English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 21 decembrie 2010

Mini-arsenal de iarna Himalaya Organique

Nu sunt o fana inraita a iernii, in special din cauza frigului si a efectelor lui asupra pielii. Cred ca stiti deja cat de importanta este ingrijirea pielii pentru mine, nu imi place sa o vad nici uscata, nici crapata, asa ca sunt intr-o permanenta cautare de creme de fata si unturi de corp cat mai hidratante si, in special, de produse pentru buze crapate si uscate.

De curand, am incercat o gama noua de produse organice, realizate numai din ingrediente de origine naturala si, pentru ca am fost incantata de ele, vreau sa vi le prezint si sa va dau ocazia sa le incercati.

Din ce mi s-a povestit, gama Himalaya Organique imbina principiile holistice si botanice ayurvedice vechi de peste 5000 de ani si realizeaza produse cosmetice benefice atat noua, consumatoarelor, cat si mediului inconjurator. Pentru ca am fost tare curioasa sa aflu cat mai multe despre ingredientele folosite, am cerut cat mai multe informatii pe care le veti citi in continuare.

In primul rand, m-a cucerit definitiv balsamul pentru buze cu lotus. Este atat de hidratant si de cremos! Nu ma mira deloc pentru ca, pe langa extract de lotus, contine si extract de ulei de cocos, unt de cacao si extract de miere. Va spun sincer, m-a ajutat foarte mult week-end-ul trecut cand am fugit cateva zile la munte.
Pentru ca a fost un ger adevarat, asa cum il tineam minte din copilarie si ninsoarea cadea incontinuu, buzele mele au devenit foarte uscate si ma usturau foarte tare. A fost nevoie de o singura aplicare, am tinut balsamul pe buze cam 15 minute, pana a intrat complet in piele, si deja eram pregatita pentru ruj :)


Am incercat si sapunul solid cu lavanda si rozmarin la care m-a atras cel mai tare faptul ca este un produs in intregime fabricat manual! Intr-o lume in care totul este facut pe banda rulanta de catre niste robotei care intind mainile de 2 ori si gata produsul :), m-am bucurat sa vad ceva atat de atent realizat.

Este un sapun imbracat in ceara de albine, ulei de cocos, ulei de masline, unt de cacao si ulei de ricin. Nu cred ca mai are rost sa va spun cat de delicat este cu pielea, testul cel mai mare este intotdeauna la pielea mea de pe corp care face pete rosii la orice produs mai "greu" care ataca PH-ul. Nu a fost cazul de data asta, a avut un efect hidratant si calmant, poate si pentru ca este imbogatit cu vitamina E, extract de lavanda si rozmarin.
Nu contine conservanti sau alte ingrediente sintetice sau coloranti.
Vreau sa mentionez si faptul ca pana si ambalajul sapunului este realizat din hartie reciclata fara clor, iar imprimarea etichetei s-a efectuat cu cerneala ecologica, pe baza de soia. Foarte atent, nu-i asa?

Dupa dus, am trecut la un alt produs din gama noua, lotiunea hidratanta pentru maini si corp. Aceasta contine miere organica si plante ayurvedice regenerante - extract de guduchi cu actiune antialergica si revitalizanta, si extract de shatavari, o planta cu proprietati tonice si regenerante.

Am regasit in lotiune ulei de floarea soarelui, seminte de susan organic, glicerina si ulei de cocos, adica o armata intreaga de ingrediente menite sa lupte impotriva frigului, a uscaciunii, a pielii crapate si avand ca scop fericirea mea personala :) Nu pot sa spun decat ca scopul a fost indeplinit, nici macar pielea de pe calcaie sau de pe coate nu a opus rezistenta :)

Mi-a placut si faptul ca produsul nu a fost testat pe animale si nici nu contine parabeni sau alte ingrediente sintetice, coloranti sau arome artificiale.
Puteti gasi aceste produse, dar si altele din gama Himalaya Organique, in magazinele Douglas, sau le puteti castiga aici ;)

Daca va atrage acest gen de produse, daca si voi aveti ca scop iarna aceasta pielea hidratata si catifelata si, mai ales, daca va plac ingredientele naturale, puteti castiga acest mini-arsenal de iarna sa-l incercati acasa si sa va bucurati de el. Tot ce aveti de facut este:

1. sa fiti follower-i al blogului
2. sa imi lasati un comentariu la acest post in care sa-mi spuneti parerea voastra despre acest tip de produse organice
3. in acelasi comentariu, sa mentionati "Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya", la inceput sau la sfarsit, cum doriti.

