English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Review Too Faced - Naked Eye


Am descoperit noul kit Too Faced acum mai bine de o luna de zile cand l-am vazut in magazinele Sephora de la noi. M-a atras foarte tare ambalajul usor retro si girlish, paleta superba de culori si, nu in ultimul rand, numele extrem de haioase ale nuantelor. Too Faced imi place, ca brand, pentru stilul usor diferit si folosesc deja cu mare placere kit-ul Smoky Eye.

Mi-a placut atat de tare Naked Eye incat am vrut sa-l cumpar, insa am avut parte de o surpriza: in magazinele noastre Sephora erau disponibile numai mostrele acestui produs, nu si produsul in sine. Asa ca am tot revenit la ei in fiecare saptamana din septembrie cu aceeasi intrebare, deja obsesiva: "A ajuns Naked Eye? A ajuns? A ajuns?" De la promisiune la promisiune si de la saptamana la saptamana, produsul nu mai ajungea "din Franta" asa ca m-am decis sa-l cumpar de pe hqhair.com. Comanda a ajuns extrem de repede, in 4 zile era deja in mainile mele.

 Kit-ul ofera 9 eyeshadows, cate 3 nuante pentru 3 ocazii diferite: Day, Classic si Fashion.


Contine si un aplicator cu buretel la un capat si pensula pentru eyeliner la celalalt capat.


 In setul Day avem: In The Buff - un crem untos, Pillow Talk - un greige suav si Like a Virgin - un taupe superb.
In setul Classic avem: Birthday Suit - bejul perfect, Satin Sheets - un roz pal cu reflexe aurii si Unmentionables - un gri sobolan cu reflexe argintii foarte discrete.
In setul Fashion avem: Pink Cheeks - un roz imperceptibil, Lap Dance - un taupe usor sidefat si Stiletto - negru carbune de asortat la orice.

Kit-ul contine si 3 cards cu scurte instructiuni pentru posibile machiaje.




Care este parerea mea? Am folosit acest kit in fiecare zi in ultima saptamana, in toate combinatiile posibile, atat cele 3 game indicate, cat si mixuri intre ele. Nuantele sunt superbe, extrem de potrivite pentru machiaj de zi, este un kit nemaipomenit daca lucrati intr-un mediu business pentru ca toate culorile incluse sunt cat de poate de workaholic-friendly :)

de la stg la dr: In The Buff, Birthday Suit, Pink Cheeks, Pillow Talk, 
Satin Sheets, Lap Dance, Like A Virgin, Unmentionables, Stiletto.

Pretul in Sephora la noi este de 140RON, pretul pe hqhair, transformat in lei,100 RON, fara transport.
As vrea sa mentionez ca nu am mai fost la Sephora sa intreb daca a ajuns, odata ce m-am vazut cu sacii in caruta am devenit brusc mai lenesa :P Insa, daca nu a ajuns deja, sigur va fi disponibil cat de curand!

Raport calitate/pret: excelent!
Nota: 10/10.

P.S.: Va dati seama ca, daca ma intreaba cineva ce port azi, ii voi spune: "Satin Sheets, Lap Dance, Birthday Suit si In The Buff"! iar daca ma simt mai indrazneata pot chiar sa spun "Pillow Talk, Like A Virgin si Stiletto!" Numai pentru asta si merita sa cumparati Naked Eye!! ;))

24 de comentarii:

Andreea's blog spunea...

Chiar azi am fost in Sephora si mi'a atras atentia, dar nu il aveau nici la mn(in constanta)
Si am mai obs k au un stand nou pt benefit :D

DeliasBeautyBlog spunea...

Eu pandeam pe site-urile din UK poate poate prind paletta Naked de la Urban Decay.Lucrez intr-un mediu Business si incerc sa fac look-uri mai cuminti dar care sa nu fie nici plictisitoare.
M-ai facut curioasa cu aceasta paleta.Ar fi super daca ai putea sa faci un make up cu ea :D
Hugs :P

andra spunea...

ce bine arata!!!astept un make`up cu ea:)te pup

Anca Buzea spunea...

@Andreea: sigur va ajunge, doar ca mi se pare ciudat sa aduci numai mostrele.

@ Sweet Crazy Lollipop: si eu tot pentru Urban Decay Naked intrasem pe hqhair, le-am comandat pe amandoua, insa UD nu a mai fost pe stoc. Sper sa o primesc si pe aceea in curand :)

Anca Buzea spunea...

