English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 23 noiembrie 2010

Urban Decay Naked Pallette



Tin minte ca de cand a fost lansata aceasta paleta Urban Decay, adica de prin vara, mi-am dorit-o foarte mult. Am cautat-o cand am fost in vacanta in afara tarii, insa fara succes. La inceputul lunii trecute, entuziasmata fiind de stirea Camelcutzei cum ca Naked este disponibila pe 2 site-uri britanice - hqhair si lookfantastic.com - am comandat-o. Pe hqhair s-a epuizat stocul foarte repede si nu am prins-o, iar pe lookfantastic.com... ei bine, de la ei inca astept sa ajunga comanda, desi banii au fost incasati. Motiv pentru care nu mai intru pe acest site pentru nimic in lume.

Tot Camelcutza a anuntat zilele trecute ca putem gasi Naked in magazinele Sephora, adusa odata cu alte seturi pentru sarbatori, asa ca am mers la magazinul din Baneasa Shopping City si am cumparat-o, intr-un final apoteotic :)

Pentru ca o am de putin timp, nu voi face inca un review, ci mai mult o prezentare, ca sa stiti daca merita sa dati banii pe ea sau nu.

Paleta contine 12 nuante, mai mult sau mai putin neutre. Parerea mea este ca Urban Decay a impins culorile  neutre cat de mult s-a putut si a adaugat si cateva nuante dark, pentru combinatii naturale sau dramatice. Iata care sunt cele 12 culori cu nume extrem de apetisante:





Si ca sa fie si mai clar, iata si swatches cu fiecare nuanta in parte - aplicate peste UD Primer Potion:




Setul contine si 2 nuante de creion de ochi  - Zero si Whiskey, adica negru si maro. De asemenea, mai primiti si un mini Primer Potion - 3,7ml.


 

Pret Sephora: 172 RON.                                                                                                                            
Urmatorul machiaj va fi realizat cu aceasta paleta ca sa vedeti si cateva dintre nuante intr-un look integral. Din ce am incercat pana acum, mi-au placut foarte mult textura, culorile intense si usurinta in ceea ce priveste blending-ul. Pot spune ca aceste farduri au o tendinta usoara de a cadea pe obraz la aplicare, lucru la care nu ma asteptam tinand cont ca este totusi un produs cu un pret maricel, insa acest lucru se intampla in cantitati foarte mici asa ca poate fi reparat cu usurinta.      

22 de comentarii:

Anda Zelenca spunea...

U luky girl! Arata yummy!:D

unika spunea...

ff frumpoase culori, dar am impresia ca, cateva culori se aseamana intre ele, cum ar fi virgin cu sin si sidecar cu toasted.

micky m. spunea...

Si eu patesc la fel cu fardurile Urban Decay, imi cad pe obraz. Credeam k am eu un stil mai "murdar" de a ma machia si nu stiu sa le folosesc:)) Ma bucur k ai observat si tu.:)

Jules spunea...

wow arata minunat, am vazut-o si eu in orhideea saptamana trecuta, tipa de acolo a tinut sa imi precizeze ca abia au adus-o si ca e "in jur de 2milioane nu stiu sigur", insa mi s-au parut cam mici fardurile, culorile sunt cam aceleasi ca si cele de la too faced natural eye palette..cel putin asa mi s-au parut mie. Astept Book of shadow.. :D Felicitari.

A.M. spunea...

s-o folosesti cu placere! si la multe look-uri

Anca Buzea spunea...

@Anda:merci frumos :)

@Unika: este posibil sa para asa din cauza blitz-ului, insa este doar o impresie. Le vei vedea mai clar in machiaje.

Anca Buzea spunea...

@Micky: cad fff putin, pentru mine chiar nu este o problema :)

@Iulia: in curand voi face o comparatie intre cele 2 kit-uri si vei vedea ca nu se aseamana. Asa am crezut si eu la inceput dar acum, lucrand cu amandoua, observ diferente foarte mari intre ele.

Anca Buzea spunea...

@AM: merci fruumos :)

deea_s spunea...