Voi lasa concursul deschis pana duminica viitoare, 26 decembrie, ora 23:59, iar castigatoarea o voi alege cu random.org si o voi anunta luni, 27 decembrie.

Mult succes!

59 de comentarii:

louise20s spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya! Eu nu am incercat decat crema lor hidratanta, care m-a impresionat atat prin ingrediente, cat si prin efecte.

Mirela Niculai spunea...

eu in perioada aceasta ma tot documentez despre produsele naturale si vreau sa incep ca produsele de ingrijire sa devina 100% naturale in ritualul meu
Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya
follower: makeupmirela

Unknown spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya

De curand am primit de la Adina(o blogaritza) un fond de ten 100% natural handmade. La prima impresie nu credeam ca e ceva de capul lui insa dupa prima folosire m-am indragostit. Nu are nici un efect negativ asupra pileii si acopera foarte bine in comparatie cu alte fonduri de ten facute chimic.

Cred ca produsele bio sunt cele mai bune insa din pacate trebuie sa recunoastem ca multe dintre ele sunt mult mai scumpe decat cele cu chimicale asa ca omului ii este mai usor sa le cumpere pe acelea.

Te urmaresc cu numele de Bondarica....si mi-as dori sa castig pentru ca pe 27 e ziua mea..Sf Stefania:D

Ema, Brasov spunea...

O placuta surpriza pentru fete! Mi-am permis sa pun un link catre aceasta postare pe blogul meu. Succes participantelor!

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Imi doresc sa folosesc cat mai multe produse organice, imi pare rau ca nu sunt ceva mai accesibile. O sa ma uit si la preturile acestei game.

Anca Buzea spunea...

@ Ema stil: multumesc din suflet! :*

Lestie spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Ma incanta ideea produselor organice,mai ales avand in vedere cat de poluat este mediul in care traim* vin dintr-un oras industrial si pana si in Bucuresti mi se pare aerul mai curat*.
Si imi place ca nu sunt testate pe animale!!!!! E un punct forte pentru mine!

Anonim spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Nu sunt o impatimita a produselor organice, adica sunt binevenite dar nici nu fug de cele pline de chimicale. Totusi, in ultimul timp observ ca am inceput si eu sa am din ce in ce mai multe produse de acest gen si cred ca nu este un lucru rau. :)

Dana spunea...

Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya!
intradevar balsamul de buze e super...

daniela spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!Produse Himalaya am,dar nu organice.Crema si balsamul de buze pe care le am isi fac treaba extraordinar.Sunt sigura ca cele organice sunt chiar mai bune decat acestea.Te urmaresc cu numele Daniela.ms;))

Diana spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya! Eu, personal, ma bucur foarte mult ca a aparut o gama variata de produse organice care nu sunt nocive precum unele produse pline de chimicale! Te urmaresc cu Diana. Felicitari pentru blog si succes in continuare!
Sarbatori fericite!

Diana B. spunea...

Nu am stiut ca Himalaya au si o serie de produse organice. As fi curioasa sa le incerc si sa le compar cu ce am mai folosit pana acum. Din cele testate de mine mi-au placut pana acum balsamurile de buze si lotiunile de corp organice(de la diverse firme). Nu pot spune acelasi lucru despre sampoane si deodorante.
Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya! Multumesc pentru oportunitate. :)

bibi spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya.
Eu nu am mai folosit niciodata produse de la Himalaya.Ma incanta foarte tare ce ai spus despre balsamul lor de buze pentru ca aceeasi problema o am si eu acum iarna, si deocamdata nu am gasit nici un balsam care sa o rezolve.Chiar as fi foarte incantata sa le testez produsele mai ales ca unele sunt si handmade.Multumesc pentru aceasta sansa.Sarbatori fericite!:*

CUVINTE RATACITE spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Eu am inceput de mult timp sa fiu atenta la continutul cremelor pentru a evita pe viitor probleme ale pielii cauzate de diversele ingrediente folosite de unele companii.
Deci prefer cat mai multe ingrediente naturale, astfel evit posibilele alergii si ma bucur de efectele lor benefice.

