English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 5 februarie 2011

Military Chic Make-Up

Am primit un request pentru un machiaj kaki-auriu, si, cum nu aveam nimic verde sau kaki in kit, am profitat de vizita in Londra si am luat cate ceva de la IMATS. Cred ca am mai spus ca nu prea m-a atras machiajul verde pana acum si de aceea a cam lipsit de pe blog. Dar iata cum se schimba lucrurile :)


  





Pentru ca inca nu mi-am revenit complet cu hidratarea, daca ati citit posturile de la inceputul saptamanii stiti despre ce vorbesc, am intarziat putin cu acest request. Sper sa nu fie prea vizibil in poze la ce ma refer :)


Am pregatit tenul cu crema de fata Clarins, dupa care am aplicat fondul de ten NARS Sheer Glow, nuanta Barcelona. Sheer Glow este un produs pe care imi doream sa-l incerc de mult timp si face parte din achizitiile recente ;) 
Am corectat micile imperfectiuni si cearcanele cu MAC Studio Finish Concealer in doua nuante: NW 20 si NW25. Apoi, am fixat cu Poudre Libre HD de la Atelier Maquillage. Sprancenele au fost definite cu M.A.C Espresso, ca de obicei. Pentru mai multe detalii legate de conturarea si definirea sprancenelor, cititi acest post.

Pentru machiajul ochilor, am folosit doua nuante de fard-crema ce vor actiona ca baza/primer. Este vorba de M.A.C Paint Pot Groundwork - un bej mat - si Bare Study - un crem sidefat. Bejul mat a fost aplicat pe pleoapa mobila si in pliul ochiului, in timp ce cremul sidefat a fost aplicat in coltul interior al ochiului.

Am inceput cu verdele-kaki pe care l-am aplicat pe 3/4 din ochi, spre coltul exterior, urcand putin si in pliu. Am folosit Atelier Maquillage PR85 – Vert Kaki Fonce.



Am intensificat coltul exterior al ochiului cu un fard forest green pe care l-am aplicat in pliul ochiului. Am folosit Sleek Makeup Bad Girl Palette – nuanta Envy.



Pentru a ilumina ochiul, am folosit nuanta Virgin din paleta Naked Urban Decay atat pe arcada, cat si in coltul interior al ochiului si am imbinat nuantele prin blending


Am aplicat putin pigment liber auriu-rose pe pleoapa mobila, concentrandu-ma pe coltul interior al ochiului. Am folosit M.AC Pigment - Tan.



Eyeliner gel verde la baza genelor superioare si sub genele inferioare care se termina cu doua codite paralele - Atelier Maquillage Gel Eyeliner – EBLNW verde smarald. Am folosit un creion kohl maro pe waterline - M.A.C Eye Kohl – Teddy si am folosit mascara neagra M.A.C Zoom Lash (poza de mai jos este facuta inainte de mascara :) ). 




Am conturat fata cu un blush pamantiu, intr-o nuanta nu foarte inchisa, pe care l-am aplicat imediat sub pometi, pe tample, pe barbie si usor pe lateralele nasului - M.A.C Powder Blush – Sincere.
Pe pometi, am aplicat un blush coral in miscari circulare, folosind foarte putin produs. Am ales Sleek Makeup Blush – 933 Coral.
Deasupra pometilor, am iluminat cu Bobbi Brown Shimmer Brick – Bronze.

Pentru buze, am folosit Bourjois Levres Contour – 10 Espiegle cu ajutorul caruia am trasat conturul buzelor si l-am umplut discret, apoi am folosit doua nuante de gloss, ambele Bourjois Effet 3D. Nuanta 2, un brun roscat, a fost aplicat pe buze, iar apoi nuanta 1, un gloss bej-auriu numai in centrul buzelor.

Sper sa va placa, astept parerile voastre! :)

24 de comentarii:

andra spunea...

e superb!!!!imi place mult de tot...oricum tie iti vine bine cu orice,esti o frumoasa. te pup

Zuzele spunea...

Foarte reusit machiajul! Imi place mult de tot! Culorile folosite aici sunt preferatele mele! PS: si tu esti la fel de frumoasa ca intotdeauna si cu trasaturi de invidiat! pupici

Roxana Călinescu spunea...

Arată superb! Voi încerca și eu :)

Chocolate spunea...

Imi place foarte mult machiajul asta.:)

Dana spunea...

imi place foarte mult, iti sta super:)

dia.daria spunea...

woooow, cat e de frumos machiajul, si ce bine e explicat! multumesc din suflet, Anca!
P.S. stiu ca nu te-au atras pana acum aceste nuante, dar ce pot sa-ti spun cu certitudine este ca iti vin de minune...evidentiaza foarte frumos ochii si tenul.

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Arata foarte bine, m-ai inspirat sa incerc curand un machiaj similar.

Andreea spunea...

Superb look-ul! Ca de obicei ne incanti privirile numai cu machiaje superbe! Pupici!

WhisperOfSecret spunea...

Si mie imi place mult. Folosesc des combinatia asta. Iar tu esti foarte frumoasa! Ti-am mai spus asta de muuulte ori,cred :))

A.M. spunea...

superb si iti sta foarte bine!

Andreea spunea...

Machiajul ca de obicei f f frumoos! dar cel mai mult si mai mult imi place cum explici, pas cu pas! :) xoxo

Anca Buzea spunea...

Se pare ca sunt singura care evita verdele :)) Multumesc pentru feedback!! :*:*

Camy spunea...

e superb machiajul si te prinde foarte bine!

Mademoiselle spunea...

foarte frumos machiajul si explicit,multumit.si cred ca iti sta bine cu orice culoare :*

world of leea spunea...

e foarte reusit machiajul, iar culorile iti vin foarte bine, cred ca il adaug la lista de preferinte!
:*

Federova spunea...

E un verde foarte frumos, imi place cum machiezi Anca si ce-mi place cel mai mult?! Fata de alte bloggerite, explici asa detaliat si pe intelesul tutoror tot ce trebuie, e mai interesant decat sa vezi niste poze aruncate in graba "Azi am avut chef sa ma machiez asa..Savurati! Nu mai stiu ce-am folosit" :)) Sper sa nu se simta nimeni jignit.Pupici..

Cristina Shopping Therapy spunea...

Acum mai vii de acasa:P eu ador combinatia kaki-auriu. Mai ales fardurile kaki cu refrexe aurii. Imi place.

Unknown spunea...

este superb pigmentul de la Mac:X:X superb superb..
imi place mult cum a iesit machiajul..si iti sta foarte bine:x

KatieM spunea...

foarte frumos machiajul !! plus de asta iti sta si foarte bine :)

Just_Me spunea...

Foarte frumos! Te pricepi foarte bine si la a explica pas cu pas ce trebuie facut si imi place mult ca pui poze intermediare.
Multumesc. :)

Miss Ellie Sugar spunea...

frumos machiajul :x

gabriela spunea...

Anca, produsele Atelier Maquillage Paris le-ai achizitionat de la IMATS sau de aici? Ce parere ai de ele?

Anca Buzea spunea...

Le-am luat de la IMATS, nu cred ca se gasesc la noi. Le-am vazut doar la targul de la romexpo din toamna. Ce am incercat pana acum mi-a placut, sunt de calitate buna.

Anda Zelenca spunea...

E absolut superb look-ul si iti vine de minune!:*