English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 9 septembrie 2010

KIKO, Make Up For Ever si altele..

Am vazut ca v-am starnit curiozitatea cu produsele de la Kiko, asa ca vreau sa va arat ce am mai luat de la ei.

Dupa cum ziceam ieri, KIKO Make-Up Milano este un brand italienesc, care seamana foarte tare cu MAC. Si, daca nu va deranjeaza sa va cumparati farduri pe un fundal de muzica de club, cu volumul dat pe "extrem de tare", poate fi chiar o experienta placuta :P

Farduri mono


pozate cu blitz


pozate fara blitz, in lumina artificiala

Fardurile mono (la preturi rusinoase de 1,99 sau 2,99 euro :) ) sunt foarte pigmentate, cu o textura usor cremoasa, merg foarte bine la blending, insa nu puteau sa fie perfecte, nu? :)

Ce am folosit pana acum nu m-a dat pe spate din punct de vedere rezistenta in timp. Bineinteles, am folosit primer, insa tot mi s-a parut ca au devenit putin mai sterse dupa vreo 3-4 ore. Urmeaza sa incerc sa le aplic foiled si va zic cum se comporta :)

Acum, sa nu fim extrem de carcotasi. Eu zic ca, pentru un produs la acest pret, este mai mult decat bun. Iar gama de culori este ametitoare :)

De asemenea, m-a atras si acest gloss de culoare pala, dar care are particule stralucitoare pentru a da impresia de volum si luciu exagerat. Recunosc ca gama de culori era destul de larga, insa nu m-au atras celelalte nuante, nu stiu de ce. Imediat ce am vazut aceasta nuanta, am fost vrajita. Nuanta arata foarte bine pe tenul meu, mi se pare ca lumineaza tot machiajul.



Mergand mai departe, am gasit si un magazin Sephora cu produse Make Up For Ever, asa ca am profitat si am luat 2 perechi de gene false, putin mai fanteziste :) Le veti vedea cel mai bine in perioada imediat urmatoare, in cadrul unor machiaje potrivite mai mult pentru Halloween ;)

Sper sa nu va faca sa va schimbati parerea despre mine. Voi ramane la acelasi stil de machiaj, curat si elegant, insa din cand in cand simt nevoia sa las mana libera sa deseneze ce vrea ea :) Iata cum arata genele:



Tot la standul MUFE, fiind in acelasi mood "nastrusnic", am ales si niste paiete multicolore si 2 tipuri de glitter-e. Unul se numeste Diamond Powder, iar altul Glitter. Diferenta dintre cele doua consta in faptul ca Diamond Powder are particule mult mai fine comparativ cu Glitter-ul. Din acest motiv, se si folosesc in mod diferit.

Diamond Powder-ul, fiind asa delicat, il vad foarte potrivit pentru highlight-uri diafane, pe suprafete mai mici. Glitter-ul merge mai bine pe suprafete mai mari, se fixeaza foarte bine cu un primer chiar si pe corp si l-as vedea in look-uri mai exotice.

Ce mi-a mai placut la Kiko ar fi aceste pudre sidefate, foarte fine. Eu mi-am ales 2 nuante, auriu si mov intens. Practic, ele pot fi folosite ca iluminator pe pometi, pe arcada, pot fi amestecate in machiaj sau aplicate chiar intr-un machiaj corporal. Borcanasele sunt foarte mici, cantitatea de produs pare redusa, insa eu zic ca nu folosesc chiar atat de mult la o aplicare incat sa le termin prea repede. Bine, in conditiile in care nu le aplic pe corp :)


MUFE Glitter si paiete multicolore


MUFE Diamond Powder langa Kiko Electric Eyes Loose Pearls

Iata si un swatch cu glittery stuffies :)



de la stg la dr: Make Up For Ever Diamond Powder, Kiko Electric Eyes Loose Pearls - Violet Lights si Golden Lights, MUFE Glitter

Sper ca v-au placut si ca v-ati facut o idee despre KIKO, pe care il gasiti in Italia, Spania si Germania. Poate, cu ocazia unei viitoare vacante, aveti prilejul sa intrati pe la ei... :)

P.S.: zilele acestea ma puteti gasi in Sephora Mall Vitan, pana miercuri. Exceptie ziua de marti. Va astept! :)

23 de comentarii:

Adina spunea...