Himalaya nu e una din firmele de renume pe care le evit, de la ei am incercat o crema de maini si am fost super multumita de ea.

Tind sa cred ca si celalalte produse vor fi de calitate superioare.

dedeea spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Te urmaresc cu numele Dedeea:)
Nu voi putea spune multe despre aceasta firma deoarece am incercat doar o crema de maini de care am fost foarte multumita.
Cat despre produsele organice,le consider cele mai bune pentru ca nu sunt pline de chimicale si alte prostii.

kleoby spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
nu am testat inca produsele din gama Himalaya Organique, insa o sa dau fuga sa le vad si sa le testez.

Giorgi5 spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya.
Am incercat de la Himalaya doar un balsam de buze de care sunt foarte incantata, asa ca as vrea sa incerc si alte produse, Te urmaresc prin GFC cu : Giorgi5

Anonim spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya, si urmaresc blogul cu nick-ul Gabitza.
Produsele organice sau cat mai aproape de Organic au devenit pentru mine un stil de viata de vreo doi ani. De atunci am realizat si am hotarat ca trebuie sa ne purificam si detoxificam organismul prin toate modurile posibile!
Super premiile tale, multumim!
Adresa de mail: gabi_c2002(at)yahoo.com

Anonim spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya.
Am avut o crema Himalaya, am terminat-o de curand, nu era organica insa hidrata foarte bine. Eu am ten uscat si simt imediat daca o crema nu-si face efectul.

WhisperOfSecret spunea...

Nu am incercat inca prosude cosmetice de la aceasta firma dar in urma unui ecograf in care am descoperit mici calculi renali,medicul care m-a consultat mi-e prescris pe reteta Cystone de la aceasta firma care este un medicament pe baza de plante considerand ca organismul meu suporta mai bine acest tip de tratament in schimbul celui clasic ce are cateva efecte adverse nu tocmai placute. Colicile mele renale au incetat cam pentru 3 luni,acum au aparut si trebuie sa fac o noua cura.
O sa incerc si ceva din gama cosmetica de la ei.
Foarte bun articolul,felicitari!

Vreau si eu sa ma inscriu la concursul Hymalaya, daca e in regula,desigur.

ank_eliza_01 spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Sunt de acord cu produsele organice. Sunt atatea fete care folosesc produse de o calitate dubioasa si dupa aceea au probleme cu tenul. Chiar daca initial nu au nici o problema, efectele se vad in timp. In zilele noastre tindem sa ne retragem catre natura, produse bio, produse organice etc. Produsele de make-up cele mai raspandite si cele mai vandute sunt pline de substante nocive. In schimb cele organice in general au preturi mari si nu se gasesc in orice butic. S-au facut investitii enorme ca sa descopere noi formule care mai de care mai "bune" pentru noi, ca acum sa ne dam seama ca nu a fost bine si ajungem, de exemplu in cazul produselor Himalaya, sa ne bazam pe principiile stramosilor de acum 5000 de ani.

Georgiana spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya! Eu de circa 2 ani am inceput sa ma documentez in legatura cu ingredientele nocive din produse si am renuntat treptat la tot ce contine parabeni, sulfati, ulei mineral etc. Momentan toate cosmeticele mele, in afara de fond de ten si rimel, sunt minerale, iar la capitolul ingrijire a corpului folosesc doar uleiuri vegetale, unturi (cacao,shea), sapunuri fabricate manual. Este incredibil cat de mult s-a schimbat pielea mea in bine in acest timp! Nici nu ma gandesc sa revin vreodata la ce foloseam inainte.

alina spunea...

