English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Machiaj pentru ridicarea moralului



Grad de dificultate: usor.

Timp de realizare: 30 de minute.

A trecut ceva timp de la ultimul machiaj si, daca va intrebati care a fost cauza, ei bine, am fost semi-invalida in ultima saptamana. Mai exact, in urma unei mici accidentari, m-a durut un picior atat de tare incat nu am putut sa calc pe el 4 zile. Treaba asta a picat cum nu se putea mai bine pentru ca am inceput atat cursurile de make-up, cat si colaborarea cu Bourjois si am avut treaba constant de cand am revenit din vacanta. Nu va imaginati cum am schiopatat toata saptamana... :(

Iar ieri, inainte de fizioterapie, pentru ca ma simteam mai bine atat fizic, cat si psihic, am decis sa sarbatoresc printr-un machiaj putin mai “festiv” :) Asa ca, daca aveti o zi in care aveti nevoie de imbarbatare, de ceva care sa va dea o stare de spirit mai jucausa, o zi in care nu ar strica daca lumea v-ar zambi, eu zic sa nu mai asteptati sa vina aceste lucruri din partea altora. Puteti incerca acest look ;)

Am inceput prin a aplica fondul de ten, de data aceasta am folosit Chanel Vitalumiere nuanta 40 Beige. Odata cu schimbarea anotimpului, am simtit nevoia de a schimba si textura fondului de ten. Comparativ cu MAC Studio Fix pe care l-am folosit in lunile de vara pentru matifiere, Chanel Vitalumiere este hidratant si confera pielii un glow frumos. Daca sunteti in cautarea unui fond de ten cu acoperire mare, nu este produsul recomandat pentru voi. Daca, in schimb, doriti un rezultat lejer, natural si aveti nevoie doar de uniformizarea tenului, atunci folositi-l cu incredere.

Vreau sa ma joc putin cu niste culori de ochi care contin glitter, asa ca am sarit peste pudra de fata si am trecut direct la machiajul ochilor. Am inceput cu putin primer – Too Faced Shadow Insurance.

Apoi, folosind un fard de culoarea vaniliei, am aplicat pe intreaga pleoapa, de la gene pana la sprancene. Am folosit Clinique Eyes to Go Palette – French Vanilla.


Iata ce a urmat pentru ochi:
- un fard maro-ciocolatiu cu glitter pe pleoapa mobila - Sephora Mono Eyeshadow nuanta Choco Excess no19

- un fard gri-sobolan cu glitter pe pleoapa inferioara – Sephora Mono Eyeshadow nuanta Starry Sky no.07
- creion kohl negru deasupra genelor superioare – Bourjois Contour Clubbing Waterproof nuanta 41 Black Party

- creion kohl gri-metalizat pe marginea interioara a ochilor - Bourjois Contour Clubbing Waterproof – 42 Gris Tecktonik
- mascara neagra – Maybelline The Colossal Volum’ Mascara – Glam Black


Abia dupa ce am terminat machiajul ochilor am aplicat concealer-ul, pentru a curata zona de sub ochi in caz ca a cazut putin sclipici. Ca de obicei, am optat pentru MAC Studio Finish Concealer nuanta NW25. Imi place foarte mult acest concealer, il folosesc de 7 luni si abia acum incepe sa se apropie de final.

Dupa ce am terminat machiajul ochilor si am curatat zona de sub ei, am fixat fondul de ten cu putina pudra translucida Laura Mercier. Am aplicat-o cu ajutorul unui buretel pentru pudra, numai in zona T si sub ochi, extrem de lejer.

Pentru a pastra acel look usor bronzat, am folosit Benefit Hoola pe tample, pometi, maxilar si gat.

Imediat sub pometi, am aplicat MAC Sheertone Blush nuanta Garb. Este un bej discret, care lasa ochii sa iasa in evidenta, dar imi da un aer fresh in acelasi timp.

Am lasat sprancenele la final pentru ca am incercat sa fac niste poze in care sa va arat cum le conturez de obicei. Multa lume m-a intrebat despre sprancene asa ca va urma un post despre asta. Asadar, am folosit un singur produs – fardul MAC nuanta Espresso.

