English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 30 septembrie 2010

Produsele lunii septembrie

Iata ca a venit si ultima zi a lunii septembrie si, odata cu ea, a venit si vremea rece si ploioasa... Insa noi nu cunoastem ploaie, nori sau depresie pentru ca ne place sa urmarim noutatile de beauty si ne inconjuram numai de lucruri frumoase ;)

 Sa incepem, deci, cu lucrurile frumoase ale lunii septembrie :) Ca de obicei, nu este un clasament, ci o enumerare a produselor care mi-au placut cel mai mult si pe care le-am folosit cu placere:

 
1. Pudra translucida Laura Mercier - superba, fina, lejera, invizibila pe ten :)

2. Fond de ten Vichy Aera Teint Pure - crema - formula perfecta pentru tenul meu odata cu venirea toamnei!


3. Sampon Kiehl's Ultimate Thickening Shampoo - am o problema cu parul extrem de degradat in urma unui experiment neplacut cu un vopsit, iar acest sampon a redat viata parului meu. Ii voi face un review in curand.

4.Chanel Les 4 Ombres - 19 Enigma - ador aceste nuante, setul imi permite sa creez atat look-uri de zi, cat si de seara. Este perfect! Gasiti un machiaj aici

5. MAC Leopard Luxe EyeShadow x 4 - v-am spus deja ca il ador pentru nuanta camel pe care nu am mai intalnit-o in alta parte, insa nici celelalte 3 culori nu sunt mai prejos! O idee de machiaj gasiti aici

6. Mascara Maybelline The Collosal - volum, curbare, alungire, culoare intensa. Tot ce mi-as putea dori!

7. M.A.C. Blush, nuanta Sincere - culoarea obrajilor mei cand sunt imbujorati, dar better! :)






8. Bobbi Brown Lipstick, nuanta Black Raspberry - face parte din colectia Black Velvet pentru toamna 2010 (in poza de mai jos, cel din dreapta). Un machiaj cu acest produs aici

11 comentarii:

Anonim spunea...

Frumoase produse. Imi place tare mult blush-ul!!
Chiar azi mi-am cumparat si eu Colossal-ul. L-am gasit la jumatate de pret in magazinul Titan. :D In cateva zile il inaugurez (tot mai trag de mascara-ul actual pana cand se va usca de tot). :P

Stefana Teodoroiu spunea...

Iti vine superb rujul de la Bobbi Brown :)
Colossal e si printre favoritele mele, nu doar ale lunii, all-time :D
Paletele de la Chanel si MAC arata delicios, pacat ca is way out of my league...
Mi-ar fi placut sa mi se potriveasca si mie Aerateint, dar am avut o reactie de toata "frumusetea". Acum astept sa imi treaca monstruletii sa incerc Normateintul, poate am mai mult noroc cu el.
O seara cat mai placuta iti doresc :)

Ada spunea...

Pudra translucida Laura Mercier - superba, intr-adevar! si spun asta doar din ce vad,i imi imaginez ca in realitate este o nebunie!!

La noi se gaseste, Anca? daca da, la ce pret si unde anume?:)

Imi place mult si blush-ul, nuanta este tare faina!;)

Sa le folosesti cu placere in continuare! ;)

Anca Buzea spunea...

@Shopperita: ai facut o alegere buna, nu vei regreta :)

@ Blossoms: iti multumesc. Sa stii ca m-a surprins ce ai spus de AeraTeint, dar iata ca e posibil. Sper sa fie mai bine cu Normaderm. :*

Anca Buzea spunea...

@ Ada: pudra o gasesti aici http://ro.strawberrynet.com/makeup/laura-mercier/loose-setting-powder---translucent/48082/#DETAIL
Multumesc pt gandurile bune :*

Dia spunea...

Ce-mi place mie la The Colossal este periuta aceea nemaipomenita cu care ma inteleg perfect. Am avut si eu rimelul, acuma pastrez periuta pentru ca numai cu ea aplic. :)

Andreea spunea...

