English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 23 septembrie 2010

Prima zi la Targul Cosmetics Beauty Hair 2010 - Romexpo

Astazi a inceput Targul Beauty Cosmetics Hair 2010, la Romexpo si se va incheia duminica aceasta, dar cred ca stiati asta deja. Am trecut pe acolo si am zis sa va povestesc ce am vazut/gasit.

Agitatie mare, lume foarte multa – nici nu vreau sa-mi imaginez ce va fi in week-end – multe promotii, cateva noutati… mai pe scurt, am plecat de acolo lipsita de vlaga :)

Pentru inceput, taxa de intrare este de 5 RON, in caz ca va intrebati. Exista si locuri de parcare asigurate, la 1,5RON/ora. Programul este 10-18 maine si poimaine, in timp ce duminica este 10-16.

Cateva momente interesante ar fi:

Nail Trends-OPI
Vineri, 24 sept 2010
10:30-15:00 Scena Romexpo, Pavilion 14
15:00-18:00 Stand Top Line

Extensii de gene – Lash Perfect
Vineri , 24 sept 2010
13:30-18:00 – Stand Top Line
Sambata, 25 sept 2010
12:00-13:00 - Scena Romexpo, Pavilion 14
10:00-18:00 – Stand Top Line

Epilare definitiva si foto intinerire – Anthelia
Zilnic, 10:00-18:00 – stand Top Line

Theater Make-Up – Kryolan
Vineri, 24 sept 2010
15:00-16:30 - Scena Romexpo, Pavilion 14
Sambata, 25 sept 2010
13:00-15:00 - Scena Romexpo, Pavilion 14
Duminica, 26 sept 2010
13:00-15:00 - Scena Romexpo, Pavilion 14

Ultima inovatie in materie de bronzare organica – Sun Junkie
Zilnic, 10:00-18:00 – Stand Top Line
Duminica, 26 sept 2010
12:00-13:00 – Scena Romexpo

Lansare Intensive Aqua – noua gama de produse cu apa termala
Zilnic, 10:00-18:00 – Stand Top Line
Vineri, 24 sept 2010
09:30-12:00 – Lansare, Sediul Top Line

Cu ce impresie am ramas in urma primei zile: multe nume necunoscute, invazie de produse de mani-pedi, prea putine firme de make-up, oferta interesanta de accesorii si tot felul de materiale adiacente machiajului (aici ma refer la pensule, buretei, make-up case-uri, make-up brushes belt, solutii de curatare pentru pensule etc).

Tin minte ca una din cititoarele blogului m-a intrebat in trecut despre produsele Malu Wilz si ii spusesem ca le cunosc si nu ii pot oferi o parere. Ei bine, gasiti stand Malu Wilz la targ, iar oferta parea chiar variata.

Standuri mari au si Flormar si Farmasi la targ, unde am vazut ca tineau si sedinte de machiaj cu persoanele interesate. Plus o multime de oferte atractive :)

Standul Kryolan atragea privirile trecatorilor pentru ca aveau 2-3 fete pictate pe corp si cam dezbracatele… :) dar nu m-au dat pe spate cu gama de produse oferite, ma asteptam la o oferta mai variata…

Standul Peggy Sage are o oferta nelimitata de oje, produse de make-up (nu stiam ca au o gama atat de larga de cosmetice dar iata ca da), gene false tip banda, manunchi si individuale + adeziv separat, accesorii si make-up case-uri. De asemenea, erau si o sumedenie de produse pentru unghii false, intretinerea acestora, instrumente de manichiura dar aici nu ma pricep asa de bine :)

Standul Parisax este interesant daca doriti produse profesionale de make-up, pensule si tot felul de accesorii.

O.P.I. a profitat de acest targ pentru a-si lansa colectia de iarna 2010 Swiss dar si pentru a aduce toate colectiile anterioare. Am vazut colectiile Spania, Franta, Shrek, Honk Kong, Bridal, dar nu am vazut noua colectie pentru Halloween Go Goth (insa am depistat-o deja in magazinele Sephora, pentru cine este interesat). Preturile erau de 37 sau 35 RON/oja, avand oferte speciale pentru 10, 20 sau 50 oje cumparate.

Am vazut o oferta variata pentru produse de ingrijire a parului si styling – Tigi, Joico, Toni&Guy sunt prezenti la targ, multe aparate de coafura – foenuri, perii rotative, placi de indreptat, curling irons, bigudiuri, clame profesionale pentru sectionarea parului etc de la toate brandurile pe care le puteti gasi pe piata.

M-a surprins absenta Make Up For Ever, ma asteptam sa ii vad prezenti dar umbla un zvon cum ca nu ar mai fi interesati sa participle la targuri, cu exceptia celor mici… Cel putin asta spunea una din fetele de la Parisax, dar stiti cum este cu zvonurile, mai bine sa nu le iei in considerare. Oricum, absenta MUFE a fost notata in catalog. :)

M-a surprins absenta scolilor de machiaj, indiferent despre care vorbim… nu era nici una prezenta! Mie mi s-ar fi parut o oportunitate buna pentru acest gen de activitate, dar ei stiu mai bine…

Astazi, cel putin, au fost foarte multe demonstratii live de terapii SPA, cu speakeri care explicau foarte detaliat orice v-ar putea interesa. Tind sa cred ca va continua si zilele urmatoare treaba asta.