Succes fetelor! :*

Monica spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya! In viziunea mea produsele organice echivaleaza cu naturaletea pielii si cu sanatatea atat interioara cat si exterioara, asigurand in acelasi timp o ingrijire de efect.
Multumesc!

Madda spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Din produsele organice incercate pana acum (creme de maini, balsam pentru par), pot sa spun ca au avut aproximativ aceleasi rezultate comparativ cu cele obisnuite, uneori chiar mai bune. Mi-as dori sa folosesc cat mai multe produse organice (un motiv ar fi faptul ca natura merita sa fie cat mai mult respectata) :)

Little Princess spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!:)
Nu am incercat pana acum produse organice:) dar cu siguranta sunt mult mai prietenoase cu pielea:)fara multe adaosuri si toate cele..

Amalia spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya
Si eu dedic postari intregi si categorii produselor de ingrijire pentru iarna pentru ca sunt ingrozita de pielea uscata si buzele crapate.
Nu am incercat aceste produse dar chiar mi-as dori. M-ai facut curioasa :)

imso90s spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
De la ei am incercat doar un balsam de buze. Foarte hidratant, am fost foarte multumita. Intr-o era in care totul se rezuma la cat mai multe chimicale, cred ca ar trebui sa ne reorientam...

Te urmaresc cu numele imso90s

cricket spunea...

Vreau sa particip la concursul Himalaya.
Mi-ar placea sa testez balsamul de buze cu lotus deoarece am mari probleme iarna din cauza frigului (buze crapate si care ustura...) mai ales ca contine numai ingrediente naturale.

marina spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya
sunt tot timpul in cautarea unui nou balsam de buze, nu stiu ce m-as face fara el si as doru tare mult sa-l incerc si pe cel de la Himalaya
daca nu am noroc la giveaway-ul acesta, cel mai probabil o sa incerc ceva prosude de la ei :)

Poofie spunea...

Vreau sa particip la concursul Himalaya.
Eu am primit acum ceva timp balsamul de buze de la o cunostinta..si l.am si papat.Tot ce e organic imi prieste.Pielea mea asta cere.

Sper sa mi poarte noroc de Sf Stefan! :D

:*

iguanitza spunea...

interesant.... deci Himalaya, care nu de mult a invadat piața de produse de îngrijire și medicamente s-a extins și fabrică și produse organice... Foarte bine.
Poate am noroc și le găsesc și în hipermarketuri unde sunt și produsele normale.

Până una alta...
Vreau să particip la concursul Himalaya
În general am probleme mari cu buzele, cum se usucă le și rup și arată mai mult decât inestetic...e un obicei foarte prost. Așadar , balsamul ăsta pare miracolul pentru buzele mele agresate de mine, de frig, de soare și de vânt.

Hanna spunea...

cate concursuri tuuu! >:D<

Unknown spunea...

vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!am incercat de la ei "HYMALAYA LIP BALM"pe care l am cumparat impreuna cu revista avantaje..citisem lucruri minunate despre el si desigur s a ridicat asteptarilor mele..desi am un ten mixt iarna o ia razna..se cojeste foarte rau..si mi trebuie o hidratare intensiva..avand in vedere ca am fost foarte entuziasmata de balsam as dori sa incerc si alte produse de la ei..

Corina Maria spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Crede-ma ca nu am ezitat nicio milisecunda sa ma inscriu la acest giveaway! Exceptand vara , tot restul anului ma confrunt cu aceasta problema : pielea uscata! Am incercat multe tipuri de creme hidratante insa nici una nu m-a multumit. Pana acum nu am incercat produse de la Himalaya Organique dar cand am citit postarea ta , toate mi-au facut cu ochiul! Toate celelalte firme producatoare de produse cosmetice ar trebui sa le ia exemplul !!!
(in cazul in care e nevoie,te urmaresc sub numele de foxy_kory)

Bianca Ioana spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Am incercat un singur produs Himalaya,si anume balsamul de buze. Este foarte bun,hidrateaza buzele,rezista mult, si faptul ca nu contine chimicale ma face sa imi placa din ce in ce mai mult de fiecare data cand il aplic pe buze :)

Email-ul meu este: i_see_nashpa_people@yahoo.com

AlinaGav. spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Nu stiam ca au si produse organice, eu le-am folosit pe cele din colectia normala si au fost bune....astea cred ca sunt super.

adelina e.p. spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Vreau sa spun ca nu am incercat din gama Himalaya decat o crema de corp de la o colega care o avea din Dubai si am crezut ca nu se gasesc la noi pana azi :)) Intradevar numai cuvinte de lauda pentru aceea crema
Te urmaresc prin GFC cu adelina e.p.

