English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 7 octombrie 2010

Machiaj Halloween - Stergerea sprancenelor, varianta 1

Pentru machiajele speciale, tematice, cum sunt cele de Halloween, vom avea nevoie sa "scapam" de sprancenele noastre naturale pentru a putea redesena trasaturile fetei. Putem face acest lucru in 2 feluri, daca nu luam in considerare lama de ras a prietenului ;)

Prima modalitate, cea mai simpla, necesita un concealer deschis la culoare cu grad de acoperire cat mai mare, o pensula cu peri sintetici si o pudra matifianta.

TIP:  imi place sa fac acest pas al machiajului dupa aplicarea fondului de ten.

Pasul 1: asezam concealer pe sprancene
Pasul 2: uniformizam cu ajutorul pensulei


Pasul 3: completam cu un strat de pudra matifianta dupa care repetam pasii


Pasul 4: inca un strat de concealer


Pasul 5: uniformizam cu pensula


Pasul 6: din nou, pudra matifianta 

7 comentarii:

Unknown spunea...

Ce parere ai de metoda de stergere a sprancenelor a lui Enkore cea cu lipici? As vrea sa incerc si eu pt Halloween insa mi-e teama sa nu "chelesc" :))

Anca Buzea spunea...

Mi se pare o metoda mult mai eficienta decat cea cu anticearcan. De altfel, am si mers pe aceasta varianta in machiajul Edward Scissorhands si in cel de gheisa. Diferenta intre cele 2 a constat in momentul la care am sters sprancenele cu lipici, pentru ca vor fi diferente la final.
Numai ca n-am apucat sa-i fac poze pentru a posta si aceasta varianta :)

Unknown spunea...

ai avut cumva vreo dificultate in indepartarea lipiciului? presupun ca merge cu orice demachiant :-?

Anca Buzea spunea...

Am folosit lipici ce poate fi indepartat cu usurinta la apa. De obicei este mentionat acest lucru pe ambalaj. Nu ai nevoie de demachiant, de altfel nici nu cred ca ar functiona...

Alexandra spunea...

eu folosesc spirit gum sau glue stick si le acopera in totalitate. am realizat cateva machaije de halloween si nu se mai vedeau deloc.
nu a fost nici greu sa le curat dupa aceea.
pup

Anca Buzea spunea...

Alexandra, exact asta ziceam si eu mai sus, ca am folosit metoda cu glue stick si s-a indepartat foarte usor ;) Doar ca n-am apucat sa fac poze....

Alexandra spunea...

mie nu mi se pare ca au fost acoperite suficient de bine, adica inca sunt vreo 70% vizibile.probabil conteaza si ce glue stick ai folosit. am mai incercat si latex lichid si dispar definitiv si e mult mai healthy pt sprancene, parere mea.