Buzele sunt discrete, intr-o nuanta bej-aurie. Pentru a pastra aerul “festiv” de care vorbeam mai devreme, am ales un gloss usor metalizat – Bourjois Effet 3D nuanta 1.

Mai multe poze gasiti aici

In perioada aceasta, imi place OPI Tickle My France-y, care merge perfect pentru acest machiaj. Daca preferati o nuanta mai inchisa dar in aceeasi gama de culori, puteti alege ceva precum OPI – You Don’t Know Jacques.


P.S.: Daca vreti sa ma cunoasteti live, veniti in week-end-ul acesta si saptamana viitoare, pana marti, in Sephora din Carrefour Feeria (cel din Baneasa Shopping Center) intre orele 14-20!! ;)

15 comentarii:

andra spunea...

e super,asa nici prea intens,nici prea sa nu se vada,sper sa intelegi ce am vrut sa spun,e perfect si numele e lovely:)nu vii si la sephora la constanta?sa ne anunti daca vii:)te pup

Sunshine Sarah spunea...

Sper sa-ti revii repede cu piciorul! ;)
Cred ca acesta este unul din my go-to makeups. Este usor de facut si merge cam oricand.

Lots of hugs!
Sarah.

Anda Zelenca spunea...

Superb!Simplu, dar de efect. :)

Denisa L spunea...

mie chiar imi place foarte mult, o sa incerc sa fac si eu ceva asemanator cand voi incepe facultatea:x
aww, si imi pare rau pt accident:(

Ada spunea...

Foarte fain look-ul si modul de prezentare.;) Multumim,Anca. Sper ca te simti mult mai bine acum!?

PS: Imi plac foarte mult sprancenele tale. Ce produse folosesti pentru a le da forma si nuanta aceea placuta? As spune ca-s perfecte, iar forma te avantajeaza f. mult.;)

Dana spunea...

Foarte frumoas. Despre ce cursuri este vorba? Iar pentru colaborarea cu Burjois nu ai nevoie de o asistenta?:P
insanatosire grabnica!

Ema, Brasov spunea...

Este un machiaj excelent pentru un ten bronzat. Am sa incerc si eu.
Ti-am gasit pagina de pe Facebook (cand am cautat pozele) asa ca am devenit fan instant :)

Anca Buzea spunea...

@ Andra: momentan sunt in magazinele din Bucuresti, dar daca apare ceva sigur te voi anunta! ;)

@ Sunshine Sarah: ma bucur ca-ti place si sper sa-l incerci cat mai curand ;) eu m-am simtit foarte bine machiata asa :)

Anca Buzea spunea...

@ Anda: merci mult! :)

@ nookie: daca vrei, ne poti arata si poze, nu ne suparam :) cel putin eu, care sunt extrem de curioasa :D merci, si eu sper sa-mi treaca piciorul.

Anca Buzea spunea...

@ Ada: da, sunt ceva mai bine acum, de exemplu azi am putut sa stau in picioare fara sa mai am dureri crancene :)
Cat despre sprancene, urmeaza zilele astea un post dedicat in intregime lor ;)

Anca Buzea spunea...

@ Dana: in momentul de fata urmez cursurile de make-up Arcadia si imi place :) mersi pentru gandurile bune! te pup!

Anca Buzea spunea...

@ Ema Stil: multumeeesc!! ma bucur ca esti fana si pe Fb, in curand voi organiza niste concursuri si acolo ;) stay tuned!!

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Ne prezinti ceva frumos in Feeria? Parca as trage si eu maine o fuga, daca o sa am timp!

Anonim spunea...

Imi place tare mult machiajul!! :D

Anca Buzea spunea...

@ Sadie: ar fi tare dragut daca ai ajunge maine, eu voi fi acolo pana la 8 seara. Practic, ce fac eu acolo este sa machiez doamnele si domnisoarele care doresc, bineinteles :) Ieri, de exemplu, am facut un machiaj de seara pentru o clienta care a plecat extrem de incantata. so, nu ai nimic de pierdut, din contra ;)

@ Shopperita: merci!! :)