Anonim spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya.
Mi-ar placea sa testez cremele in special pentru ca acum tenul meu e foarte uscat. Am incercat balsamul de buze, cum spuneau si fetele de mai sus si intr-adevar e foarte eficient.
Follower: boonDY
Email: dyfy90[at]yahoo[dot]co[dot]uk

Cris spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya

1. Urmaresc blogul cu numele Cris
2. Nu prea am folosit pana acum produse organice si as vrea sa vad pe pielea mea ce e de capul lor

Geisha spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya

De cand am inceput sa citesc blogosfera dedicata makeup-ului,sa te citesc pe tine, tot mai mult imi doresc sa schimb cosmeticele clasice cu unele organice, cred ca pielea mea o merita, mai ales dupa cate chimicale ne inconjoara.
Te urmaresc cu numele de Geisha. :)

dana spunea...

Buna Anca!
Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya!
Nu am incercat aceste produse, asadar nu imi pot exprima o parere vis a vis de ele, insa m-ai facut curioasa si tare mi-ar placea sa le castig! Multumiri! :)

Irene spunea...

Buna,Anca.
Iti urmaresc de mult timp blog-ul si contul de facebook si ma surprinzi de fiecare data foarte placut.
Folosesc produse Himalaya si nu m-au dezamagit niciodata.Ce-i drept,nu am inca aceste produse,dar cu siguranta le voi procura.Si eu mari probleme cu pielea,mai ales iarna cand se usuca si devine aspra,si ca si tine sunt in cautare mereu de lotiuni si creme cat mai bune.Ba chiar cateodata le mai fac si eu :D
Te pup,sarbatori fericite.
Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Universitatea Craiova spunea...

buna anca!Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya ! te urmaresc cu numele de sweet_cristi_anna prin GFC .Despre aceste produse cred ca sunt extraordinar de bune,dupa descrierea facuta de tine.deja m-ai facut sa ma gandesc sa imi achizitionez unele.serios. cristiana , shop_mania_clothes@yahoo.com .

Chocolate spunea...

Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya!

De la Himalaya am un balsam de buze. Nu trece un min de la aplicarea lui nu imi mai simt buzele uscate si crapate. Nu-mi plac rujurile si nu sunt genul care sa stea cu ochii in oglinda sa vada daca mai are ruj pe buze. :))) Balsamul asta mi se pare mai bun decat multe altele carora li se face reclama. Si e perfect pentru cele lenese ca mine care uita sau pe care nu le intereseaza sa se dea cu ruj/balsam/luciu.
Alte produse de la ei nu am folosit. Si nici alte produse organice asa ca nu-mi pot da cu parerea despre ceva ce nu cunosc.
Multumim pentru concurs, o sa scriu pe blog despre el.

Choco.

Hanna spunea...

M-am gandit sa particip si la acest concurs asa ca .. Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya :).

Parerea mea despre produsele bio este in general una buna, dar daca ar fi sa ma iau dupa iubitul meu as zice ca "produsul x poate sa fie bio si tot sa-ti faca rau".. In fine, vazusem undeva recomandata o masca de la Himalaya - Purifying Mud Pack si stiu ca am citit lucuri bune, cum ca ar ajuta tenul gras(eu asa il am) prin eliminarea sebumului in exces. Am tot cautat-o dar nu am gasit-o. Ce-i drept, am vazut-o recomandata la o romanca care calatorea mult si si-o luase de prin excursiile ei.
Asa ca, oricand ar fi binevenite niste produse de la acelasi brand pentru o testare :).

