English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 28 octombrie 2010

The One Coaching - poze + machiaje pe site de mirese

V-am promis poze si info de la The One Coaching cu Alex Abagiu. Azi am aflat de la celelalte fete cu care am mers la eveniment ca exista poze, atat pe site cat si in numarul curent al revistei. Nu ma asteptam sa apara atat de repede, dar se pare ca a zburat timpul :)

Am luat una din pozele de pe site, revista inca nu am cumparat-o. Sper sa ajung maine, sa nu uit :)

Iata cum au aratat machiajul si coafura cu care am plecat de la coaching.


 De asemenea, vad ca au realizat si un filmulet cu imagini de la eveniment, scurte interviuri cu Andreea Esca, Alex Abagiu. Apar si eu cu impresii despre event la final, cu o voce pe care nu mi-o recunosc, dar nu e prima data cand vocea mea suna diferit odata ce sunt filmata. Anyway, mergeti aici pentru video. :)

S-a anuntat deja si urmatorul coaching, cel de fashion styling, mai multe info aici Va avea loc pe 18 noiembrie, la AFI. Eu imi doresc sa ma inscriu, mai vrea cineva sa se inscrie odata cu mine? Astept raspunsurile voastre cat mai repede!

In alta ordine de idei, un site romanesc de mirese/nunti - planificarenunta.ro - s-a aratat interesat de cateva machiaje realizate de mine si a publicat poze. Le gasiti aici si aici. Mi s-a parut interesanta propunerea lor, mai ales ca respectivele machiaje nu erau gandite neaparat pentru nunti, dar iata ca orice este posibil :) De altfel, asta este si deviza mea in viata: "Orice este posibil!" Asta si "Ce nu te omoara, te face mai puternic", dar a doua nu isi are rostul in machiaj, nu? :D

24 de comentarii:

Unknown spunea...

Mda...pe moment am crezut ca este tot cu alexandru abagiu coaching-ul, dar cu inganfatul ala expert in moda nu vreau sa ma vad nici pe strada. L-am vazut la o emisiune pe euforia si mi s-a parut atat de enervant!!!

Imi place foarte mult poza facuta, dar initial nici nu mi-am dat seama ca esti tu...

Sunshine Sarah spunea...

As fi vrut sa particip si sa il cunosc pe Maurice Munteanu... dar bugetul nu-mi permite momentan. :(
Have fun!

Anca Buzea spunea...

@ larisa_cristina: nici eu nu m-am recunoscut initial!! :)) nu mi se pare ca arat machiata, dar parul arata senzational in prima ora :D dupa aceea s-a ondulat, ceea ce urasc!

Anca Buzea spunea...

Iar despre Maurice nu stiu ce sa zic, sunt curioasa sa vad ce iese!

Anca Buzea spunea...

@ Sunshine Sarah: imi pare rau :( ar fi fost dragut sa ne vedem face2face...

Xella spunea...

foarte dragutz ca in bucuresti poti participa la astfel de evenimente...cred ca este destul de interesant...felicitari pentru aparitia pe site-ul de mirese, orikm esti o fata talentata:*

Sunshine Sarah spunea...

Vor mai fi alte ocazii, evenimente... Trebuie! Chiar mi-am propus sa-mi cunosc toate blogger-itele. :D

Anca Buzea spunea...

@ Xella: merci mult! :* Si ai dreptate, este destul de interesant, fiecare bucatica de informatie este importanta daca stii sa o folosesti exact atunci cand ai nevoie de ea, fie ca este vorba de beauty, moda sau viata de zi cu zi. Plus ca la astfel de event-uri, si nu numai, interactionezi cu atatea tipuri de persoane incat nu ai cum sa nu inveti nimic nou!

Anca Buzea spunea...

@ Sunshine Sarah: o initiativa de admirat :) bravo!! imi place cum gandesti ;)

Jules spunea...

wow .. ce tare e poza :) abia astept sa vad si revista. Anca parul tau arata demential..chiar si pentru o ora cat a rezistat :). Am auzit eu bine ca te bate gandul sa faci un blogsale? :D

A.M. spunea...

si mie imi place mult cum iti statea parul.
felicitari pt aparitia pe planificarenunta! :*

Anonim spunea...

uauu arati super! am stat ceva pana sa ma conving ca esti tu :)
moni

Anca Buzea spunea...

