English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Castigatoarea concursului de pe Fb - poze

Acum cateva saptamani anuntam cele 2 castigatoare a sedintelor de make-up : Adina si Kriss Puscas.

Intamplarea a facut ca prima sedinta, cea realizata impreuna cu Kriss, sa aiba loc mai repede pentru ca ea urma sa mearga la o nunta :) Asa ca ne-am intalnit si vreau sa va spun ca mi-a facut mare placere sa o cunosc pentru ca este o persoana extrem de delicata si placuta.

Stilul ei de zi cu zi este cat se poate de natural, mi-a povestit  ca nu se machiaza prea des astfel incat am ales un look care sa nu fie prea incarcat cromatic pentru ca, nefiind obisnuita cu asta, n-as fi facut decat sa o sperii. Ori, nu asta era ideea acestui concurs! :) Am mers pe nuante calde de bej si maro, ea mi-a spus ca le prefera si ca se simte bine cand le poarta.

Ochii au fost subliniati printr-un degrade maro, realizat cu Too Faced Naked Eye, fata este conturata cu Benefit Hoola si iluminata cu Bobbi Brown Shimmer Brick - Beige, iar buzele sunt atinse usor cu un ruj bej si un gloss nude cu reflexe aurii, combinatie preferata de Kriss.:)

Orice machiaj alegem, indiferent despre ce ocazie vorbim, sau ce moment al zilei, trebuie in primul rand sa se potriveasca persoanei care-l va purta. Dupa ce analizam fizionomia, trasaturile, culorile, trebuie sa fim atenti la personalitate, la micile gesturi care tradeaza sentimente sau ganduri, la starea de spirit si, nu in ultimul rand, trebuie sa observam felul in care se vede persoana. Succesul unei sedinte de make-up consta atat in comunicarea dintre cele 2 persoane, cat si in gandirea deschisa.

Dar sa nu mai lungesc atat vorba si sa va arat pozele :)






Nu-i asa ca are un par minunat? :)

Rochia pe care a purtat-o Kriss este albastra, cam in aceasta nuanta...

Urmeaza si a doua castigatoare, Adina, care a ales sa astepte ziua balului bobocilor organizat de facultatea ei pentru a face machiajul. Imediat ce are loc si aceasta sedinta, va voi arata! :) Sa aveti un week-end frumos!

8 comentarii:

Adina spunea...

Imi place :x:x

Abia astept sa vina mai repede balul ala... :D

Rotsin spunea...

Foarte frumos machiajul.

Are un par superb:X

Oana spunea...

Ce par frumos are :X.

Dia spunea...

Foarte finut machiajul si o prinde si bine!

Anca Buzea spunea...

Multumim frumos! :)

Anda Zelenca spunea...

Wow, ce par lung si frumos!:X:X
A iesit super machiajul!

Anca Buzea spunea...

@ Anda: finut si delicat, ca ea :)

A.M. spunea...

sper sa-mi creasca si mie mai repede parul! eu care pana anul asta il vroiam maxim pana la baza gatului, acum l-am lasat sa creasca si vreau sa fie luung.
machiajul e tare finut si o prinde de minune! abia astept s-o vad si pe Adina