English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Machiaj de Craciun + tag de Craciun

Craciun Fericit si La Multi Ani tuturor Cristinelor! Cadoul pe care vreau sa vi-l fac este unul vizual, un machiaj de Craciun situat la limita intre jucaus si elegant, sau cel putin asa il vad eu. :)

Am avut marele noroc de a primi o parte din lucrusoarele din wishlist, desi nu m-am asteptat nici o secunda (Mosule, daca citesti, iti multumesc inca o data!) asa ca n-am avut rabdare si le-am pus la munca! Sper sa va placa rezultatul.








Grad de dificultate: mediu spre ridicat (odata ce va obisnuiti cu aplicarea genelor false, se va simplifica in mod  considerabil).
Timp de realizare: 35 de minute.

Am inceput prin a aplica baza machiajului - crema de fata Clarins, fond de ten Vichy Aera Teint Creme nuanta Sand si MAC Studio Finish Concealer NW20. Am fixat cu pudra translucida Laura Mercier.

Am conturat sprancenele cu MAC Matte Eyeshadow Espresso.

Pe pleoape, am aplicat MAC Paint Pot Bare Study ca baza. Fardul NARS Etrusque este auriul de pe pleoapa mobila, concentrat spre coltul interior al ochiului.


In coltul exterior al ochiului, am folosit Bobbi Brown Shimmer Wash Eyeshadow, nuanta Copper Cocoa, si BB Metallic Eyeshadow, nuanta Velvet Plum. Osul sprancenei si coltul interior al ochiului sunt luminate cu Bobbi Brown Metallic Eyeshadow, nuanta Champagne Quartz.


Am aplicat gene false Ardell Fashion Lashes 101 Demi. Am liniat genele inferioare cu Bobbi Brown Shimmer Wash Eyeshadow Copper Cocoa, acelasi de pe pleoapa superioara.


La final, arata ca in poza de mai jos.


Blush-ul ales este unul pudra, mov-pruna de la Make Up For Ever - nu mai am nuanta exacta pentru ca este un refill, cred ca este numarul 14 Matte Raspberry Brown, sper sa nu ma insel. L-am aplicat in mijlocul pometilor si am estompat cu atentie. Deasupra pometilor, am iluminat cu Bobbi Brown Shimmer Brick - Beige.


Buzele sunt discrete, un gloss movuliu care a iesit un roz destul de pal in poze, din pacate. Este MAC Dazzleglass nuanta Money Honey pe care l-am luat la unul din blogsale-urile Cameliei.


 Si, la final, tag-ul de Craciun primit de la Moony:

1. Care este filmul tau preferat de Craciun?
Home Alone 1&2!!

2. Care este culoarea ta preferata de Craciun?
Auriu intotdeauna!

3. Iti place sa lenevesti in pijamale sau sa te gatesti de Craciun?
Imi place sa ma imbrac elegant, dar simplu, si sa completez cu un machiaj frumos ca o poveste :)

4. Deschizi cadourile de Craciun in seara de Ajun sau in dimineata primei zile de Craciun?
Le deschid mereu in secunda in care le primesc pentru ca nu rezist tentatiei!

5. Ce iti place sa faci in vacanta de Craciun?
Imi place sa citesc in timp ce savurez Toffe Nut Latte-ul de la Starbucks, imi place sa joc boardgames, sa conduc pe strazile pustii (pentru ca toata lumea e la masa!) si cam exagerez cu mancarea :)

6. Ceva dorinte pentru Craciun?
Da, multe: mi-as dori sa nu mai vad batrani cautand mancare in cosurile de gunoi, sa nu mai existe caini vagabonzi batuti de oameni sau calcati de masini, mi-as dori ca fiecare copil din orfelinate sa primeasca macar o jucarie si o imbratisare calda si mi-as dori ca lucrurile astea sa se intample in fiecare zi, nu doar de Craciun.

7. Aroma preferata de Craciun?
Scortisoara, dar nu numai de Craciun, oricand e buna :)

8. Desertul preferat de Craciun?
Pandispanul cu visine este o inventie geniala!! :) Nu prea mananc cozonac pentru ca nu-mi place nuca, dar nu refuz niciodata un chec pufos.

