English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Mesaj de la castigatoarea giveaway-ului

"Buna,Anca!

A ajuns coletul! Fericire maxima! In aceasta dimineata am gasit avizul in cutia postala posta si am zbughit-o repede la oficiul postal sa-l ridic. Am fost inca de la inceput impresionata, l-ai ambalat foarte frumos!

Sa vorbesc mai intai despre paleta care este cel mai de lux produs cosmetic pe care il am, recunosc, numai privindu-i ambalajul fin si sofisticat iti dai seama de asta. Textura fardurilor este de asemenea fina iar culorile sunt extraordinare si foarte pigmentate.Chiar imi doream o paleta ca nude-uri si dorinta mi-a fost implinita. Creioanele sunt foarte cremoase si nu se intind. Deja am cateva idei de machiaj pe care o sa le pun in aplicare cat de curand,numai ca sunt cam neindemanatica.
Cartea pare a fi foarte interesanta iar eu pot spune ca sunt fan al cartilor si filmelor biografice.

Vreau sa iti sa iti spun ca ma simt onorata si ca sunt foarte bucuroasa ca am castigat. Iti doresc succes in cariera (de fapt nu stiu daca e cariera sau hobby), la cat mai multi 'followers' si la cat mai multe giveaway-uri.


Iti multumesc si te pup,

WhisperOfSecret"

6 comentarii:

Anonim spunea...

sa te bucuri de ea:*

MonicaG spunea...

So cute !!! F dragut mesajul, ce bine ca a castigat o persoana care intradevar isi dorea acest premiu. Se vede cat de incantata si de bucuroasa este. Sa le foloseasca cu placere!! pupici

silvana spunea...

Anca, astept cu nerabdare o propunere de machiaj pentru Revelion. Daca timpul iti permite poti veni chiar cu mai multe, sunt sigura ca nimeni nu se va supara.

Anca Buzea spunea...

Silvana, cu siguranta vei gasi pe blog ceva pe tema asta cat de curand :)

Unknown spunea...

sa le foloseasca sanatoasa si frumoasa! se observa ca e super incantata ;))

WhisperOfSecret spunea...

Multumesc,fetelor!Multumesc,Anca!