Multumim pentru concurs Anca!
Sarbatori Fericite tuturor! >:D<

misha spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Wow, habar n-aveam ca cei de la Himalaya au si o linie de produse organice; am folosit produse de-ale lor din gama normala si mi s-au parut chiar bune. Am incercat si cosmetice bio si ma pot declara absolut incantata, doar preturile nu prea sunt accesibile. Sunt foarte curioasa in privinta balsamului de buze caci la mine mereu sunt uscate, fac niste cojite urate care impiedica aplicarea rujului ca la carte.
Sarbatori fericite!

Bia'a spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!

Eu cred ca produsele organice sunt cele mai bune,natural= happy body & face,cel putin pentru mine.Mi-ar placea mult sa incerc balsamul de buze,sunt curioasa daca la mine ar avea efect,fiindca altele nu m-au ajutat cu nimic.Buzele mele urasc iarna si frigul si imi arata asta in fiecare zi :-<.

simi_for spunea...

Buna! Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Sincer nu am folosit inca produse organice, am auzit ca sunt bune, as vrea sa le incerc, mai ales ca e nebunia asta de a fugi de chimicale.
Te urmaresc sub numele: simi-for
Pupici si Sarbatori fericite!

Ioana Dumitrache spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Ma bucur ca iei in considerare protejarea mediului!Si eu incerc sa folosesc pe cat posibil acest tip de cosmetice.Am incredere in recomandarile tale :)

Adriana spunea...

Buna!Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya!Nu am mai incercat produse organice, de aceea sunt curioasa sa vad cum sunt!Multumesc!Sarbatori Fericite!

Elluttzza spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!
Am inceput de putin timp sa folosesc acest tip de produse, unele imi plac altele nu si de aceea sunt intr-o continua testare.
Craciun fericit!

Andra spunea...

Vreau sa ma inscriu la concurs Himalaya!!! in special pt. ca nu am folosit pana acum astfel de produse, iar acum, in perioada rece ar fi mai mult decat binevenite.

Descrierea ta suna tare, tare bine... imi sta gandul la balsamul de buze in special pt ca si mie mi se usuca buzele rau din cauza frigului...

Inteleg, insa, ca aceste produse gama Himalaya Organique pot fi achizitionate doar din magazinele Douglas, care nu se gasesc insa si in orasul meu... Btw-un echivalent al acestui balsam care se gaseste mai usor si are SPF, mi-ai putea recomanda?

Multumim pentru concurs!
Craciun imbelsugat si vesel!

Madutza spunea...

Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya!

Sunt 100% pro cosmetice organice, in ideea ca, daca nu ne fac bine (nu-si ating scopul initial), macar sa nu ne faca rau! :) Ma simt mult mai bine atunci cand folosesc astfel de produse, simt ca fac mai mult pentru mine pe termen lung, insa si pentru mediu. Sigur, nu toate sunt eficiente, insa acest aspect este valabil si pentru cosmeticele traditionale...

Multumim, Anca, sarbatori frumoase! :*:*

Anca Buzea spunea...

@ Yvonne: mi-a mai placut mult si balsamul de buze de la Avene cu SPF 30, ar trebui sa il gasesti in farmacii.

carmencita spunea...

Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya, pentru ca nu am folosit pana acum produse organice. Obisnuiesc insa sa-mi prepar acasa diverse masti pentru ten sau par, pentru ca au ajuns sa ma ingrozeasca substantele astea nocive din cosmetice, la care corpul meu e expus zilnic, chiar daca nu folosesc decat un numar minim de produse.acum ma gandesc de doua ori inainte de a cumpara ceva si caut intotdeauna alternative homemade

Cristina spunea...

Vreau sa ma inscriu la concursul Himalaya!
Nu am incercat cosmetice organice si tocmai de aceea as vrea sa imi incerc norocul si sa imi fac o parere. Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

Buna!Unde pot gasi acest balsam de buze de la Himalaya?In plafar,farmacii?Nu sunt din Buc ms.

Anca Buzea spunea...

Produsele din gama Himalaya Organique sunt disponibile numai in magazinele Douglas din Bucuresti.