Mi-as dori sa preia tag-ul toate persoanele care citesc acest blog, indiferent daca au la randul lor blog sau nu. Sunt foarte curioasa cum va petreceti sarbatorile si ce inseamna ele pentru voi. Sa aveti parte de un final de an vesel si calduros! :)

Ah... sa nu uit! Ce v-a adus Mosul? :)

15 comentarii:

Cristina Shopping Therapy spunea...

iti spunem daca ne spui si tu :P

si evident: Craciun fericit Anca:)

Anonim spunea...

Ce frumos ai raspuuns la tag... Craciun fericit! Sa ne incanti in continuare cu posturile tale! :D

Ioana Dumitrache spunea...

Buna Anca!
Ma bucur ca Mosul te-a rasfatat:)
Si eu am avut parte de acelasi noroc..si am nevoie de un sfat. Nu ma pot hotari daca sa imi iau Primer Potion de la UD sau Lemon Aid de la Benefit http://ro.strawberrynet.com/makeup/benefit/lemon-aid-color-correcting-eyelid/90949/. Ma poti ajuta? Te pup!

adizzy spunea...

pot sa zic great minds think alike? ca la fel(ok, alte produse) a aratat si al meu make-up de azi :) Sarbatori fericite

Katyna spunea...

Cred ca nu s-a salvat comentariul ce tocmai incercam sa ti-l dau.
Ideea era ca imi place cum iti sta cu aceste culori de nude pe buze, si eram curioasa in acelasi timp daca mie mi-ar sta bine avand in vedere ca nu le am nici groase dar nici subtiri. Sau mai conteaza si culoarea tenului etc ?

Anonim spunea...

Sarbatori fericite! Gabi

Anca Buzea spunea...

@ Cristina: uite, poate fac un post legat de asta. Sunt atat de multe si de frumoase incat am vrut sa le tin numai pentru mine :P

@ boonDY: Sarbatori Fericite :*

Anca Buzea spunea...

@ Ioana Dumitrache: eu as alege Urban Decay Primer Potion ;)

@ adizzy: atunci pot spune ca imi place cum te-ai machiat, desi nu te-am vazut :D Sarbatori Fericite si tie!

Anca Buzea spunea...

@ Katyna: atunci cand alegi culoarea pentru buze, ca orice alta culoare de altfel, trebuie sa iei in considerare atat nuanta tenului, a ochilor, a parului cat si propriul stil si mesajul pe care vrei sa-l transmiti prin acel stil. Iti pot spune sigur ca nuantele pale arata mai bine pe buzele unei brunete decat pe cele ale unei blonde pentru ca este contrastul de culoare, insa asta nu inseamna ca nu exista anumite nuante pale care sa nu arate bine si pe o blonda.
Secretul sta in felul in care combini toate elementele pentru a ajunge la un intreg armonios.
Nu stiu cat de mult te-a ajutat ce ti-am spus pentru ca nu am dat un raspuns concret, in stilul da/nu, insa nici machiajul nu este o stiinta exacta in care avem un singur rezultat posibil ;)
Sfatul meu este sa incerci cat mai multe variante pana sa te hotarasti la una singura, iti vei da seama singura daca te prinde sau nu. Categoric nu are legatura cu dimensiunea buzelor ;)

Anca Buzea spunea...

@ Anonim-Gabi: Multumesc, Sarbatori Fericite si tie! :)

Ioana Dumitrache spunea...

Mersi! :*

Hanna spunea...

La multi aaaani!!

Anonim spunea...

Ce frumos te-ai machiat!! Mi-a placut asa de mult incat am incercat si eu azi sa-l reproduc. Nu mi-a iesit ca tine dar am primit complimente. :D

Anca Buzea spunea...

Ce dragut! :) Sa ne arati ;) am vazut mai devreme o poza pe blogul tau dar nu se intelege prea bine machiajul. Nu sunt sigura ca era acelasi, desi parca vad ceva auriu :P

Dylana Suarez spunea...

Gorgeous look!


Lovely blog!

xoxo,

colormenana.blogspot.com