English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 18 octombrie 2010

Castigatoarele concursului Vichy

A durat putin mai mult sa anunt castigatoarele pentru ca numarul de testimoniale a depasit asteptarile si, implicit, si numarul de premii alocate. Intr-un final, dupa mai multe discutii, iata la ce concluzii s-a ajuns:

Cristina, Zuzele, Ada si Roxir - va rog frumos trimite-mi un e-mail pe anca@ancabuzeamakeup.ro cu datele voastre de contact si cu fondul de ten ales de voi, impreuna cu nuanta dorita evident :) Si felicitari!!! :)
As vrea sa mentionez ca, in cazul in care ati castigat deja pe un alt blog, sa lasati un comentariu la acest post in care sa mentionati asta, pentru a putea lasa sansa altei persoane :)

Pentru ca sunt 2 fete cu numele Cristina si doua fete cu numele Ada inscrise in concurs, si nu am e-mail pentru nici una dintre ele, castigatoarea Cristina este cea care a lasat primul comentariu la post, la ora 11:54, in data de 23 septembrie 2010, iar castigatoarea Ada este cea care a lasat comentariul la ora 18:40, in data de 23 septembrie 2010. Nu este vorba de primul venit, primul servit, ci nu am stiut cum altfel sa va diferentiez atunci cand am facut anuntul :)

Dupa cum ziceam la inceput, numarul de testimoniale a depasit asteptarile si, implicit, numarul de fonduri de ten planificate de catre Vichy pentru aceasta campanie (sa nu uitam ca sunt 30 de bloguri implicate). Din acest motiv, a aparut categoria de premii speciale - fiecare premiu de acest tip contine 2 mini produse: o solutie micelara demachianta 3in1 la 30 ml si o apa termala la 50 ml.

Persoanele care castiga aceste premii speciale sunt: Clarra, Sadie, Annis, CezaraB, Iguanitza, About the world, Vulpi, Ninnetta, admin, Passa, Dia, Oana si Anna. Astept un e-mail din partea voastra pe anca@ancabuzeamakeup.ro cu datele voastre de contact.

Inca o data, felicitari si sa va bucurati de produsele castigate! :)

14 comentarii:

Zuzele spunea...

multumeeeeeeeeeesc!!!!!!!! Despre ce date de contact este vorba? Ce trebuie sa-ti trimit?:) pupiciiiiii

Anca Buzea spunea...

Pentru inmanarea premiilor exista 2 variante: daca esti/sunteti din Bucuresti, inmanarea o voi face personal. So we get to meet!! :)
Daca esti/sunteti din afara Bucurestiului, am nevoie de date pentru livrarea coletului.

vulpi spunea...

multumesc mult anca de premiu!!!yupiii ...abia asteo sa le testez
pupici

Anonim spunea...

Multumesc pentru premiul special :*
Felicitari tuturor castigatoarelor!

Zuzele spunea...

:) m-am tot gandit daca sa aleg alt fond de ten decat cel folosit de mine pana acum, insa nu prea stiu ce si nici nu stiu cat de bine mi se potrivesc celelalte, asa ca merg tot cu iubitul meu Normaderm Teint :)
Cu mare placere ne intalnim, numai ca am un program foarte ciudat si mi-e teama ca nu cumva sa nu pot ajunge la intalnirea cu tine/voi! Decat sa stabilim ceva si sa spun apoi ca nu pot ajunge, iti trimit si adresa de la serviciu - unde imi petrec cea mai mare parte din zi- unde imi poti trimite cadouasul :)
Dar sper sa ne putem intalni si sa nu intervina nimic! Multumesc inca o data! :*

Dia spunea...

Multumesc mult Anca!!
De luni pana vineri sunt in Bucuresti, asadar, ne intalnim? :)

Dia spunea...

Si sa nu uit, felicitari tuturor norocoaselor!

Andra spunea...

Felicitari fetelor, sa va bucurati de premii!;)

PS: Eu sunt cealalata "Ada" (NU cea care a castigat... si pentru ca am obs. ca mai este o "Ada" pe blog, eu neavand pg. personala, am mai adaugat inca un "A." :)

Btw - ai putea activa din nou optiunea "Nume/Adresa URL" ? caci mi-e usor incomod sa te urmaresc prin GoogleFriend unde trebuie sa introduc mereu adresa de mail cand vreau sa-ti las un comment. Daca nu se poate, nu-i nicio problema. ;) Huggie!

Adina spunea...

Felicitari fetelor!

Anca Buzea spunea...

@ Ada A: motivul pentru care am dezactivat acea optiune era sa descurajez anonimii care lasau mesaje jignitoare. Exista un post care vad ca atrage multe reactii nepotrivite, insa se pare ca nu asta este solutia. Am reactivat optiunea Nume/Adresa URL.

Ada.A. spunea...

Multumesc Anca.;) Mi-e mai comod acum sa postez msj. Ai putea activa moderarea comentariilor (sa le citesti intai tu, apoi sa le accepti daca consideri ca-s binevenite si limbajul este unul potrivit).

Oana spunea...

Multumesc mult pentru premiul special. Ti-am trimis pe mail datele ieri. Sper ca nu e prea tarziu.
Pupici,
Oana

Anca Buzea spunea...

Oana, nu este prea tarziu. Mailul a ajuns, te-am notat :) Va ajunge la tine cat de curand se poate!

@Dia: ne intalnim, inca nu am intrat in posesia premiilor dar va tin la curent. Voi anunta pe blog :)

Oana spunea...

Multumesc mult Anca. Pupici