@ Iulia: blogsale-ul mi se pare o idee buna si utila in acelasi timp, dar inca nu stiu cand va fi. oricum, voi anunta :)

Anca Buzea spunea...

@ AM: merci frumos :*

@ moni: te cred ;) mie mi se pare ciudata expresia fetei, un pic chinuita :D

Unknown spunea...

nu-mi merge filmuletul :( cand vorbeste Esca se opreste..am incercat cu 3746367 de modalitati sa-l vad

Rotsin spunea...

Ai iesit foarte bine in poza,felicitari :)
Si eu intampin aceeasi problema in ceea ce priveste filmuletul.

Anca Buzea spunea...

Asa am patit si eu la inceput, dupa 2-3 refresh-uri a mers.... cred ca au o problema cu site-ul.

Zuzele spunea...

Fara suparare, dar mie imi place mai mult cum te machiezi tu singurica:)
In filmulet se vede mai bine machiajul decat in poza si,a apropo, esti foarte draguta si luminoasa :)
Cat despre intalnirea cu Maurice, nu cred ca as plati 2 milioane sa-mi spuna ca si barbatii pot purta tocuri :)) O fi o somitate in domeniu, nu stiu, l-am vazut la multe evenimente mondene, dar nu m-a impresionat cu nimic. Oricum eu sunt o ignoranta in domeniul asta al modei, poate ca din cauza asta nu recunosc valoarea lui monsieur Maurice :)

Anca Buzea spunea...

Eu n-am avut inca ocazia/onoarea/placerea de a-l cunoaste, dar am citit interviul de pe alomoda.ro si nu pot spune ca ma da pe spate ce cuvanta el acolo
http://www.alomoda.ro/maurice-munteanu-despre-blogging-de-moda-si-bloggeri.html

Insa, problema mea este ca, fiind atat de patrunsa de make-up in ultimul an de zile, am inceput sa neglijez partea de fashion si parca simt nevoia sa ma regasesc :) Nu plec cu cine stie ce asteptari la acest event, dar poate cineva de acolo, nu neaparat Maurice, ma va face sa imi revin :P

Anca Buzea spunea...

Ah, si sa nu uit, machiajul ala mi-a facut buzele extrem de tuguiate, eu NU vorbesc asa :))) sau cel putin asa se vedea in clip.... sau asta am remarcat eu... fiecare cu piticii lui, pana la urma! :P

Ada.A. spunea...

Reusit machiajul in sine, totusi, mi se pare mie sau te maturizeaza putin? anyway, te schimba aproape complet. Nici eu nu te-am recunoscut initial.

Mie imi plac mai mult machiajele realizate de tine; cele mai multe dintre ele sunt mult mai "lejere" decat acesta si purtabile daily. Insa, evenimentul pare sa fi fost un succes si cu siguranta fiecare dintre voi a avut ce invata in acea zi.

Zuzele spunea...

Mie imi place ca si om, cum gandeste and stuff, insa nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu el in ceea ce priveste moda. Ca om, nota 10, ii citesc blogul, imi place ceea ce scrie si rezonez cu multe dintre ideile lui, imi place ca-i place Luigi Tenco, Londra si Hyde Park :), dar n-am inteles nici pana acum de ce poarta tocuri:)

Unknown spunea...

felicitari pentru miresici ;)).
ce rau imi pare ca nu sunt si eu din bucuresti, mi-ar fi placut foarte mult sa particip la sedintele de coaching....
>:D<

Ela spunea...

Am aflat de dumneavoastra de curand si de atunci nu ma opresc din a va invidia si admira.Va urmaresc,daca nu zilnic,aproape zilnic(de altfel am si lasat comentarii la cateva postari),pentru ca am de recuperat destul de mult.Treptat descopar lucruri din trecut,iar cand spun asta ma refer la postarile anterioare(de pilda cele din anul 2010 dar si o mare parte din cele de acest an)si imi place TOT!
M-am bucurat cand am avut ocazia sa va vad in "actiune" prin intermediul filmuletului facut la acel coaching.Chiar ar fi minunat daca ati face tutoriale in format video!