English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 20 septembrie 2010

REVIEW: Bourjois Rose Exclusif, great lips on a budget



Recent, am descoperit un produs-minune si as vrea sa va spun cateva cuvinte despre el. Nu as vrea sa se interpreteze gresit, nu incerc sa fac reclama pentru ca as avea o legatura cu aceasta companie, ideea acestui post este numai si numai a mea.

Despre ce este vorba? Un lip-gloss transparent care isi schimba nuanta in functie de purtatoare :)
In felul acesta, puteti sta fara grija, nu va mai exista o a doua persoana cu aceeasi culoare pe buze. Interesanta idee, nu? Ei bine, eu am descoperit acest gloss la standul Bourjois, ceea ce inseamna ca este si accesibil.

Rose Exclusif este un gloss ca toate glossurile, nu rezista mai mult sau mai putin timp pe buze, nu este mai mult sau mai putin lipicios decat alte produse de acest gen, dar are ceva aparte: odata ce intra in contact cu pielea, isi schimba culoarea in functie de PH-ul persoanei care-l poarta.
Intreg procesul dureaza mai putin de 1 minut, iar cu cat il purtati mai multe ore, cu atat culoarea devine mai intensa!

Pe buzele mele a devenit un roz-bombon destul de intens, pe alte persoane cu tenul ceva mai deschis decat al meu a devenit si mai intens, iar pe alte persoane cu tenul mai inchis decat al meu a devenit un roscat puternic. De fiecare data, culoarea rezultata se potrivea de minune cu nuanta tenului purtatoarei, lucru care m-a determinat sa fac acest review.

Este un produs interesant, iar, daca sunteti amatoare de glossuri, sigur o sa va placa, cel putin la fel de mult pe cat mi-a placut si mie! Pret: 45 RON.

LATER EDIT: iata cum arata produsul pe buzele mele, evolutia culorii. O singura mentiune: pozele au fost facute in timp ce lumina se schimba foarte tare, eu nu sunt asa de palida precum arat in prima poza :) era lumina foarte puternica si foarte alba. :)


inainte de gloss


gloss dupa 5 secunde


gloss dupa 1 minut

11 comentarii:

Camelia spunea...

Interesant, parca exista acum multa vreme si un ruj care facea acelasi lucru.

Anca Buzea spunea...

Asa este, a existat un ruj in aceeasi idee, dar eu eram prea micuta pentru a ma bucura de el :D asa ca profit de gloss momentan :P

micky m. spunea...

Parca era un ruj de la Givenchy care facea chestia asta, sper sa nu ma insel. In poza nu prea imi place cum se vede gloss-ul, trebuia sa ne pui o poza cu buzele tale mai bine. :D

Anca Buzea spunea...

Voi face maine un update cu poze, Micky ;) vreau sa se vada in lumina naturala.

Anonim spunea...

am nevoie de un sfat offtopic: sunt din Oradea nu avem Sephora aici si am nevoie urgenta de un primer bun pt ochi. Ce imi poti recomanda ? o firma care nu se comercializeaza exclusiv in Sephora . Ms Agnes

Anca Buzea spunea...

Buna, Agnes.

In cazul acesta, as recomanda sa cauti in magazine L'Oreal De-crease Eye Primer, Revlon Vital Radiance Eye Primer sau Seventeen Gel Eye Fix.

Daca nu gasesti nici unul din acestea, cel mai bine intra aici http://www.eyeslipsface.com/studio/eye_primer_and_liner_sealer si comanda-l online. Mult succes!

Anda Zelenca spunea...

Ce bine suna...sunt curioasa ce culoare s-ar face la mine...:D
Totusi, e cam pricy...dar probabil isi merita banii. :)

Andreea spunea...

Am un gloss asemanator de la Too Faced, arata foarte bine.

Anca Buzea spunea...

@Anda: tu esti singura care poate decide ce merita banii si ce nu ;) eu zic ca da, dar fiecare decide pentru el intr-un final.

@ half_a_devil: Asemanator adica isi schimba nuanta in functie de PH sau este roz ca in poza de final? :)

Silvia spunea...

ooo! ce interesant ;) cei de la too faced mi se pare ca au un ruj in genul asta... si mai e si rujul de care zice Camelia. ala verde care devine rosu pe buze. inca se mai gaseste ;)

Zuzele spunea...

vai cat de misto este nuanta!!!! Super!! Chiar nu-l stiam, dar o sa ma uit in magazine dupa el:)