Voi realiza 2-3 variante de machiaje si le voi posta saptamana viitoare ;)

Katyna spunea...

Foarte frumos kitul. Si transportul cat a costat?

Jules spunea...

salut, si pe mine m-ar interesa cat a costat transportul. :)arata foarte bine chiar sunt foarte curioasa cum ar arata pe ochisori. Ma ofer "cobai" :p

Anca Buzea spunea...

A costat 6,5 lire transportul.

Jules spunea...

buna anca, nu stiu ce inseamna asta dar banuiesc ca la final te-a dus tot in jur de 140 ron doar ca a venit mai repede :). Congrats.

Anca Buzea spunea...

Nu, chiar si cu transport a iesit mai ieftin... nu cu mult, dar a fost mai ieftin :D insa, vorba ta, a ajuns mai repede! Oricum, daca imparti costul de transport la numarul de produse comandate, constati ca nu te afecteaza prea tare si macar nu mai consum atata benzina pana la Sephora in fiecare zi :)

Jules spunea...

Mai am o intrebare, cand a ajuns ai achitat in ron sau in ai schimbat in lire? Poti lua in considerare, in cazul in care se strang mai multe doritoare, sa facem o comanda comuna? :)

Anca Buzea spunea...

Iulia, am achitat prin card, in momentul in care am facut comanda. Sigur ca pot lua asta in considerare, cand mai fac comenzi voi anunta pe blog cu 1-2 zile inainte, sa ne strangem mai multe persoane :)

Exceptie facand comenzile speciale cand apare ceva super important si stiu ca se va vinde pe loc, cazuri in care plasez comanda in stil nevrotic in 3 secunde :D

Sim spunea...

Mi-a atras atentia trusa asta dupa ce am vazut review-ul la juicystar07 (beauty guru-ul de pe youtube). Ori Naked de la Urban Decay ori trusa aceasta de la Too Faced, una dintre ele tot trebuie sa fie a mea :D
Chiar as fi fost curioasa de o comparatie intre ele, pacat ca nu a mai fost Naked in stoc.
Anyway...super achizitie. Sigur o sa faci niste machiaje superbe cu ea. :*

Little Princess spunea...

GORGEOUS!

Anca Buzea spunea...

@ Sim: si eu sunt foarte curioasa sa le compar. Am comandat UD Naked si pe un alt site, sper sa ajunga in curand.

@ Little Princess: chiar este! :)

Jules spunea...

anca ai comandat vreodata de pe http://ro.strawberrynet.com/makeup ? ce parere ai...

Anda Zelenca spunea...

Awww, I'm dying here!:D
:X:X:X:X

Anca Buzea spunea...

@ Iulia: inca nu, dar ma bate gandul :)

@ Anda: nu muri, imi place sa te citesc :) :*

Jules spunea...

pai si pe mine ma bate gandul rau de tot, am vazut ca au produse mac si transportul este gratuit, poate ne recomanzi ceva ...mirific :), ma bate gandul rau de tot la fardul mac goldmine, arata destul de fain :). C zici?

Anca Buzea spunea...

De ce nu? Go for it! :)

katyna spunea...

Vreau sa comand de pe hqhair, am facut un cont dar nu am completat inca toate detaliile. Am pus la "misto" un produs in cosulet si nu stiu de unde sa il mai sterg. Ma tot duce cu disperare la checkout si nu vad cum as putea sa-l sterg. Poti sa ma ajuti?

Anca Buzea spunea...

Katyna: mergi la shopping basket, unde ai sectiunle product, colour, size, price si QTY de la quantity. In patratica in care zice 1 produs, sterge, pune 0 si apoi apasa pe update ;)

Jules spunea...

salut, tocmai am intrat in posesia trusei insa e cea natural eye asta mi se pare ca se potriveste mai bine, erau fffoarte multe, asteptau sa fie luate de pe raft :). Bine inteles ca nu am putut sa ma opresc si m-am mai ales si cu o pensula de fard si un spray pentru pensule si mai erau cateva palete una tot de la too faced si una de la benedict insa le-am luat repede..mi-am golit portofelul si am fugit din sephora cat am putut de repede ..iar produsele tipau dupa mine :p. Si ma astepta si un mac Mineralize Skinfinish - Smooth Merge sa il iau diseara. :).

shopaholica spunea...

Sa o folosesti sanatoasa! Am cautat un review la aceasta paleta si am dat de blogul tau,care imi place foarte mult! Felicitari! :*