miracole, cel putin in ceea ce priveste produsele cosmetice, am si o mare problema cu el: imi pateaza pensulele. Am remarcat ca singura modalitate prin care pot preveni acest lucru este sa le spal IMEDIAT dupa ce aplic fondul de ten si chiar si asa, tot este putin complicat.

Nota: 9/10. 

Il puteti vedea in cateva machiaje aici sau aici.

Later edit: Se pare ca nu tin bine minte pretul, l-am cumparat impreuna cu alte produse si nu am pastrat bonul. :)

13 comentarii:

Andreea spunea...

Multumim de review! Pupici :*

simi_for spunea...

Ador acest fond de ten, eu il folosesc atat ziua cat si seara, si rezista...De unde l-ai cumparat la 55-60 ron?...in Oradea l-am gasi la 75ron :(

Antonia Ioana spunea...

Unde l-ai gasit cu 55-60 lei ? Eu il gasesc mereu cu 80-90 lei ... Pupici , tare postarea.. De acord cu tine!

Adina spunea...

Nu am fost niciodata curioasa sa il incerc din cauza tenului mixt. Se pare ca treaba cu pensulele este valabila la toate fondurile de ten Revlon pentru ca si eu am renuntat la Colorstay tocmai din aceasta cauza pentru ca nu aveam rabdare de fiecare data sa spal pensula si pana la urma s-a stricat... :(

Miuri spunea...

de asta nu pot eu sa-l cumpar.. am combination/oily skin la colorstay.. deci asta nu m-ar ajuta.. oricum, interesant review. Multumim:)

The girl with the red glasses spunea...

Hey! Multumim de review :)
Nu prea stiu unde sa intreb asta, asa ca te intreb pe tine :D oricat de light ar fi produsele pe care le folosesc pentru fata, mereu cand da un soare d-asta puternic ca zilele astea, am impresia ca fata mea arata foarte incarcata in lumina soarelui :s
U got any tips? :)
Mersi :*

Iulia spunea...

super! cred ca ti'am mai zis ca dupa ce am vazut ca il folosesti in machiajele tale, mi l'am cumparat si eu [si am aceeasi nuanta ca a ta]
mie personal imi place mult, il folosesc zilnic [cand ma machiez] si il aplic cu degetele sau cu buretel [cu pensula nu am rabdare]. nu mi se pare ca incarca deloc. sau poate fiecare are asteptari diferite:))
ce fdt folosesti zi de zi, as in real life?
pupici:*

Anca Buzea spunea...

@ girl with red glasses: ai incercat sa folosesti un fond de ten foarte lejer pe care sa il fixezi cu pudra translucida? Eu asta fac in fiecare zi si nu arata ca si cum as avea fond de ten pe fata.

@ Iulia: cel mai des folosesc Chanel Vitalumiere pentru ca este extrem de light si il fixez numai cu pudra translucida, mi se pare ca orice alta pudra e vizibila in lumina puternica a soarelui. Mai nou, de cand am luat pudra HD de la Atelier Maquillage o folosesc numai pe aceasta.

Alexandra spunea...

Ah, nu stiam ca e asa scump! O.o Eu l-am castigat la un concurs, desi e putin cam inchis la culoare pentru mine, dar since si eu il ador! Poate ce nu-mi place e acel sidef/sclipici care se vede la lumina zilei/soarelui, dar in rest e super!

Nice review!
xoxo

Anca Buzea spunea...

Alexandra, nici eu nu stiam, tocmai s-a demonstrat acest lucru :)) Da, acum ca imi ziceti, parca e cam scumpicel....

yoana spunea...

http://cool-cosmetics.blogspot.com/2011/02/fond-de-ten-revlon-photoready-pret40.html aici l-am gasit cu 40 de lei..:D

Irina Costache spunea...

Buna,

ma gandesc sa-mi cumpar un fond de ten bun pe care-l pot utiliza cu un primer. Peste o saptamana sunt nasa si machiajul mi-l realizez eu. Imi place fondul acesta de ten si textura lui, dar acum ma indoiesc ca ar arata bine ziua, si vreau sa fiu ok pentru poze pe tot parcursul zilei. Un sfat? Tenul meu este normal, un pic mai uleios in zona T.
Multumesc.

Anca Buzea spunea...

Eu il port si ziua si nu am probleme cu el. Mi se pare foarte bun pentru ceea ce ai nevoie.