Sa le folosesti cu placere! Arata delicios toate :D

Anca Buzea spunea...

Multumesc, Adina! Inca nu am apucat sa ma joc cu toate...

Miuri spunea...

eu am oje de la Kiko.. mama ma aprovizioneaza.. nu stiam insa de farduri dar .. tre s`o sun pe mama =))

Anda Zelenca spunea...

Glitterele alea sunt fenomenale! Am si eu ceva de genul pe argintiu & auriu de la Wet'n'wild.
Si fardurile sunt faaaaine...de fapt imi place tot!:P

Mirela Niculai spunea...

curiozitate: de ce alegi sa-ti cumperi genele false de la mufe cand aceleasi modele le poti gasi mult mai ieftin pe net?

Iulia spunea...

Sa le folosesti iubita si fericita!
Este yummy tot ce ti-ai achizitionat :D.

Anonim spunea...

Uuuu, ce bine arata! Pacat ca nu se gasesc si la noi.

Anca Buzea spunea...

@ Mirela: intalnisem MUFE intamplator si mi-au placut. Mi-a fost mult mai comod sa le iau pe loc decat sa astept pana ma intorc acasa si le comand de pe net.. dar m-a dezamagit adezivul lor...

micky m. spunea...

Si eu am dat asta-vara peste un magazin Kiko in Venetia, in timp ce cautam cu disperare un MAC, pe kre nu l-am gasit.
:( Mi-am cumparat si eu un fard pe kre nu l-am prea folosit asa ca nu pot sa imi dau prea bine cu parerea. Insa, cel mai mult din magazinul lor m-a atras un lip gloss sub forma de creion care chiar mi se pare super. Am vazut apoi k si alte firme au "preluat" sau au avut ideea asta dar pana la ei nu mai vazusem. Pe tine nu te-a tentat?:D
Azi am descoperit si magazinul Make Up For Ever de pe 13 septembrie si chiar ma uitasem la niste gene exact ca ale tale. Sunt foarte frumoase!Sa le porti cu placere!
Si in final, ca am vb cam mult :D am si eu o rugaminte: o sa plec la Paris peste cateva saptamani si clar voi vizita MAC Cosmetics. As dori, daca se poate si daca ai timp, sa faci o postare sau sa imi faci doar mie o simpla lista cu ce produse consideri tu ca un beauty addict ar trebui sa le aiba de la MAC. Nu am nevoie nici de explicatii :)) doar sa mi le numesti. Eu am mai citit pe internet despre cele mai bune pensule ale lor, s.a.m.d. dar as vrea sa stiu si parerea ta. Mersi si sper ca nu iti cer prea mult.

micky m. spunea...

Scuze ca am scris atat. Nu mi-am dat seama ca o sa fie aproape cat o postare de-a ta:)

Anca Buzea spunea...

@ Micky: ce draguta ai fost, e cel mai cool request pe care l-am prmit :D sigur ca iti fac o listuta, nici o problema. Imi poti lasa o adresa de mail? Nu am gasit pe blog.

MAC are magazin numai in Milano, din toata Italia, cel putin conform site-ului oficial. Totusi, cred ca le poti gasi si prin Roma, parca vazusem o data.... anyway, Paris este o destinatie f buna din acest punct de vedere. Iti recomand Sephora de pe Champs Elysees, au tot ce iti poti dori in materie de make-up, branduri, produse :)

Eu nu am vazut gloss-ul de care vorbesti :( probabil ca nu il aveau acolo...

micky m. spunea...

Eu am vazut ca au in Galeriile Lafayette un magazin propriu. Acolo aveam de gand sa merg. Dar o sa merg la Sephora pentru blush-urile de la Nars, asa k mersi de pont.
pp.mihaela@gmail.com este adresa mea de mail.

http://www.kikocosmetics.com/IT/Scheda/91/Pencil-Lip-Gloss.html
Ti-am lasat link-ul de la creionul minune :))
Multumesc mult de tot pentru ajutor!

Ema, Brasov spunea...