Intr-adevar rimelul de la Maybelline e nemaipomenit, eu am o problema cu genele, nu sunt niciun pic curbate si din cauza asta am tot avut probleme in a gasi rimelul perfect...pana am dat de The Collosal care e super! Si nici nu are vreun pret soc! Acum am vazut ca e la promotie in hypermarketuri, cam 15 lei...
Si Aerateint de la Vichy e super! Eu mi-am luat nuanta lichida pentru ca am tenul mixt, pun foarte putin si se intinde super ok. E de nota 11!


Eu am o problema cu rujurile/glossurile...dupa o ora, doua mi se strang de pe buze spre partea interioara si aproape ca nu se mai vede culoarea deloc...trebuie sa ma sterg si sa ma dau iar...si e foarte enervanta chestia asta...Din pacate inca nu am gasit rujul la care sa nu-mi mai apara problema asta :(

Stefana Teodoroiu spunea...

Anca, si pe mine m-a surprins reactia tenului meu, tocmai de aceea mi-ar placea sa cred ca a fost o mostra stricata/expirata sau pur si simplu a stat prea mult in soare la chioscul de reviste si din cauza asta am patit asa. Cu toate astea nu am curaj sa il mai incerc. Cosurile aproape mi-au trecut pentru ca am un tratament bun de la dermatolog, luni cred ca deja voi testa si Normateintul si abia astept sa vad cum se va comporta :)

Un weekend placut!

Ada spunea...

@Anca: Multumesc pentru link.;)
O trec pe wish list.:)

As avea o propunere (in cazul in care nu ai scris deja despre acest subiect): As dori sfatul tau si pasii de aplicare + intretinere a genelor false.

Daca ai putea da sfaturi privind achizitia perechii potrivite, in functie de forma ochiului, ar fi nemaipomenit.

In plus, am observat ca acestea au diverse dimensiuni/forme... detalii care te pun in incurcatura uneori. :)

Sper sa-ti placa propunerea mea, iar daca ai scris deja o astfel de postare, imi cer scuze pentru neatentie si te rog sa-mi indici link-ul in cauza pt a o putea lectura.;)

Unknown spunea...

Buna, Anca! Am descoperit si eu de curand blogul tau si vreau sa te felicit pt talentul si cunostintele tale si sa-ti multumesc pt informatiile detaliate pe care ni le oferi.
Imi place foarte mult blush-ul prezentat de tine! Si daca tot veni vorba de blush, am vazut ca noua colectie Collistar contine unul interesant in aparenta - Click Blush (http://www.collistar.com/index.asp). Tu ce parere ai despre el? Stii care este metoda corecta de aplicare? (nu cred ca e asa simplu cum prezinta ei pe site)
Intreb asta pt ca este foarte asemanator cu ce are si The Body Shop (Kiss of colour blush - http://www.thebodyshop-usa.com/blush/prod1031327), cu aceleasi nuante, care pe mine m-a socat prin cantitatea mare de produs pe care o aplica (chiar si dupa scuturarea aplicatorului); exista posibilitatea sa nu fi stiut eu sa-l manevrez.
Din aceeasi categorie e YSL Touche Blush (http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-blush-bronzer/c38_40_46/p155/touche-blush/product_info.html), care e absolut adorabil si aplica produsul foarte fin, insa ca pret e mai putin accesibil :(

Anca Buzea spunea...

Diana, nu stiam noul blush Collistar, astazi am fost intr-un Sephora si m-am uitat special dupa acest produs. Sincera sa fiu, mi se pare cam ciudat, adica inevitabil aplici mult produs din prima. Eu l-am incercat pe mana si, desi am incercat sa pun foarte putin produs, nu am reusit. A trebuit sa-l estompez cu degetele pentru a-mi da seama daca imi place sau nu. Cred ca textura e bunicica, insa tehnica de aplicare, cu acel buretel care iti poate sari din mana la deschidere daca nu ai grija, nu prea ma atrage. Cred ca e vorba de gusturi, sunt sigura ca exista si persoane care se vor intelege cu Click Blush-ul :)