English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 27 decembrie 2010

Castigatoarea concursului Himalaya Organique

Sper ca ati petrecut un Craciun frumos si ca nu ati exagerat foarte tare cu bunatatile la masa :) Iar acum sa vedem cine a fost cu adevarat cuminte si primeste setul Himalaya Organique!

Inscrierile, 52 la numar, le gasiti in ordine mai jos:





Iar Mos Random.org a ales numarul castigator...

...in timp ce ajutorul Mosului traduce pentu voi ca 25 inseamna imso90s! :)
Felicitarile mele, imso90s! Astept un e-mail din partea ta cu datele de contact, in urmatoarele 48 de ore. In caz contrar, voi alege o noua castigatoare.

Sa aveti o seara frumoasa!

6 comentarii:

Dia spunea...

Buna, Anca!de vreo doua-trei luni te urmaresc zilnic, uneori chiar de mai multe ori pe zi, sa vad ce ai mai postat nou. Am vizitat foarte multe bloguri de beauty, multe dintre ele romanesti, dar pot sa-ti spun ca al tau m-a incantat cel mai mult, e cel mai complet, asa ca am decis sa raman prin zona. Felicitari pt. o realizare atat de frumoasa, sarbatori fericite si sa ai un an fast!

Gabitza spunea...

aww...
Ce produse faine au fost la giveaway-ul asta! Chiar imi pare foarte rau ca n-am castigat. Magazinele Douglas sunt in Bucuresti? In orasul meu nu sunt si produsele astea chiar mi le-am pus pe wishlist.
La mai mare cu "urmaritorii"! :)

Anca Buzea spunea...

Dia, iti multumesc si astept propunerile tale daca doresti sa citesti ceva anume pe blog, fie un machiaj, un review de produs sau o tehnica de aplicare. :*

Gabitza, magazinele Douglas sunt in Bucuresti, dar cred ca sunt si in alte orase mari din tara, parca am vazut si prin Constanta...
Poate ne ajuta cineva care citeste blogul si le-a vazut prin tara...fetelor, daca aveti mai multe informatii decat noi, va rog sa le impartasiti :)

imso90s spunea...

Wow! Nu pot sa cred! E primul meu giveaway castigat. Yupiii1 (topaieli de fericire) :D. Multumesc foarte frumos si abia astept sa incerc produsele castigate.

Chocolate spunea...

Felicitari castigatoarei!


Anca, daca tot ai zis ca astept propuneri, as vrea sa ne arati cum se aplica concealer-ul mineral.

Anca Buzea spunea...

Chocolate, s-a notat.