Ce paleta minunata de culori!

Anonim spunea...

M-am tot invartit pe site-ul celor de la kiko, mi-am facut si cont, dar tot nu ma lamuresc daca se poate si cum se poate sa-mi pun produsele intr-un shopping cart. Am achizitionat de curand doua lip glaze-uri cand am fost in vacanta iar acum mi-as mai dori unele. M-ati putea ajuta?

Anca Buzea spunea...

Dayda, iata ce am gasit pe site-ul kiko.it.

- Where can I buy KIKO products?
KIKO products are sold exclusively at our single-brand stores and online. Delivery is available for Italy only.

Alexandra spunea...

Si eu ador fardurile si, de fapt, toate produsele Kiko, pentru ca sunt de o calitate superioara. De fiecare data cand ajung prin Italy, am grija sa-mi iau cate ceva de la ei! :P E ca si cum ai cumpara MAC la un pret mai avantajos, deci merita!

Nice post and nice blog! Ai un nou follower! ;)

Anca Buzea spunea...

Merci, Alexandra! M-am uitat si eu pe blogul tau, ai si tu un nou follower :)

Ingrid spunea...

Ador produsele de la Kiko. Le-am intalnit in urma cu 3 ani in Italia. O fata de acolo mi-a spus, ca orice vanzatoare, ca sunt f bune. Mi-am procurat din curiozitate cateva culori pt ca nu mai aveam. Erau si asa f ieftine, mi-am zis ca nu pierd nimic. Dupa o sapt am revenit la acel magazin si mi-am cumparat o gama larga de produse de la ei. Am si astazi, dupa 3 ani, cateva pensule care sunt inca in stare excelenta in ciuda faptului ca le-am tot spalat si curatat. Nu s-au asprit, nu au cazut fire de par si sunt la fel de eficiente. Recunosc ca folosesc produse de demachiere pt ten atunci cand curat pensulele de machiaj, insa mai folosesc si putin balsam bio. Mi-as dori f tare ca D-ra Anca Buzea sa imi recomande o scoala de machiaj. Imi doresc nespus de mult a face un curs dar, unul profesional, aprofundat, de calitate si sa isi merite banii si timpul investiti. Doresc a profesa pe viitor in acest domeniu. Maine merg la o reprezentatie las Il Makiage. Sunt in dilema in a alege cursurile de la Christine Valmy, de la Sala Dalles, de la Il Makiage si cele de la scoaladecosmetica.ro
As fi trare recunoascatoare de un sfat sincer. Multumesc.
Cu multa admiratie,
Alexandra Matei.

Anca Buzea spunea...

Alexandra, cu multa sinceritate iti spun ca eu nu am gasit la noi o scoala de machiaj care sa-mi indeplineasca toate cerintele si sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. Personal, am invatat singura cam tot ce stiu si nu m-am bazat pe cursuri, insa pentru a profesa in domeniu vei avea nevoie de diploma de make-up artist. Nu am auzit nimic bun de scoala de la Valmy, la il makiage iti vei face singura o parere in urma sedintei de azi. La noi, in momentul de fata, cea mai buna scoala este la Kruger Brent, dar te va costa cam 4-5000 euro si dureaza cam 9 luni de zile. Nu stiu sa-ti spun daca merita efortul pentru ca nu am urmat cursurile lor. Merita sa incerci sa discuti cu ei, sa afli detalii. Iti urez mult succes pe drumul ales, este unul extrem de placut! ;)

alina spunea...

Buna. Anca, vad ca te-a rugat cineva sa-i faci o lista cu ce produse ar trebui sa avem, ai putea sa-mi faci si mie, daca ai timp, te rog frumos. Multumesc frumos. :*

Anca Buzea spunea...

Alina, te referi strict la produse mac, cum era cererea anterioara, sau in general?

mihaella22_stan spunea...

au produse ieftine si bune Kiko dar fardurile nu sunt chiar atat de ieftine.sunt acum 3e si le tine in oferta dar ele costa cam 3,9e minim

Anonim spunea...

Buna tuturor.si eu sunt fan kiko...si m am hotarit sa le aduc in ro...pt comenzi 0720272570