Buna,
Chiar despre paleta aceasta vroiam sa-ti scriu acum, aseara am fost la sephora si am vazut ca o aveau (am speriat-o pe vanzatoare cu reactia mea exagerata cand am vazut in raft paleta) si vroiam sa te rog sa faci niste machiaje inspirationale din ea (credeam ca o ai deja).
merci

unika spunea...

am inteles....atunci asteptam machiajele, oricum in weekend ajung si eu prin sephora si le vad face to face :D

Rotsin spunea...

Doar atat : :X:X:X

Anca Buzea spunea...

Comanda de la Lookfantastic nu a mai ajuns deloc... iar vestea proasta este ca, atunci cand am facut comanda pe site-ul lor, mi s-au furat datele cardului motiv pentru care banca l-a blocat timp de 2 saptamani.
Parerea mea este ca acest site este o mare teapa asa ca te-as fi sfatuit sa stai departe de el dar este prea tarziu acum. Eu stiu sigur ca asa voi face.

Anca Buzea spunea...

Din pacate, nu. :(

Anca Buzea spunea...

Nu ma pricep la plati online, nu prea cumpar pe net pentru ca imi place sa vad si sa simt produsele.
Sper ca tu sa ai mai mult succes cu ei totusi.

siginutz spunea...

pffffffffffffff...... deci nu ţi-a venit produsul????? şi n-ai făcut plângere??

Anca Buzea spunea...

Nu am primit produsul, am trimis mailuri in prostie. Prima luna am primit numai mesaje automate, dupa ce am amenintat ca cer refund mi-au raspuns ca il vor retrimite. Nu a ajuns nici acum. Comanda a fost facuta in luna octombrie.
Mi-am invatat lectia, nu mai comand online de pe site-uri obcure si imi asum pierderea de 20-30 lire.

siginutz spunea...

le-am comentat pe twitter si uite ce mi-au raspuns "@siginutz I can assure you that all orders made are sent out & our customer service's will always try and resolve any delivery problems"

si apoi le-am zis de tine, astept sa vad ce zic. ca dau cu ei de pamant online daca is nesimtiti si nu iti returneaza macar banii.

Anca Buzea spunea...

Apreciez efortul tau, dar ma tem sa nu te zbati degeaba... eu am incercat sa discut cu ei, initial motivau ca n-a trecut perioada maxima de asteptare, adica o luna de zile, apoi au gasit scuza ca la adresa de livrare nu era nimeni sa semneze pentru colet. Dupa ce le-am dat o alta adresa, n-am mai auzit nimic de la ei. Eu nu am shipping tracking pentru ca nu am vrut sa platesc extra, asa ca ii puteam contacta strict pe mail unde este foarte simplu sa dea ce raspuns vor ei. Repet, este o lectie invatata. Comenzile online nu sunt pentru mine :)

siginutz spunea...

@Anca, imi poti da fw cu mailul lor (sigina@sigina.com), sa ii fac putin de cacao prin social media, atata cat am reach? ca sa nu-si mai permita data viitoare. Te rog eu, pe twitter nu au ce face, imi raspund, ca le vad update-urile. Astept sa vad daca lui Beautylicious ii vin, pana mea, era sa fac si eu o comanda, bine ca mi-a zis.

DeliasBeautyBlog spunea...

Din pacate am patit-o si eu cu Lookfantastic.Tot in octombrie am dat comanda si n-a ajuns pana in ziua de azi.
Nu inteleg de ce sunt atatea persoane care lauda site-ul asta!! :(

Unknown spunea...

Si eu am comandat la ei acum o luna si nu a ajuns nici un produs, bineinteles. Dupa un sir interminabil de e-mailuri, ieri au fost de acord sa-mi returneze banii...ar trebui sa intre in 5-7 zile lucratore...deci mai trebuie sa astept pana miercuri sapt viitoare. Chiar sunt curioasa cum se vor termina ostilitatile.

In principiu, eu nu mai comand online cu livrare prin Airmail (fara tracking number). Este dificil pentru toata lumea sa identifice unde este pierdut pachetul. Nu cred ca este vina integrala a site-ului (desi au un sistem de customer service penibil) - si posta romana are hibele ei.

Maria Laura spunea...

Gasiti Naked pe siteul cosmetic style.... mi-am cumparat-o cu 160 lei...sigilata, originala...foarte incantata :-) .Imi doream paleta asta de 1 an :-). Puteti lua cu incredere de la ei.