Ah, am vazut 2-3 standuri si cu peruci si extensii de par, preturile erau in jur de 200-300 RON/peruca, la extensii nu am intrebat, dar am vazut ca faceau demonstratii de aplicare.

Doua surprize placute – standurile Zoya si China Glaze :) nu ma asteptam sa le vad acolo, dar m-am bucurat foarte tare, culorile de oje sunt superbe!! In rest, erau prezenti si Alessandro, Orly, Peggy Sage si OPI de care am scris mai sus si multe alte firme de care nu am mai auzit pana acum. De asemenea, o multime de decoratiuni pentru unghii, de la stras-uri, la brelocuri, sau cum se numesc chestiile alea care se prind de unghie si atarna :D

Am gasit un stand cu multe modele de make-up case, tip geanta, trolley, cu oglinda si lumini, fara oglinda si lumini la preturi foarte bune – firma se numeste Diamond Collection, este din Polonia, si au o singura persoana la stand pe post de translator asa ca trebuie sa aveti multa rabdare cu ei :)

Eu am plecat de la targ cu un make-up brush belt, adeziv de gene false pentru ca cel de la MUFE mi-a scos si genele mele naturale si m-am jurat ca nu-l mai folosesc, gene false tip banda si manunchi, solutie pentru curatarea pensulelor, toate acestea de la Peggy Sage, cu un Tigi Fashionista Smooth&Shine pentru ca folosesc des foen, placa de indreptat si peria rotativa cu aer cald, cu tratament de cuticule si dizolvant de unghii de la OPI si cu un set de betisoare din lemn de trandafir pentru cuticule.

Mi-as mai fi dorit si un make-up case mai maricel dar inca analizez ofertele, si niste oje OPI dar nu m-am putut hotari asupra culorilor. Intr-un final, cred ca nu este bine nici daca exista atat de multe variante :)

Voi ati mers/planuiti sa mergeti la targul de cosmetice in week-end-ul acesta?

16 comentarii:

Adina spunea...

Am citit foarte curioasa tot ce ai scris. Sunt si eu curioasa dar nu stiu daca o sa ajung. Nici nu prea vreau ca nu am bani de cheltuit acum. :D

Sim spunea...

Offf...ce pacat ca nu pot sa ajung :( mi-as fi dorit sa imi iau ceva de la Joico si China Glaze :(

Zuzele spunea...

Mi-am imaginat o vizita prin Romexpo citind ce ai scris, ca tot am zis astazi ca ajung si n-am reusit :)Mi-a si frica sa merg ca nu am control la portofel in Raiul ala :))

Sunshine Sarah spunea...

Tin neaparat sa ajung si eu zilele astea desi am examene si alt targ in plan! :))
Can't wait!

Sunshine Sarah spunea...

App, ai vazut cumva si produse de la Fudge? ^.^

Hugs,
Sarah.

Ada spunea...

Cat mi-ar fi placut si mie sa ajung la targul acesta, dar nu sunt in B.:( Multumesc pentru impresiile impartasite, Anca. Interesant ce se intampla anul acesta la targul de cosmetice. Era frumos sa fie si cei de la MUFE prezenti...mi-ar fi placut sa aflu de ceva produse noi.

Anca Buzea spunea...

@ Sunshine Sarah: nu am vazut Fudge..

@ Ada: da, mare pacat... MUFE Romania este oricum ciudat, suntem singura tara in care nu gasim MUFE in Sephora...

Anca Buzea spunea...

@ Sim: nu stiu unde vei mai gasi China Glaze la noi prea curand... :)

@ Zuzele: adica am fost descriptiva mai ceva decat Creanga, nu? :))

Anca Buzea spunea...

@ Adina: sa stii ca si eu am fost mai cumpatata de data asta, eu zic ca nu am dat banii pe prostii si, cel mai important, nu m-am abatut de la lista :) desi au fost cateva tentatii :P

Mirela Niculai spunea...

si eu ma duc azi
chiar vroiam ceva de ma mufe si auzisem si eu ca nu sunt.. ce uameni...
parisax si malw wilz (farduri) mie nu-mi plac..
in schimb vreau ceva de la kryolan si am auzit ca sunt si atelier paris de la care trebuie sa-mi iau ceva :)
am beauty case dar, sincer, as vrea ceva care sa nu mai cantareasca 8 kg goala :|
ai idee pana la ce ora e deschis targul?

Anca Buzea spunea...

Mirela, standul Atelier Paris este in pav 14, intr-un colt, au un stand micut care nu prea atrage lumea. M-am uitat putin pe acolo, dar eu nu auzisem de ei. Nu prea mi-au placut culorile... La Malu Wilz nu mi-au placut oamenii si aveau preturile cele mai mari de la targ pt DUO...
De ce nu iti iei un beauty case troller? Ca sa nu mai cari totul, ci sa-l pui pe roti :)
Gasesti programul la inceputul postului.

Anonim spunea...

Seventeen aveau stand?

Anca Buzea spunea...

Nope.

cip spunea...

Felicitari !!!! Mi-a placut mult articolul, a fost ca o "excursie" la expozitie! :)

Anca Buzea spunea...

Multumesc, Cip :)

Roxana Mandeal spunea...

Fetelor, aveti idee la ce pret erau lacurile China Glaze?